Hvordan koble en Pixel 3 til en Chromebook - og hvorfor bør du gjøre det

Slik kobler du en Pixel 3 til en Chromebook Å koble Pixel 3 og Chromebook er en av de enkleste, mest praktiske telefon- / laptop-tilkoblingene du noensinne bruker.

Du kjøpte en Pixel 3 (eller Pixel 3 XL), og du vil koble den til Chromebooken din. Hvorfor bry deg med dette? Det er faktisk noen få gode grunner.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Det mest åpenbare (spesielt for de som er på farten) er øyeblikkelig tetting, en funksjon som ikke finnes med alle Android / Chromebook-kombinasjoner. Med øyeblikkelig tethering kan du gi avkall på de vanlige trinnene for å knytte Chromebook til Android-enheten din, da det automatisk skjer når enhetene dine er i kommunikasjonsavstand fra hverandre. Den andre grunnen er at telefonen din fungerer som et middel til å låse opp Chromebook automatisk.

Endelig kan du sende og motta SMS-meldinger til telefonen din fra Chromebook. Det beste av alt er at det er utrolig enkelt å sette opp. Når du først konfigurerer Pixel 3 (med samme Google-konto som Chromebook), blir du automatisk bedt om å konfigurere enhetene. Skulle du imidlertid gå glipp av denne muligheten, viser jeg deg hvordan du konfigurerer den.

BYOD (ta med din egen enhet) policy nedlasting av mal (Tech Pro Research)

Hva trenger du

Det eneste du trenger er en Chromebook, en Pixel 3 (eller Pixel 3 XL) og en Google-konto. Jeg antar at du allerede har de tre tingene i hånden, og at du har Pixel 3 og Chromebook tilknyttet Google-kontoen din.

Sett opp

Logg deg på Chromebooken din og åpne Innstillinger-appen. Derfra klikker du på Tilkoblede enheter ( figur A ).

Figur A

Delen Tilkoblede enheter i appen for Chromebook-innstillinger.

Klikk på Oppsett-knappen, og klikk deretter på Godta og fortsett ( figur B ) når du blir bedt om det.

Figur B

Her kan du lese fordelene ved å koble til enhetene dine.

I neste skjermbilde skriver du inn passordet for Google-kontoen din for å fortsette. Når du har autentisert, vil du se enhetene umiddelbart pares ( figur C ). Tro det eller ei, det er hvor enkelt det er å koble Pixel 3 til Chromebooken din. Du er klar for at disse to enhetene skal begynne å samhandle.

Figur C

Du er klar til å jobbe!

I det siste skjermbildet ( figur D ) kan du konfigurere de tilgjengelige alternativene for tilkoblingen. Smart Lock-funksjonen tilbyr muligheten til å låse opp enhet eller låse opp enheten og logge på Google-kontoen. Klikk på Smart Lock-oppføringen for å konfigurere dette alternativet.

Figur D

Konfigurere sammenkoblede enheter.

Meldinger

Hvis du vil kunne sende SMS-meldinger via Chromebooken din, må du gjøre et siste trinn. Klikk på oppsett-knappen på det siste skjermbildet. I den resulterende skjermen ( figur E ), vil du se en QR-kode.

Figur E

QR-koden presentert av Chromebooken din.

Åpne Meldinger-appen på Pixel 3 og trykk på menyknappen. Trykk på Melding for nett fra menyknappen. I det resulterende vinduet ( figur F ), banker du på QR-kodeskannerknappen og skanner deretter den presenterte koden fra Chromebooken din.

Figur F

Koble Pixel 3 til Chromebook for SMS-meldinger.

Dette vil lage en webapp for Android-meldinger. Du kan feste den appen til Chromebook oppgavelinje for enkel tilgang. Merk: Bruk denne funksjonen med forsiktighet, ettersom alle som har tilgang til Chromebook, har tilgang til telefonens SMS-meldinger. Med andre ord, hvis du sender sensitiv bedriftsinformasjon via SMS-melding, bør du tenke to ganger på å aktivere dette eller alltid sørge for at Chromebooken din er låst når du ikke bruker den.

Enkle tilkoblinger

Med denne forbindelsen mellom Pixel 3 og Chromebook, vil det travle livet ditt bli mer effektivt. Denne spesielle sammenkoblingen er en av de enkleste, mest praktiske telefon- / laptop-tilkoblingene du noensinne vil bruke. Ta en nøye vurdering for alle som er på farten.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com