Hvordan stoppe Android-appvarsler gjennom Digital Wellbeing

Hvordan stoppe Android-appvarsler gjennom Digital Wellbeing Digital Wellbeing gjør det enkelt å forhindre at visse apper avbryter den travle dagen din.

Google går ut av sin måte å hjelpe deg med å ta kontroll over dine mobile enheter. En rute utviklerne har tatt er å la brukere definere hvilke apper som har tilgang til varsler. Med dette nylig raffinerte systemet bestemmer brukerne hvor mye de vil at telefonen skal avbryte dem gjennom dagen.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Men hvordan takler denne oppgaven? Det er flere måter du kan kontrollere hvilke apper som kan varsle deg. Hvis du tilfeldigvis kjører Android Q, kan du jobbe med avbrytende eller milde påminnelser. Hvis du fremdeles jobber med Android Pie, er en bedre måte å ta vare på dette gjennom Digital Wellbeing. Innenfor denne appen kan du deaktivere bestemte apper fra å varsle deg om oppdateringer. Dette kan være en skikkelig velsignelse når du ikke kan stille telefonen din (fordi du trenger den for forretningsreise), men ikke vil at slike som Facebook eller Twitter minner deg hvert andre minutt om at en av dine mange følgere likte et innlegg. Disse spesielle typene varslinger kan bli veldig irriterende - både for deg og dine klienter.

VPN-brukspolicy (Tech Pro Research)

Hvis du tilfeldigvis har en enhet som kjører en versjon av Android som inkluderer Digital Wellbeing (med andre ord Android Pie eller nyere og for øyeblikket bare på spesifikke enheter), har du også flere alternativer for å kontrollere irriterende varsler. La oss finne ut hvordan.

Tilgang til digital velvære

Som standard vil du ikke finne en bærerakett for Digital Wellbeing i App Drawer. I stedet åpner du appen fra Innstillinger | Digital velvære ( figur A ).

Figure A: Launching Digital Wellbeing from within Settings.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur A: Starte digital velvære fra Innstillinger.

Deaktiver varsler

Fra hovedvinduet for Digital velvære ( figur B ), trykk på Administrer varslinger.

Figure B: The Digital Wellbeing main window.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur B: Hovedvinduet for Digital Wellbeing.

I det resulterende vinduet ( figur C ) kan du bla gjennom listen over apper og trykke på glidebryteren På / Av for å deaktivere varsler for bestemte apper.

Figure C: Facebook notifications have been disabled.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur C: Facebook-varslinger er deaktivert.

Når du har deaktivert varselet for de aktuelle appene, vil de ikke lenger avbryte deg i løpet av dagen.

Hvorfor denne metoden?

Å bruke Digital Wellbeing for å dempe spesifikke appvarsler har en stor fordel - det gir veldig rask og enkel kontroll. Med andre ord, i stedet for å jakte på hvordan du kan returnere apper til standardmuligheten til å få tilgang til varsler, kan du ganske enkelt gå tilbake til vinduet Administrer varsler og aktivere varsler på nytt for appene du deaktiverer. Denne metoden er mye mer effektiv enn noen annen.

Selv om Digital Wellbeing tilbyr en rekke andre viktige funksjoner, fant jeg muligheten til enkelt å administrere appvarsler å være den beste funksjonen. Hvis du tilfeldigvis har en enhet som inkluderer Digital Wellbeing, skylder du deg selv å begynne å bruke den til dette spesifikke formålet. Ved å dempe noen av disse appene, vil den travle arbeidsdagen din bli litt mindre frustrerende.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com