Slik administrerer du kontaktene på Android-telefonen din

Mobile enheter har blitt livslinjer for tilkobling til familie, venner, forretningsforbindelser og klienter. Når kontaktlisten din vokser eksponentielt, må du vite de beste måtene å administrere denne informasjonen på. Her er noen måter eiere av Android-enheter kan holde kontakten sin under kontroll.

Google er din venn

Det beste rådet jeg kan tilby er å sørge for at hver kontakt du oppretter på Android-telefonen din er en Google-kontakt. Hvorfor er dette så viktig? Fordi du kan administrere Google-kontaktene dine fra Google-kontoen din. Dette vil spare deg for å famle rundt på tastaturet på mobiltelefonen din for å prøve å ordne, kategorisere, opprette, redigere og slette disse kontaktene.

Hvis du vil at ikke-Google-kontaktene som allerede er på Android-telefonen din skal overføres til Google-kontakter, er det ingen måte å gjøre dette direkte på telefonen; i stedet må du gjøre en eksport / import. Du må eksportere kontaktene til en CSV-fil til SD-kortet ditt og deretter importere filen til Google.

For å eksportere disse kontaktene, må du bruke gratisappen som heter UiA - Sikkerhetskopieringskontakter (den er tilgjengelig på Android Market). Etter at du har installert appen, vil du se den oppført i applikasjonsskuffen merket Sikkerhetskontakter. Trykk på den applikasjonen, godta lisensen, så ser du hovedvinduet ( figur A ), der du kan: Sikkerhetskopiere nå, se CSV-kontaktlisten din, laste opp til Dropbox eller sende til e-post. Figur A

Når du eksporterer kontaktene ved å bruke Sikkerhetskopieringskontakter, lagres den CSV-filen på roten til SD-kortet. Filen som er lagret på CSV-kortet ditt, får navnet Backup.Contacts.TODAYS_DATE.csv; TODAYS_DATE er datoen hvor kontaktene ble lagret. Med den filen på SD-kortet ditt, kan du montere SD-kortet, kopiere filen til PC-en din og deretter importere filen til kontaktene dine på Google-kontoen.

Denne metoden konverterer ikke kontaktene på telefonen til Google-kontakter, så du kan finne noen dupliserte oppføringer i kontaktene dine. Du kan slette kontaktene på telefonen når du vet at de er sikret i Google-kontoen din.

grupper

Et annet tips for å organisere kontaktene dine er å bruke grupper. Grupper lar deg sortere, søke og finne kontaktene dine mye enklere.

Merk: Alle Google-kontakter tilhører deres egen gruppe "Google". Du kan ikke tilordne disse kontaktene på nytt eller tildele dem til flere grupper. Du kan administrere Google-kontaktene dine fra Google-kontoen din, men du kan ikke se disse handlingene (for eksempel å legge til Google-kontakter i grupper i Google) på Android-telefonen.

For kontakter som er på telefonen din, kan du opprette grupper ved å følge disse trinnene:

1. Åpne Kontakter-applikasjonen.

2. Trykk på kategorien Grupper ( figur B ).

3. Trykk på menyknappen.

4. Trykk på Opprett-knappen.

5. Opprett din nye gruppe.

Figur B

Fanen Grupper inkluderer også alle sosiale mediekontoer du har autentisert på telefonen. Følg disse trinnene for å tilordne en kontakt til en gruppe:

1. Trykk på kategorien Grupper.

2. Trykk på Legg til medlem-knappen.

3. Velg alle kontaktene du vil være med i gruppen.

4. Trykk på Legg til-knappen.

Koblede kontakter

En veldig fin funksjon i Android-kontaktsystemet er Linked Contacts. En knyttet kontakt er en måte å koble en kontakt til en relatert kontakt på. Det kan for eksempel være lurt å knytte sammen alle ansatte på en bestemt avdeling. For å gjøre dette, åpne en av disse kontaktene og bla ned til bunnen. Trykk på delen som er merket Koblede kontakter ( figur C ), og trykk deretter på Legg til lenkkontakt-knappen. På den neste skjermen finner du kontakten du vil koble, så kobles den. Gjenta disse trinnene for å koble flere kontakter. Du er begrenset til fem koblede kontakter. Figur C

Samsung Captivate-spesifikke tips

De to neste funksjonene jeg vil fremheve - Directional Swiping og Speed ​​Dialing - er unike for Samsung Captivate-telefonen.

Retningsvis sveiping

Fra Kontakter-applikasjonen lar Directional Swiping-funksjonen deg raskt ringe eller sende en melding til en kontakt, avhengig av hvilken måte du sveiper kontakten. Hvis du sveiper målkontakten til høyre, ringer du; hvis du sveiper målkontakten til venstre, sender du en SMS-melding. Denne funksjonen er utrolig praktisk og bør gjøres tilgjengelig for alle Android-telefoner.

Hurtigvalg

Følg disse trinnene for å legge til en kontakt for hurtigvalg:

1. Åpne Kontakter-applikasjonen.

2. Trykk på menyknappen.

3. Trykk på hurtigvalgknappen.

4. Trykk på nummeret du vil legge til en kontakt for.

5. Finn og velg kontakten.

Du kan legge til åtte totale kontakter (det første stedet er dedikert til Voice Mail).

Sammendrag

Etter min mening gjør muligheten for å administrere og organisere kontakter på Android-enheter plattformen til et enda mer attraktivt alternativ for brukere av forretningsstrømmer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com