Å bli mobil med Bitcoin

Hvis du ikke har hørt om Bitcoin, kan du bo på en annen planet. Det er en kryptografisk basert valuta som faktisk ikke er trykt eller myntet, men som bare eksisterer i elektronisk (digital) form.

Fordelene med Bitcoin er at den er internasjonalt basert (ingen valutaveksling eller andre gebyrer) og brukes, den er ikke underlagt lover eller forskrifter fra en enkelt enhet, og den kan kjøpe varer eller tjenester fra bedrifter og andre forbrukere. Bitcoins kan konverteres til hvilken som helst lokal valuta via valutakurser (på dette tidspunktet er en bitcoin verdt $ 237, 47 i amerikanske dollar). Du kan til og med generere dine egne bitcoins gjennom en prosess som kalles "gruvedrift" der spesielle høyhastighetsdatasystemer kjører programvare for å bekrefte et sett med bitcoin-transaksjoner (kjent som en "blockchain"). Jo mer arbeid disse systemene bidrar til denne innsatsen, jo mer kan du tjene på bitcoins (det er imidlertid et begrenset antall bitcoins som verden kan generere; omtrent 21 millioner).

Bitcoins lagres vanligvis i og brukes av en applikasjon eller mobil lommebok. To slike eksempler er Bitcoin Wallet for Android og Bither for iOS, som begge kan brukes til å skaffe, bruke, selge og spore Bitcoins:

Bilde: Google Play

Konseptet med Bitcoin Wallet er det samme som alle andre mobile betalingssystemer; Du får tilgang til Bitcoins via en sentralisert konto (faktisk ikke lagret på enheten per se, noe som betyr at enheten din ikke er påkrevd og heller ikke må være påslått for at noen skal sende deg Bitcoins). Appen er bare en frontend for å administrere Bitcoins.

Da den går inn i sitt sjette tilværelsesår, har Bitcoin rullet frem med jevn fart og populariteten fortsetter å vokse. Som det vanligvis er tilfelle med teknologiske fremskritt, oppstår det også nye muligheter for de kyndige nok til å holde seg foran kurven. Hele bransjer dukker opp rundt Bitcoin, og et slikt eksempel innebærer en fusjon mellom to selskaper som heter The Bitcoin Shop og Spondoolies-Tech.

Bitcoin Shop (også kalt "BTCS") tilbyr Bitcoin (og andre digitale valuta) transaksjonsbekreftelsestjenester. Målet er å bygge en universell plattform for digital valuta for å gi et enkelt tilgangspunkt for brukere å delta i deres økosystem. Følgelig investerer BTCS 1, 5 millioner dollar i en produsent av transaksjonsverifiseringsserver som heter Spondoolies-Tech Ltd (også kalt "Spondoolies"). Motivasjonen bak fusjonen er å "skape verdens første børsnoterte selskap som produserer Bitcoin-transaksjonsverifiseringsutstyr og distribuerer Bitcoin-gruvedrift."

Jeg snakket med Charles Allen, administrerende direktør i BTCS for å finne ut mer om Bitcoin og detaljene i fusjonen BTCS-Spondoolies.

Scott Matteson: "Hvordan fungerer mobilapper fra Bitcoin (spesielt via Bitcoin Shop sin kontekst)?"

Charles Allen: "Bitcoin Shop (" BTCS ") har for øyeblikket ikke en mobilapp. Imidlertid tilbyr mange digitale selskaper iPhone- og Android-kompatible apper, hvorav de fleste er bitcoin-lommebøker eller prisstrømmer."

SM: "Hva er fordelen med Bitcoin i forhold til tradisjonell valuta?"

CA: "Det er mange fordeler med Bitcoin sammenlignet med fiat valuta. Nedenfor er noen viktige differensierere:

Meget delbar sammenlignet med fiat-valutaer

Globalt overførbare - for eksempel i det nåværende systemet, kan penger sendes verden rundt i løpet av noen dager via ledninger, men dette er kostbart for små transaksjoner og sakte i dagens tidsalder. Med bitcoin kan man for eksempel sende sine bitcoins hvor som helst (for eksempel fra Japan til USA) øyeblikkelig gratis.

Knapphet - tilbudet av bitcoin er forhåndsbestemt slik at inflasjonen er innarbeidet.

Ikke utstedt av myndigheter - med fiat-valutaer i et brøkreservesystem er det en reell risiko for at et land vil ta dårlige beslutninger over tid og devalverer sin valuta. "

SM: "Hvilke sikkerhetskontroller er på plass for å beskytte kunder og leverandører / leverandører / virksomheter (tilknytning til utstyrets verifikasjonsutstyr)?"

CA: "Bortsett fra å skaffe servere og bygge vårt datasenter, er ikke kunder / leverandører / leverandører direkte involvert i BTCS 'virksomhet, så jeg er ikke sikker på at spørsmålet er relevant for våre transaksjoner for verifisering av tjenester."

SM: "Kan du utdype hva du kan forvente av fusjonen med Bitcoin Shop / Spondoolies?"

