Hvordan aktivere batteriprosentikonet i Android 10

Hvordan aktivere batteriprosentikonet i Android 10 Å vite hvor mye batteri Android-enheten din har, i prosent, er nøkkelen til å komme gjennom dagen. Aktiver denne funksjonen på nytt i Android 10.

Jeg vet at dette kan virke litt trivielt, men for brukere som meg selv som tester grensene for Android-enhetsbatteriet deres, er det viktig å vite nøyaktig hvor mye juice som er igjen i tanken. Tenk på dette: Du kjører en ny bil, og i stedet for en drivstoffindikator som informerer deg nøyaktig hvor mye du har i enten tanken eller batteriene, får du et bittelite ikon som estimerer hvor mye "gå" du har igjen i noe vag måte.

En dag, en time.

Hvor langt vil det komme meg?

Det ville du ikke ønske deg, nå? Nei. Du vil vite nøyaktig hvor mye du kan gå før det er på tide å fylle bensin eller lade opp.

IT pro sin guide til utviklingen og effekten av 5G-teknologi (TechRepublic nedlasting)

Det samme gjelder våre mobile enheter. Vi ønsker ikke å måtte gjette på hvor mye batteri vi har igjen. Dette er spesielt godkjent for travle strømbrukere som er avhengige av deres mobile enheter for å få dem gjennom en arbeidsdag. Ingen IT-proff ønsker å fungere uten deres pålitelige digitale sidekick, ikke sant?

Når det er tilfelle, kan det overraske deg å finne ut at utviklerne av Android 10 har bestemt seg for å deaktivere batteriprosenten som standard. Det betyr at du vil tilbringe mesteparten av dagen din i håp om at det anslåtte estimatet vil vare deg til det er på tide å slå lysene. Fra mitt perspektiv var det en feil. Heldigvis er det ganske enkelt å aktivere den prosentvise indikatoren.

Til forsvar for utviklerne benytter standarden Wellness-appen for å få et estimat på hvor mye batterilevetid som gjenstår. Dette indikeres med et dag- og timeformat. Dette finnes imidlertid bare i varslingsskjermen. På startskjermen får du bare et batteriikon som prøver å indikere hvor mye batteri som er igjen med en visuell signal ( figur A ).

Figur A

The default battery icon.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Standard batteriikonet.

Det er ikke før du drar ned varselskyggen at du får se det virkelige anslaget for gjenværende batteristrøm ( figur B ).

Figur B

The new battery estimate in Android 10.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Det nye estimatet for batteri i Android 10.

For noen brukere kan det være en mye enklere måte å vite hvor mye batterilevetid som er igjen i enheten. For de som har brukt Android i veldig lang tid, lever vi og dør med den prosentandelen. På toppen av det har vi foreløpig ikke sett noen indikasjon på at estimatet av velvære-appen er i stedet. Hvis det er, flott. Hvis ikke, er det alltid prosentindikatoren å lene deg på. Og fordi prosentandelen når den er aktivert bare lever på startskjermen (som når du trekker ned varslingsskjermen, ser du velværeanslaget for batteriets levetid), får du det beste fra begge verdener.

Jeg skal vise deg hvordan du kan aktivere den prosentvise indikatoren på nytt.

Hva du trenger

Det eneste du trenger for å få dette til, er en enhet som kjører Android 10.

Hvordan aktivere batteriprosentindikatoren i Android 10

Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å aktivere batteriprosentindikatoren. Takket være utviklerne som innser at et stort antall brukere vil ha den funksjonen tilbake, finnes bryteren Aktiver / deaktiver i Innstillinger | Batteri. Så trykk gjennom til det vinduet ( figur C ) og trykk deretter på av / på-glidebryteren til På-stillingen.

Figur C

The battery percentage has been re-enabled.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Batteriprosenten er blitt aktivert på nytt.

Og det er alt du trenger. Du kan nå få en oversikt over hvor mye batteri enheten har, på en god måte. Hvis du foretrekker den nye skolemetoden, kan du dra ned varslingsskjermen for å se den oppført i beregningen av dag / time.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com