Godt arbeid: En menneskersentrisk tilnærming til ledelse av mobilitet i bedriften

Nylig kunngjorde Good Technology tilgjengeligheten av Good Work, en skybasert (med Office 365 påkrevd) eller lokalt bedriftsmobilitetsstyring (EMM) -løsning for bedrifts eide enheter og Bring Your Own Device (BYOD).

Jeg ønsket å teste plattformen, så Good Technology satte meg opp med et prøveversjonsmiljø for Good Work.

Sette opp Good Work-plattformen

Det gikk greit å sette opp en konto og konfigurere miljøet. Veksten av mobile enheter i bedrifter i alle striper betyr at det ikke alltid er IT-ansatte på heltid som administrerer mobile enheter, så jeg ser alltid etter enkle å administrere oppsett i EMM-plattformer. Good Work-plattformens oppsett og miljøkonfigurasjon er på vanlig engelsk, og en strømbruker kan komme seg gjennom den uten mye problemer.

Imidlertid kan det være lett å gå glipp av ved første øyekast at skyversjonen krever Microsoft Office 365. Dette faktum er ikke så tydelig i oppsettet, og mens jeg elsker Office 365 så mye som den neste fyren gjør, men vi lever i en verden der ikke alle er standardiserte på plattformen. Det ville være bra hvis Good Technology gjorde det mulig å støtte ikke-Office 365-brukere i en fremtidig utgivelse.

I en hvilken som helst politikkdrevet plattform kan det være en tendens til å gå litt over bord eller å utnytte dem. Good Work inkluderer følgende standardretningslinjer:

 • Angi Good Work som primær for autentisering
 • Krev et passord med 4 eller flere tegn
 • Lås apper etter ti passordfeil
 • Hindre datalekkasje
 • Tillat Android-enheter
 • Tillat Apple iOS-enheter
 • Tillat enhver versjon av Good Developer SDK
 • Tørk apper på fengsel ødelagte enheter
 • Tørk apper etter 30 dager inaktivitet

Good Work inkluderer en fin balanse av standardpolicyer for en EMM-plattform. Mitt eneste forslag her er kanskje en lenke til en oversikt over hva hver av standardpolicyene gir administratoren.

God jobb ber deg deretter invitere noen av dine medarbeidere til å samarbeide med deg ved å bruke appene God tilgang eller Godt arbeid. Mer om hvordan oppsettet til mobilenheter gikk, senere i denne artikkelen. Dette viser den elegante enkelheten til invitasjonen:

Å invitere brukere til et godt arbeidsbilde: Will Kelly

Inne i portalen for god administrator

Det er en Next Next sidefelt, som inkluderer en lenke som tar deg til portalen for god administrator hvor du kan distribuere og administrere Good Work og andre gode løsninger du måtte bruke.

Min eneste klage er at portalen for god administrator kanskje prøver å gjøre for mye foran. Når du først åpner portalen, ser du en godt utarbeidet topp menylinje, og deretter bombarderer en annonse for et webområde for god teknologi og Good Work. Hvis du kommer inn i portalen frustrert over et problem, eller multitasker mens du prøver å løse et problem, kan annonsene vise seg å være en distraksjon for noen brukere. Nedenfor er et bilde av administratorportalen:

God administratorportal Bilde: Will Kelly

Når jeg først kom forbi den første distraksjonen, fant jeg imidlertid at hjelpefunksjonene var godt lagt, kunnskapsgrunnlagsartiklene er tydelige, konsise og godt skrevet. Good unngår også å falle i fellen med å bruke videoer foran og sentrum for admin og brukerhjelp.

Det er også et privat online fellesskap for administratorer tilgjengelig som en del av portalen.

Inne i kontrollpanelet for god kontroll

Good Control Dashboard er godt lagt opp. Faktisk kan administratorportalen ta noen signaler fra dashbordets design. Administratorer kan utføre følgende konfigurasjonsoppgaver over brukere og mobile enheter under kontroll:

 • Definer tilpassede policy-sett eller endre eksisterende
 • Opprett applikasjonsgrupper for å tilordne bestemte applikasjoner til bestemte brukere
 • Gi administratorrettigheter til bestemte brukere
 • Administrer servere og konfigurasjoner
 • Send tilgangsnøkler til brukerne dine og lås eller tørk programmene deres
 • Generer rapporter
 • Overvåk og feilsøk distribusjonen din

Nedenfor er et eksempel på Good Control Configuration Dashboard:

God kontrollkonfigurasjon Dashbordbilde: Will Kelly

Good Work og mobile enheter

Jeg sendte en invitasjon fra Good Work til min Office 365-e-postadresse. Invitasjonen gjør en solid jobb med å beskrive både Good Access (Android / iOS) og Good Work (Android / iOS) og gir nedlastingslenker. I forbindelse med denne artikkelen lastet jeg ned Good Work til min iPad Air med iOS 8.1.

Good Work er en containert løsning for å beskytte bedriftsdata (e-post, forretningskontakter og filer) på bedriftsstyrte og BYOD-enheter som holder bedrifts- og personopplysninger atskilt.

Når en bruker mottar invitasjonen, kan de laste ned enten Good Work eller Good Access fra den aktuelle appbutikken. Da jeg installerte Good Work-appen på iPad-en, valgte jeg å la appen sende meg varsler, uunngåelig med containert produktivitetsapper etter min mening. Appen kjørte da gjennom en konfigurasjonsrutine, og ba meg oppgi et nytt passord.

Priser

Good Work er tilgjengelig som en del av Good Enterprise Mobility Suites. Prisene er som følger:

 • God Enterprise Suite: $ 5 / bruker / måned
 • Godt samarbeid: $ 10 / bruker / måned
 • God mobilitetssuite: $ 15 / bruker / måned

Siste tanker

Selv om jeg ikke likte noen elementer i administratorportalen, og tenker at skyoppsett kunne dokumenteres bedre, er teknologien det som er viktig. Begge problemene er enkle å løse i fremtidige plattform iterasjoner. Likevel er Good Work verdt å se etter bedrifter som søker en enkel å administrere EMM-løsning på grunn av den fine blandingen av sikkerhetspolitikk og funksjoner.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com