CA: "Det digitale valuta-økosystemet ligner på Internett i 1995, det vil si at svært få selskaper genererer inntekter. Som et kombinert selskap planlegger vi å bygge en fullt integrert transaksjonsverifiseringstjenestevirksomhet, som vil være vår inntekts- og gevinstmotor (lignende til Google med reklame) mens vi utforsker og utvikler andre blockchain-teknologier. Spondoolies kunngjorde nylig en omsetning på 28 millioner dollar i 2014, og vi mener at vår fullt integrerte gruveinnsats bør gi oss et samlet selskap muligheten til å fortsette å øke inntektene og inntektene og få ytterligere margin. BTCS har et anlegg på 83 000 kvadratmeter for å utvide gruvedriften til. "

SM: "Hva er fremtiden til Bitcoin?"

CA: "Bitcoin - og enda viktigere blockchain-teknologier - har muligheten til å endre verden fundamentalt på samme måte som Internett gjorde. 'Genien er ute av flasken', og den vil sannsynligvis ikke forsvinne."

SM: "Hvorfor er hackere / ransomware / cyber-kriminelle så interessert i å få betalt i Bitcoin?"

CA: "Bitcoin er egentlig digitale kontanter, og når du først har det, eier du det. Ulempen er at hver transaksjon er registrert på blockchain, slik at identiteter kan knyttes til offentlige adresser, noe som betyr at eiere av stjålne bitcoins kan bli funnet. på lang sikt er bitcoin et dårlig middel for nettkriminalitet, ettersom det er en offentlig hovedbok om hvem som eier hva. "

SM: "Kan du utdype litt mer om hvordan BTCS utfører transaksjonsbekreftelsestjenester?"

CA: "Vennligst se video nr. 1 og video nr. 2 for å få de beste detaljene. BTCS kjører ASIC-servere (se video nr. 1) i et ombygd 83 000 kvadratmeter stort produksjonsanlegg i NC - se video nr. 3 (det er nå fylt med servere, så vi jobber med en oppdatert video). 93% av utstyret vårt er for tiden produsert av Spondoolies. "

SM: "Kan du også utdype Spondoolies-serverproduktet og hvordan de er spesielt tilpasset transaksjonsbekreftelser?"

CA: "For tiden produserer vi ikke ASIC-servere. Spondoolies er et av bare 4-5 selskaper som produserer ASICS-servere. Det er mange selskaper som driver datasentre med ASIC-servere, men veldig få som produserer dem. De store konkurrentene til Spondoolies er Bitmain, Bitfury og KNC Miner. Imidlertid er alle disse selskapene involvert i design, produksjon og distribusjon av ASIC-servere. BTCS er før fusjon involvert i distribusjonen av ASIC-servere og ikke design og produksjon av dem, mens Spondoolies er engasjert i design og produksjon av ASIC-servere og ikke distribusjonen. Som en sammenslått enhet vil vi være fullt integrert på lik linje med Bitmain, Bitfury og KNC Miner og være i stand til å fange margin på begge sider. For å sette dette i perspektiv, Oppnådde Spondoolies $ 28 millioner i omsetning i 2014, og mange av kundene deres har hatt en enorm avkastning (avhengig av når de startet og deres kostnadsstruktur). "

SM: "Kan du lede meg (kort) gjennom hvordan en transaksjon som involverer Bitcoin via BTCS vil fungere for tiden? Samme spørsmål for etter fusjonen (hvis den er forskjellig)?"

CA: "Prosessen for bekreftelse av transaksjonstjenester er ikke en virksomhet til forbruker. Vi bare vedlikeholder nettverket og blir belønnet av nettverket for å gjøre det. Forbrukere / brukere av bitcoin engasjerer oss aldri direkte."

SM: "Kan du fortelle meg litt mer om blockchain-teknologi og hvordan det gjelder BTCS?

CA: "Bitcoin er basert på blockchain-teknologi (se video # 2). Mange teknologier bygges på Bitcoin's blockchain, og vi er en deltaker i å sikre blockchain gjennom vår virksomhet for transaksjonsverifiseringstjenester (eller ofte referert til som gruvedrift). I vår mening, dette er kjernen i teknologien så vel som kontantkua i virksomheten. Mange bitcoin-selskaper er "forhåndsinntekter" og vil være det i mange år fremover. For å trekke en parallell, er Googles kontantko reklame, og derfor har ennå ikke forurenset det elegante og forenklede søkegrensesnittet. Likevel eksperimenterer de med alle slags andre teknologier, hvorav mange mislykkes, dvs. Glass, Answers, iGoogle, etc. og noen som lykkes, dvs. Kart, Android osv. Vi tror som et sammenslått selskap, fullt integrerte gruve- / transaksjonstjenester vil være vår kontant ku som katapulter vår virksomhet til neste nivå og lar oss våge oss inn i andre

Forhåpentligvis har du funnet denne diskusjonen engasjerende, og den har bidratt til å fremme din forståelse av Bitcoin-miljøet. Jeg vil takke Mr. Allen for tiden han brukte på temaet sammen med meg.

Se også:

5 startups for Bitcoin og finans fra DEMO 2014

Betal med Bitcoin: 10 av de mest interessante stedene å tilbringe den

10 ting du bør vite om Bitcoin og digitale valutaer

10 mobile betalingssystemer du trenger å vite

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com