Hvordan finne formateringsalternativer for Gmail-app-e-postmeldinger

Hvordan finne formateringsalternativer for Gmail-app-e-poster Jack Wallen viser deg hvordan du finner det skjulte formatalternativet i Gmail-e-postappen.

Når du skriver en viktig e-post, kan det være tidspunkter der du ønsker å gjøre tekst fet, og andre ganger når du vil kursivere noe for å vise betydning. Du vil kanskje til og med understreke eller endre farge / utheving på en skrift. Hvis du bruker Gmail fra en nettleser, er det en enkel oppgave, ettersom det er en verktøylinje for akkurat dette formålet. Men hva med når du skriver en e-post fra Gmail-appen? Med tanke på at Gmail-utviklere gikk for et minimalistisk, forenklet grensesnitt, finner du ikke en formateringsverktøylinje noe sted i appen.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Eller vil du det?

Tro det eller ei, det er en formateringsverktøylinje i Gmail-appen. Ting er at verktøylinjen det gjelder er noe skjult. Når den er avslørt, tilbyr denne verktøylinjen et minimum av formateringsalternativer. Hvilke formateringsalternativer? Denne skjulte perlen lar deg:

  • Modig
  • kursiv
  • Gjennom
  • Uthev tekst
  • Endre farge på skrift

Det er ikke mye, men dette er sannsynligvis de mest brukte alternativene for fontformatering du vil bruke (som er grunnen til at utviklerne begrenset settet til det ovennevnte). Men hvordan får du tilgang til denne formateringsverktøylinjen? Det er faktisk ganske enkelt.

Hva du trenger

Det eneste du trenger (foruten en Android-enhet og en Gmail-konto) er den siste utgivelsen (26. september 2018) av Gmail-appen (Android, iOS). Med den appen oppdatert, har du alt du trenger for å formatere e-posten din.

Hvordan det fungerer

Du vil ikke tro hvor enkelt dette er. Åpne Gmail-appen, og begynn deretter å komponere en e-post. Trykk lenge i e-postdelen for å avsløre en pop-up. Denne popup-vinduet lar deg formatere, velge alle eller lime inn ( figur A ).

Figur A

Den nye popup-popupen i skrivevinduet.


Trykk på Format-alternativet, så vil Format Toolbar vises over tastaturet ( figur B ).

Figur B

Den nye GMail Format Toolbar.

Du kan nå formatere Gmail-teksten din slik at den passer bedre til dine behov.

Hvis du allerede har komponert e-posten din og vil gå tilbake for å gjøre litt formatering, kan du velge teksten du ønsker (på typisk vis på din mobile plattform) og deretter velge Formatering fra hurtigmenyen. Uansett hvilken formatering du velger vil bruke strengen med tekst du valgte.

Ingen kjedeligere e-poster

Du trenger ikke lenger å lide under kjedelig e-postformatering når du bruker Gmail-appen. Selv om du ikke finner noen avanserte formateringsalternativer, går disse enkle tilleggene langt for å hjelpe deg med å komponere mer engasjerende e-poster.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com