Slik planlegger du Android-tekstmeldinger med Gjør det senere

Slik planlegger du Android-tekstmeldinger med Gjør det senere Hvis du trenger å planlegge tekster, e-postmeldinger, telefonsamtaler, twitteroppdateringer og mer, kan du prøve denne gratis Android-appen.

Jeg har blitt glad i den nye sendeplanleggeren for Gmail. Hvorfor? Fordi det er tider da jeg vil komponere en melding og planlegge at den skal sendes på et bestemt tidspunkt. Jeg vil ikke utarbeide noe, lagre det og må huske å gå tilbake til det utkastet bare slik at jeg kan sende det på et bestemt tidspunkt.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Det samme gjelder for SMS-meldinger. Det er tider hvor jeg vil komponere noe i øyeblikket og planlegge at det skal sendes på et senere tidspunkt. For øyeblikket er det ingen innebygd måte å planlegge disse SMS-meldingene. Det er imidlertid et tredjepartsverktøy som lar deg gjøre nettopp det.

Nevnte tredjepartsverktøy er Do It Later. Med denne appen kan du:

 • Planlegg tekstmeldinger, e-postmeldinger, telefonsamtaler, Twitter-statusoppdateringer og personlige påminnelser.
 • Send tekstmeldinger på et nøyaktig tidspunkt eller innenfor en tidsramme.
 • Planlegg forsinkelsesfrekvens for time, daglig, ukentlig, månedlig eller årlig.
 • Se rapportresultater med enten "Sendt" og "Levert" -status.
 • Send til flere mottakere.
 • Få et varsel om oppgavens fullføring.
 • Bruk forhåndsdefinerte tekstmaler.
 • Skriv inn meldinger via talegjenkjenning.

La oss installere Do It Later og se hvordan det fungerer. Jeg skal demonstrere på Android 9, men appen fungerer på Android 4.2 eller nyere.

Installasjon

Fra Google Play Store kan du installere gratisversjonen av appen. Denne versjonen inneholder noen ganske påtrengende annonser. Hvis annonsene blir belastende, kan du kjøpe premiumversjonen ($ 2, 99 USD), som fjerner annonsene, gir deg ubegrensede SMS-mottakere og e-postvedlegg, legger til en sikkerhetskopi og gjenoppretter brukerdatafunksjonen og oppgraderer appstøtte. Er premiumversjonen verdt $ 2, 99? Det er for deg å bestemme. Oppgraderingen til premium er et kjøp i appen, som du får tilgang til ved å tappe gullbåndet på appens hovedvindu.

La oss installere.

 1. Åpne Google Play Store på Android-enheten din.
 2. Søk etter gjør det senere.
 3. Finn og trykk på oppføringen av Hnib.
 4. Trykk på Installer.
 5. La installasjonen fullføre.

Når den er installert, kan du starte appen fra appskuffen din. Det er ikke nødvendig å opprette en konto eller logge inn med noen legitimasjon av noe slag. Du er klar til å dra.

Planlegge en melding

Å planlegge en melding er enkelt. Åpne appen, og følg disse trinnene fra hovedvinduet ( figur A ):

Figur A: Hovedvinduet Gjør det nå.

 1. Trykk på + .
 2. Trykk på Melding ( figur B ).
 3. Hvis du blir bedt om det, OK de nødvendige tillatelsene.
 4. Skriv inn mottakeren og navnet.

Figur B: Velg hva du vil planlegge fra alternativene.


 1. Trykk på dato- og klokkeslettoppføringene for å tilpasse klokkeslettet for sending av meldingen ( figur C ), eller trykk på menyknappen (tre horisontale prikker) for å velge en forhåndsdefinert tid.
 2. Når du er fullført, trykker du på avkrysningen øverst til høyre for å planlegge meldingen.

Figur C: Tilpasse tiden for en spesifikk sending.

Hvis du trenger å sette opp en planlagt SMS-melding raskere, kan du velge å bruke en av de forhåndsdefinerte malene. Mens du oppretter den planlagte meldingen, trykker du på vanndråpsikonet (øvre høyre hjørne av meldingsoppføringsblokken) og velger enten malen som skal brukes ( figur D ), eller trykk på + for å opprette en ny mal.

Figur D: Bruke en av de forhåndsdefinerte malene.

Enkel planlegging

Og det er essensen av å planlegge en SMS med Android-appen Do It Later. Inntil den dagen Android har lagt inn denne funksjonaliteten, vil du ikke finne en enklere løsning enn dette. Og hvis du befinner deg avhengig av denne appen, anbefaler jeg sterkt å betale 2, 99 dollar for å bli kvitt annonsene. Enten gratis eller betalt, gjør det senere er din beste rute for å planlegge meldinger, e-postmeldinger og mer.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com