Opplev TechRepublic fra nettbrettet

Takket være CBS Interactive kan du laste ned en gratis TechRepublic-app på iOS- og Android-enhetene dine. Disse appene gir gode IT-støttealternativer mens du er på farten, slik at du kan:

 • Se artikkelen senest
 • Se artikkel av forfatter
 • Se artikkel etter bloggemne
 • Se artikkelen etter nyeste

La oss se nærmere på TechRepublic-applikasjonen på et Android-nettbrett.

Installasjon

Denne appen krever følgende tillatelser:

 • Nettverkskommunikasjon
  • Full Internett-tilgang (gjør at appen kan lage nettverkskontakter)
  • Vis nettverkstilstand
 • Systemverktøy - hent kjørende applikasjoner
 • Din plassering - grov (nettverksbasert) plassering

Følg disse trinnene for å installere TechRepublic-appen:

 1. Åpne Google Play Store på nettbrettet ditt
 2. Søk etter "techrepublic" (ingen anførselstegn)
 3. Velg TechRepublic-applikasjonen
 4. Trykk på Installer
 5. Trykk på Godta og last ned

Når den er installert, finner du starteren i appskuffen din. Trykk på den starteren for å åpne TechRepublic-applikasjonen.

bruk

TechRepublic-appen er utrolig enkel å bruke. Når du starter applikasjonen, ser du innhold i kategorien Siste ( figur A ). Når det publiseres nye artikler på nettstedet TechRepublic, oppdateres kategorien Siste på appen, og de vises automatisk her. Figur A

TechRepublic-appen sett på en Verizon-merket Samsung Galaxy Tab.
For å se en artikkel, trykk bare på tittelen ( figur B ). Figur B

Her ser du en mobilvisning av en TechRepublic-artikkel via Android-appen.
Selv om du kan velge å vise artikler av forfattere, er det tidkrevende å bla gjennom denne oppføringen med treg tilkobling. Du kan imidlertid spare betydelig tid ved å bruke den innebygde søkefunksjonen. Bare trykk på appens menyknapp (tre horisontale linjer i bunnpanelet), og trykk deretter på Søk. Skriv inn navnet på forfatteren du vil finne, fra søkefeltet ( figur C ), og trykk deretter på Start-knappen. Figur C

Her er en søkeliste for forfatteren Jack Wallen.

Måten innleggene vises på er et reelt pluss, fordi du får dem ubesværet med all annen informasjon - ingen Flash og ingen annonser. Dermed vises innlegg raskt og kan leses uten distraksjon.

Du kan også se en rask oversikt over blogger. Trykk på Blogger-fanen øverst i appen, så vil alle TechRepublic-blogger bli oppført ( figur D ). Figur D

Her er Blogger-oppføringen på TechRepublic-appen.

Trykk på en av bloggene for å se alle tilknyttede innlegg. Det er for øyeblikket ingen måte å sortere søkeresultatene, så når du først får resultatene dine, kan det hende du må gjøre litt rulle for å finne artikkelen du leter etter. Selvfølgelig kan du alltid søke etter emne (eller artikkeltittel) i stedet for forfatternavn.

Hva den mangler

TechRepublic-applikasjonen har en blendende glipp - det er ingen måte å logge på og samhandle med samfunnet, for eksempel å legge ut kommentarer til en artikkel, delta i diskusjoner eller stille / svare på spørsmål i TechRepublic spørsmål og svar. Evnen til å sortere og filtrere søkeresultater mangler også, noe som vil gjøre appen mye mer effektiv.

Det er flott å se at CBS Interactive jobber for å gjøre TechRepublic-opplevelsen enkel og brukervennlig for IT-proffer mens du er på farten. Last ned den gratis TechRepublic-appen på nettbrettet ditt, og la oss få vite hva du synes om den i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com