Google Pixel vs. Samsung Galaxy: Hvilket er bedre for bedriften?

5 beste passordbehandlere for Android Hvis du leter etter en passordbehandling for din Android-enhet, tilbyr Jack Wallen listen over hva han anser som de beste på markedet.

Selv om de aller fleste funksjoner i Android er felles for alle Android-enheter, er det noen utvalgte optimaliseringer og funksjoner som er implementert av spesifikke leverandører, utpekt som "eksklusive funksjoner" for å skille visse flaggskipprodukter fra resten av pakken. Forbrukervendte funksjoner er imidlertid ikke direkte representative for hvordan fagfolk bruker telefoner.

Googles Pixel-serie og Samsungs Galaxy Note-serie er populære alternativer for forretningsbrukere på grunn av inkludering av flere maskinvare- og sikkerhetsfunksjoner. Her sammenligner TechRepublic de to for å hjelpe deg med å bestemme hva som er best for deg.

Forretningssaken for Google Pixel-serien

Googles Pixel-telefonlinje representerer deres førsteklasses erstatning for Nexus-serien, som viste frem produksjonsegenskapene til forskjellige Android-enhetsprodusenter, inkludert HTC, Samsung, LG, ASUS, Motorola og Huawei. I motsetning til Nexus-serien, er ikke Pixel-telefoner enhetsmerkede enheter, selv om de er designet av tidligere HTC-ansatte ved hjelp av Googles anskaffelse av 2017 av en del av det gigantiske taiwanske firmaet.

Primært er de eksklusive funksjonene på Pixel-enheter begrenset til maskinvarespesifikk funksjonalitet - ettersom Google er plattformeieren av Android, er det lite sannsynlig at Googles Android-lisenser (eller å begrense funksjonaliteten til sine egne telefoner til skade for tredjeparts OEM-OEMer) myndighetsregulatorer) fornøyd. Pixel-serien er kjent for høykvalitets kameraer, selv om dette gir begrenset praktisk fordel for de fleste forretningsbrukssaker. Forsikringsjusterere vil sannsynligvis synes det er nyttig å ta raske bilder av skade, mens private felt etterforskere sannsynligvis synes Google Lens-funksjonen er nyttig.

Pixel 4 og Pixel 4 XL er, som alle Pixel-enheter, en del av Googles initiativ til Android Enterprise Partners, noe som gjør det mulig for virksomhetsdistribusjon med QR-koder og registrering med null berøring. Alle Android Enterprise-merkede telefoner har garantert sikkerhetsoppdateringer (innen 90 dager) i 3 år, og minst en større versjonsoppgradering også i den tiden. Pixel 4 og 4 XL går flere skritt videre, og garanterer månedlige sikkerhetsoppdateringer og versjonsoppdateringer i tre år, og slutter i oktober 2022. Dette er praktisk sett den mest generøse og tidsriktige oppdateringsgarantien for enhver Android-telefon.

Google la til et 90Hz OLED-skjermpanel til Pixel 4 og Pixel 4 XL, og tilbyr bedre ytelse og estetikk enn skjermene som ble brukt på Pixel 3 - den generøse skjermutklippet til Pixel 3 XL ble eliminert med Pixel 4 XL, med begge telefoner som bruker tradisjonelle rammer for å huse kameraer og sensorer. Pixel 4 og Pixel 4 XL inkluderer også stemmegjenkjenning på enheten, noe som forbedrer ytelsen til Google Assistant. Google inkluderer også en taleopptaker-app som bruker teknologien som tilbyr søkbare transkripsjoner av innspilte samtaler.

Pixel 4 og 4 XL tilbyr en noe bedre verdi for pengene, starter på henholdsvis $ 799 og $ 899, med Pixel 3 og 3 XL som nå er tilgjengelig fra henholdsvis $ 499 og $ 599. Den budsjettfokuserte Pixel 3a og 3a XL er tilgjengelig for $ 399 og $ 479.

Business saken for Samsung Galaxy-serien

Flaggskipet Samsung Galaxy S og Galaxy Note-seriene er de beste modellene som den koreanske elektronikkgiganten har å tilby, selv om Samsung-enheter fortsatt lider av et uforklarlig dårlig brukergrensesnitt. Den ene brukergrensesnittet får i hovedsak identisk kritikk rundt blogosfæren som TouchWiz og Samsung Experience før den, ettersom den nye brukergrensesnittet beholder de samme brukervennlighetsproblemene, og telefonene beholder unødvendig duplisering av funksjoner, som tidligere generasjoner.

Samsung har imidlertid sikkerhetsfunksjonen Samsung Knox. Knox brukes til å skille forretnings- og personopplysninger på Samsung-telefoner, og forhindrer at brukerne trenger to enheter med seg. Dette er i grunnen en funksjon som er tilgjengelig i Android Enterprise på Pixel og andre smarttelefoner, selv om Samsungs implementering av konseptet er en av få funksjonsduplikasjoner som følger med.

På samme måte er Samsung DeX en funksjon som lar brukere utvide Galaxy-smarttelefonene sine til en ekstern skjerm. Når DeX-kompatible telefoner er sammenkoblet med et tastatur og mus, kan de brukes som en stasjonær datamaskin. Mens andre leverandører som ASUS og Motorola har prøvd denne modaliteten i det siste, blir Samsung DeX ansett for å være den beste implementeringen av denne smarttelefon-til-desktop-transformasjonen. DeX kan også brukes til å kjøre Linux-distribusjoner fra selve telefonen.

Galaxy Note 10-serien er aggressivt posisjonert som en telefon for profesjonelle, med tanke på Samsungs partnerskap med Microsoft, gitt den forhåndsinnlastede pakken med Office-apper, og muligheten til å eksportere håndskrevne notater i Samsung Notes-appen til Microsoft Word som en markeringsfunksjon i den nye telefoner. Varianter av Galaxy Note 10 Plus med 5G-støtte er tilgjengelige i USA fra Verizon, med støtte for AT&T og T-Mobile å følge.

Dommen

Både Samsung og Google har sett lavere telefonsalg enn forventet, i henhold til inntektene i første kvartal, ettersom konkurranse fra midtmarkedstelefoner har gjort den økende prisen på premiumflagskipene til et relativt vanskelig salg. Googles Pixel 3a & 3a XL vil sannsynligvis hjelpe i den forbindelse. Samsungs mellomtone Galaxy-smarttelefoner selger riktignok, selv om de ofte er utydelige fra hverandre med tanke på volumet på forskjellige modeller (ofte transportørlåst) som slippes ut.

Googles kontroll av Android setter selskapet i en god posisjon til å tilby en lengre levetid for versjon og sikkerhetsoppdateringer, selv om Samsungs Knox og DeX er verdige funksjoner. DeX er kanskje ikke så nyttig hvis du trenger å bære rundt tastatur og mus, selv om dette gjør for en mindre ting å ta med seg for forretningsbrukere på flyplasser. I tillegg er stoltheten avhengig av utsiktene til å ha tilgang til en ekstra monitor. Det fungerer for hotdesking miljøer, selv om "frykt for det ukjente" sannsynligvis vil holde mange forretningsbrukere knyttet til sine bærbare datamaskiner.

Totalt sett er Pixel-serien et enkelt valg for utviklere og sikkerhetsinnstilte fagpersoner som trenger den mest oppdaterte programvaren, mens Galaxy-serien er godt egnet for de som vil ha en enhet til å gjøre alt.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com