Slik bytter du mellom åpne apper i Android Pie med en gest

Slik tilpasser du sveipeaksjonen til høyre og venstre i Jack Wallen i Gmail TechRepublic forklarer hvordan du kan tilpasse sveipehandlinger i Gmail

Android Pie har brakt fram mindre forbedringer enn noen annen større utgave av plattformen til dags dato. Alt fra estetiske endringer til endringer der brukerne navigerer i grensesnittet, alt med ett mål - gjør Android så brukervennlig som mulig. For det formål har utviklerne av Android lyktes. Og selv om det kan ta deg et øyeblikk å bli vant til den nye gestbaserte navigasjonen, er den langt mer effektiv enn den forrige metoden.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

En slik finjustering er hvordan du bytter mellom apper. Det er nå to metoder. Den første, åpenbare metoden er gjennom standard nylig oversikt over apper. For dette sveiper du opp for å avsløre de nylige appene, sveiper til høyre eller venstre for å finne appen det gjelder, og banker deretter på appen for å få den frem igjen.

Det er en annen, mindre åpenbar måte å veksle mellom nylige apper - en måte som faktisk er enda mer effektiv. Denne alternative metoden er også gestbasert, men den tar bare én handling for å oppnå. Det eneste forbeholdet med denne metoden er at det er litt vanskelig å trekke av.

La meg forklare.

Gesten

Hvis du trykker lenge på startknappen, åpnes Google Assistant. Hvis du derimot trykker på, holder og sveiper til høyre eller venstre, vil en litt annen nylig oversikt over appene vises ( figur A ).

Figur A

Bilde: Jack Wallen

Forskjellen mellom denne nylige appoversikten og sveipingen fra oversikt over startknappen er at du savner dockikonene ( figur B ), og du kan ikke lukke apper fra denne visningen.

Figur B

Dette er utsikten fra den "offisielle" oversikten over nyeste apper.

Bilde: Jack Wallen

Når den nylige appen du ønsker er i fokus, slipper du fingeren fra skjermen, og den åpnes.

Og det er alt som er å åpne en app ved å bruke denne alternative metoden. Som jeg nevnte, er det eneste forbeholdet at det er en fin linje mellom å åpne denne oversikten og å åpne Google Assistant. Trikset er å berøre og bevege fingeren umiddelbart eller venstre. Det vil ta litt testing, men etter hvert blir du vant til det.

En mer effektiv metode

Hvis du allerede har begynt å glede deg over den nye gestbaserte navigasjonen, når du først har fått taket i å bytte mellom nylige apper med denne mindre enn åpenbare metoden, vil Android Pie være enda mer effektiv. Prøv denne metoden, og se om du ikke synes det er en enda raskere rute å finne og åpne de nyeste appene dine på Android Pie.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com