Slik handler du på iPhone og får den beste verdien for Apple-enheten

4 måter å handle inn din gamle iPhone for kontanter, kredittkort eller gavekort Den gamle iPhone-enheten har fortsatt verdi. Slik får du ut pengene.

Du er klar til å handle på iPhone for den nyeste modellen, men hvordan finner du den beste avtalen? Innbygd-alternativene kan virke overveldende; pluss at med alle disse alternativene er antagelsen at du eier din iPhone direkte - situasjonen er en helt annen hvis du leaser Apple-enheten fra mobiloperatøren din. Finn ut hvordan du kan gjøre den aldrende iPhone om til kontanter, kredittkort, gavekort eller rabatt på den nyeste modellen.

Leier du iPhone fra en mobiltelefonoperatør?

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Før du bestemmer deg for hvordan du skal selge iPhonen din, er det en viktig variabel å gjøre rede for: Eierskap. De fleste store mobiltelefonoperatører tilbyr et leasingalternativ for iPhones og andre kostbare mobile enheter, og hvis du leaser din, er det bare ett alternativ for deg: Bytt det inn for en oppgradering.

Innbyttealternativer varierer fra kontrakt til kontrakt, så den beste måten å finne ut av dine spesielle forhold er å ringe leverandøren din eller stoppe inn i en av mursteinsbutikkene deres. Noen planer lar deg bytte en iPhone for den nyeste modellen uten straff, mens andre vil få deg til å vente til leiekontrakten er slutt med mindre du vil pådra deg en straff.

Uansett kontraktopplysninger, kan iPhone-leasere slutte å lese nå - selge eller bytte inn enheten til noen, men transportøren din ber bare om brudd på kontraktsstraff.

Selg din iPhone på en ecoATM

De frittstående ecoATM-ene som ligger i USA lar deg skru inn en iPhone (eller en hvilken som helst annen smarttelefon) og få penger for enheten.

Hvis du bare vil kvitte seg med en gammel enhet som tar plass, er en ecoATM en flott innsats - du får penger som ikke er knyttet til en butikk, en mobiltelefonist eller noe annet. Du trenger heller ikke å vente på at en enhet blir sendt - alt skjer der mens du venter.

Hvis det ikke er en fysisk kiosk i nærheten, kan du ikke bekymre deg - du kan fortsatt selge iPhone til ecoATMs online arm, Gazelle.

SE : Bilder: Bak kulissene ved Gazelles prosessanlegg (TechRepublic)

Gi din iPhone til Apple for butikk kreditt

Hvis du kjøper Apple-enhetene dine direkte fra kilden, kan det være det beste alternativet å gi en iPhone tilbake til Apple. Apple GiveBack-programnettstedet vil fortelle deg hva enheten er verdt og gi deg et Apple Store-gavekort for å sende den tilbake.

Du kan også bruke Apples GiveBack-program for å returnere kvalifiserte datamaskiner, nettbrett og smartur. Apple vil ta alle kvalifiserte enheter - ikke bare de de lager.

Slå inn iPhone-en din til mobiloperatøren

Hvis du kjøpte iPhonen din i stedet for å leie den, kan du fremdeles slå enheten inn til mobiltelefonoperatører for å få kreditt på regninger, kjøpsrabatter eller andre tilbud. Hva du får kan variere fra leverandør til leverandør, så husk å sjekke ut lenkene nedenfor for å se hva transportøren din tilbyr. Bærere aksepterer vanligvis enheter fra andre selskaper også, slik at du også kan bruke en handel som en unnskyldning for å flytte til en annen celle-tjeneste.

  • T-Mobile mobiltelefon handel inn
  • Sprint tilbakekjøp
  • AT & T Trade-In Program
  • Verizon-tilbud for telefonbytte

For mobiloperatører som ikke er nevnt her, kan du se leverandørens nettsted.

Få et gavekort fra en stor forhandler

Et annet alternativ - og et flott alternativ for å bli kvitt en iPhone i bytte mot en feriegave - er å gi den gamle mobile enheten til Amazon, Target eller Walmart, eller en annen større forhandler som tilbyr elektroniske innbytteprogrammer; disse forhandlerne gir gavekort i bytte mot elektronikken din. Ikke begrens søket ditt til de tre butikkene: Søk på nettet for å finne ut om en forhandler du ofte tilbyr et tilbakekjøpsprogram for smarttelefoner.

Utforsk alternativene

Alle de forskjellige tilbakekjøps-, handel- og oppgraderingsprogrammene som er nevnt her vil gi deg et estimat av din iPhone-verdi før du forplikter deg til å slå den inn. Disse prisene kan variere fra kjøper til kjøper, og kan til og med endres ytterligere hvis kjøperen bestemmer det er skade på telefonen, og det senker verdien.

Det siste ordet: Før du bestemmer deg for hva du skal gjøre med din gamle iPhone, bør du undersøke alternativene.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com