Hvordan deaktivere Facebook Messenger Chat-hodebobler for å forhindre utilsiktet sveiping i Android 10

Hvordan deaktivere Facebook Messenger Chat Head-bobler for å forhindre utilsiktet sveiping i Android 10 Messenger Chat Heads som roter seg med Android 10 full gestural navigation? Finn ut hvordan du midlertidig kan løse problemet.

Hvis du har brukt Android 10 (tidligere kodenavnet Android Q), har du sannsynligvis aktivert full gesturalnavigering. Sjansen er at du virkelig elsker det nye middelet til å navigere i plattformens brukergrensesnitt. Imidlertid, hvis du er en hyppig bruker av Facebook Messenger, har du sannsynligvis kommet i kontakt med en svak hikke i Android-bevegelsesnavigasjonssystemet.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Det kan være problematisk å avgi dem fra Chat Head-boblene. Hvorfor? Fordi du vanligvis tapper og drar de boblene bort fra kanten av skjermen, og deretter ned til bunnen for å fjerne dem. Alle som har brukt navigasjonssystemet som er fullt gestalt, kan se problemet med det.

IT pro sin guide til utviklingen og effekten av 5G-teknologi (TechRepublic nedlasting)

Når du drar boblen til venstre eller høyre, har den effekten av å trykke på bakknappen, som oversetter til at du forlater appen du bruker. Det er ikke en effektiv eller effektiv måte å jobbe på mobilenheten på - spesielt ikke når du er midt i et viktig konferansemøte eller prøver å gi støtte til en sluttbruker.

Så hva gjør du? Inntil Android-utviklerne innser at dette er et problem, er det to handlinger du kan gjøre:

  1. Hold tilbake tankene om at den beste måten å avvise disse boblene er å dra dem opp, over og deretter ned.
  2. Deaktiver chathoder.

Hvis du er i orden med å omskolere deg på en ny gest for å avfeie boblene, er det din beste rute, spesielt hvis du foretrekker å bruke det bestemte grensesnittet til Messenger. På den annen side, hvis tankene dine har gjort seg opp at det bare er en gest for å avfeie disse boblene, er valget ditt klart.

Slik deaktiverer du Facebook Messenger Chat Heads

For de som ikke kan omskolere hjernen, er det på tide å deaktivere Chat Heads i Facebook Messenger. Heldigvis er prosessen for å få dette til å skje enkel.

Slik deaktiverer du Chat Heads:

  1. Åpne Facebook Messenger.
  2. Trykk på profilbildet ditt i øvre venstre hjørne fra hovedvinduet.
  3. Bla ned til bunnen, og trykk rett over Kontoen for å deaktivere Chat Heads ( figur A ).

Figur A

Tap the slider until it is grayed out.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Trykk på glidebryteren til den er nedtonet.

Gå tilbake fra Innstillinger-vinduet og nyt den nye, Chat Heads-frie Messenger-opplevelsen.

Med den offisielle utgivelsen av Android 10 vil forhåpentligvis ikke lenger være noe problem, og de som deaktiverte det, kan aktivere Chat Heads på nytt. Hvis du konstant lukker appen du jobber på grunn av å avvise Messenger Chat Head, kan du deaktivere funksjonen og ikke lenger bekymre deg for sikkerhetskopiering av arbeidsappen din.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com