Hvordan tilpasse Thunderbird med CustomizeMyBird

Hvordan tilpasse Thunderbird med CustomizeMyBird Hvis du liker å tulle med appene dine, og finne Thunderbird-e-postklienten som mangler i det området, har Jack Wallen bare tillegget for deg.

Thunderbird e-postklient lar deg enkelt administrere e-posten din enten du er på skrivebordet ditt eller på et eksternt sted med den bærbare datamaskinen. For de fleste brukertyper har Thunderbird nok innebygde tilpasninger. Noen brukere, derimot, kan synes at åpen kildekode-e-postklient mangler på den arenaen.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

For de som er kjent med de viktigste tilbudene fra Mozilla (alias Firefox), vet du at det er et nyttig verktøy som heter om: config. Dette verktøyet gir brukere tilgang til massevis av tilpasninger for nettleseren. Dessverre tilbyr ikke e-postklienten brukerne muligheten til å skrive om: konfigurere i en adressefelt for å få tilgang til slike preferanser. Men med et brukervennlig tillegg, kan du få tilgang til noe veldig likt. Tillegget kalles CustomizeMyBird.

Dette Thunderbird-tillegget får deg tilgang til å tilpasse funksjoner som:

 • Faner (bytte mellom standard faner og klassiske kvadratiske faner, tilpasset høyde, tilpasset kantrunde, skjule lynknapper, bytte posisjoner)
 • Hovedmenylinje (verktøylinjen over / under fanene, kompakt visning, Aero blå farger, kompakt visning)
 • Vinduoverskrift (tilpassede farger)
 • Verktøylinjer (standardfarger / Aero-blå farger)
 • Rullefelt (skjul, tilpasset transparens / farger, størrelse)
 • Statuslinje (skjul statuslinje)
 • Hurtigfilterbar (flytt under postlisten)
 • Brukertilpasset CSS-kode
 • Og mye, mye mer

Ja, alternativene som er tilgjengelige for tilleggsprogrammet handler om utseende, men utvikleren har gjort en god jobb med å inkludere utseendealternativer som faktisk kan bidra til å gjøre Thunderbird-opplevelsen din mer effektiv og veldig personlig.

La deg installere hvis du er fascinert.

Installasjon

Installasjonen er veldig enkel. Slik gjør du det:

 1. Åpne Thunderbird.
 2. Klikk på menyknappen øverst til høyre i Thunderbird.
 3. Klikk på Tillegg | Add-ons.
 4. I Up & Coming-delen, klikk på See All
 5. Skriv CustomizeMyBird i søkefeltet.
 6. Klikk Legg til i Thunderbird.
 7. Når du blir bedt om det, klikker du på Installer.
 8. La installasjonen fullføre.

bruk

Når den er installert, klikker du på Thunderbird Menu-knappen og klikker på Tilleggsprogrammer | CustomizeMyBird. I det resulterende vinduet ( figur A ) kan du begynne å bla gjennom de tilgjengelige alternativene for å tilpasse Thunderbird-opplevelsen til å passe perfekt til din smak / behov.

Figur A

CustomizeMyBird-vinduet.


Noen av de tilgjengelige alternativene lar deg gå tilbake til et eldre utseende for Thunderbird eller komprimere utsikten over visse funksjoner. For de som foretrekker de gamle måtene til e-postklienten, eller har en tendens til å like et mer elegant grensesnitt, vil du gjerne se disse alternativene.

Mange av alternativene som er tilgjengelige, er aktivering / deaktivering eller nedtrekksvalg. Noen er derimot brukerdefinerte prosenter eller størrelser (i piksler). Det beste for deg å gjøre er å gå gjennom alle alternativene og teste hva du liker og hva du ikke gjør.

Ett forslag

Du vil veldig fort bli lei av å klikke frem og tilbake mellom CustomizeMyBird-fanen og Thunderbird-hovedfanen (for å se endringene). Det er en bedre måte:

 1. Åpne Thunderbird.
 2. Åpne kategorien CustomizeMyBird.
 3. Klikk og dra CustomizeMyBird-fanen ut av Thunderbird-vinduet (på lignende måte som å dra en Firefox-fane ut for å opprette et nytt vindu).

Med CustomizeMyBird i sitt eget vindu kan du gå gjennom endringene (med vinduene side om side) og se på tilpasningene mens de skjer (ettersom alle alternativer endres og lagres umiddelbart).

Ikke en avtale maker

CustomizeMyBird er ikke en avtale produsent eller bryter. Det er imidlertid en virkelig velsignelse for de som foretrekker å grave seg inn og tulle med appene sine. Hvis det høres ut som deg, vil du sannsynligvis få masse kilometer ut av dette praktiske Thunderbird-tillegget.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com