Hvordan lage rutiner med Google Assistant i Android Pie

Hvordan lage rutiner med Google Assistant i Android Prosessen med å lage Google Assistant-rutiner har endret seg i Android Pie. Jack Wallen leder deg gjennom denne nye prosessen.

Android Assistant inkluderer en utrolig hendig funksjon, kalt rutiner. Rutiner lar deg utløse flere handlinger med en enkelt kommando.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Du er kanskje allerede kjent med å bruke rutiner i Android, men hvis du migrerte til en enhet som kjører det siste tilbudet fra Google (Android 9.0, også kalt "Pie"), har du endret hvordan du oppretter en rutine.

Jeg vil lede deg gjennom prosessen med å skape en rutine i Pie.

Hva trenger du

Det er klart at du trenger en Android-enhet som kjører den siste versjonen. Hvis enheten din kjører Oreo (Android 8), vil du følge trinnene som er beskrevet i Hvordan legge til rutiner til Google Assistant. Hvis du bruker Android Pie, kan du lese videre.

Lage en ny rutine

I motsetning til Android 8 (der du går gjennom Innstillinger-menyen for å opprette en rutine), i Android 9, gjør du det innenfra Assistant. Åpne assistent og trykk på det blå ikonet i nedre venstre hjørne ( figur A ).

Figur A

Google Assistant er klar for kommandoen din.

I neste vindu klikker du på Utforsk-ikonet i nedre høyre hjørne (det ser ut som et lite kompass). I det resulterende vinduet, trykk på menyknappen i øverste høyre hjørne og trykk på Innstillinger. Deretter trykker du på kategorien Assistent ( figur B ).

Figur B

Vi kommer nær.

I kategorien Assistent trykker du på Rutiner. I dette nye vinduet ( figur C ), hvis du allerede har opprettet rutiner, vil du finne at den er migrert over fra Google-kontoen din. Hvis ikke er det på tide å begynne å skape noe nytt.

Figur C

Mine rutiner fra Android 8.

For å lage den nye rutinen, trykk på + -knappen nederst til høyre på skjermen. I det resulterende vinduet ( figur D ) trykker du på oppføringen Legg til kommandoer og skriver inn en kommando (det du snakker med assistenten, for å starte rutinen).

Figur D

Det rutineopprettingsvinduet.

Når du har lagt til kommandoen, klikker du på Legg til handlingsoppføringen og skriver deretter inn Google Assistant-handlingen ( figur E ).

Figur E

Legger til en Google Assistant-handling.

Hvis du er usikker på hvordan du legger til en handling, trykk på Velg populære handlinger, bla deg gjennom listen og trykk på handlingen du vil legge til. Når du har lagt til alle nødvendige handlinger for rutinen din, trykker du på tilbake-knappen for å gå tilbake til rutinen. Hvis du er fornøyd med den nye rutinen, trykker du på sjekk-knappen øverst til høyre.

Din nye rutine er opprettet. Åpne assistent og snakk kommandoen du opprettet for rutinen for å starte den.

Og det er slik du lager rutiner i Google Assistant når du bruker Android Pie. Hvis du ikke bruker denne funksjonen, går du glipp av en av de mest nyttige funksjonene som finnes i Assistant. Bli kreativ med rutiner og utvid Android-mulighetene.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com