Hvordan dele Wi-Fi-nettverkskonfigurasjoner i Android Q

Slik deler du enkelt Wi-Fi-nettverkskonfigurasjoner i Android Q Med Android Q kan du enkelt dele det trådløse oppsettet ditt med en QR-kode. Finn ut hvordan.

Utviklerne av Android har gått godt ut av deres måte å sørge for at den kommende utgivelsen av Googles mobilplattform er så brukervennlig som mulig. Etter å ha brukt alle de fire betaversjonene av Android Q, kan jeg med glede si at denne iterasjonen av Android lett kunne ende opp med å bli den beste ennå.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Hvordan kan jeg si det? Det er så mange ting utviklerne har gjort for å gjøre Android enda enklere. Ta for eksempel muligheten til å enkelt dele Wi-Fi-nettverkskonfigurasjoner. Det er en ny funksjon som lar deg dele Wi-Fi-oppsettet med en enkel QR-kode. Hva betyr det? Hvis du eier en virksomhet som tilbyr et gjestelig Wi-Fi, kan du skrive ut QR-koden og legge den ut slik at gjestene bare trenger å skanne koden for å få tilgang til det trådløse nettverket.

VPN-brukspolicy (TechRepublic Premium)

Så enkelt er det.

Men hvordan bruker du denne nye funksjonen? La meg vise deg.

Hva trenger du

For å få dette til å fungere, må du kjøre Android Q. Siden Q ennå ikke er utgitt offisielt, må du registrere deg for Beta-programmet for å kunne glede deg over denne funksjonen. Hvis du helst ikke vil bruke beta-programvare på den daglige driveren, kan du alltid vente til Android Q er offisielt utgitt.

Vær oppmerksom på at mottakeren av QR-koden ikke trenger å kjøre Android Q. Alt de trenger er en QR-kodeleser (som kan installeres gratis fra Google Play Store).

Slik finner du QR-koden

Gjør følgende for å finne QR-koden for Wi-Fi-innstillingene:

  1. Åpne Innstillinger på din Android Q-aktiverte enhet.
  2. Trykk på Nettverk og Internett.
  3. Trykk på Wi-Fi.
  4. Trykk på navnet på Wi-Fi-tilkoblingen som skal deles.
  5. I skjermbildet Nettverksdetaljer ( figur A ) trykker du på Del-knappen.
  6. Når du blir bedt om det, kan du skanne fingeravtrykket ditt eller angi PIN-koden / mønsteret.
Figure A: The Wi-Fi Network Details window.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur A: Vinduet Wi-Fi Network Details.

På dette tidspunktet får du vist QR-koden for det aktuelle Wi-Fi-nettverket. Du kan enten ta et skjermbilde av den koden eller skrive den ut (hvis du har utskriftsoppsett på Android-enheten din). Med det i hånden må alle brukere gjøre å skanne koden med en QR-leser for automatisk å koble seg til Wi-Fi-nettverket tilknyttet QR-koden.

Forenklet Wi-Fi-oppsett

Du finner ikke en enklere måte å konfigurere Wi-Fi på en mobilenhet. Med denne nye funksjonen kan du dele det trådløse oppsettet til klienter eller kunder, uten å måtte være til stede. Godt spilt, Android. Bra spilt.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com