Ericsson på 4G / LTE-distribusjonsplaner og fordeler i Asia Pacific

Ericsson gjennomførte mandag en mediebriefing i Singapore der ledere berørte ulike aspekter av de kommersielle nettverkene 4G / LTE. Med en mobilinntrengning som overstiger 150 prosent og en verdensomspennende rangering innen smarttelefonseierskap på 74 prosent, er utrullingen av LTE-nettverk i Singapore et som følges med interesse. (Data om smarttelefonseierskap er fra en Ericsson ConsumerLab Mobile Lifestyle 2012-studie.)

Ledere i Ericsson snakket om hvordan LTE-nettverk kan brukes til å drive innovasjon, tjene som differensierer og forbedre kundeopplevelsen. I følge Arun Bhikshesvaran (bildet til høyre), markedsdirektør hos Ericsson, utgjør Asia Pacific i dag 40 personlige av globale LTE-abonnementer med veldig sterk adopsjon og økosystem fra 1800 MHz. Dette er i motsetning til LTE i Nord-Amerika, som bruker frekvensbåndene 700/800 og 1700 / 1900MHz for LTE.

Bhikshesvaran oppfordret også operatører til å være fleksible med å forskyve prisplanene sine, og pekte på AT & Ts Mobile Share-planer som et eksempel på out-of-the-box tenking. Kursten Leins, som er daglig leder for strategisk og taktisk markedsføring hos Ericsson, tok for seg emnet for mobilabonnenter. Leins konstaterte at flere brukere bytter transportør uten forvarsel, og bemerket at "Nøkkeldrivere for churn er priser, nettverkskvalitetsproblemer og fakturering, samt ladeproblemer."

Under Q & A-økten sa selskapets representanter at de forventer at lokale transportører fortsetter å støtte eksisterende 3G-nettverk parallelt med nyere 4G-nettverk for å støtte ikke-LTE-enheter.

Informasjonen gikk foran en kunngjøring fra Singapores største transportør, SingTel, om et partnerskap med Ericsson for å rulle ut sitt LTE-nettverk i Singapore. Med sine kommersielle LTE-tjenester som ble lansert i juni 2012, utvider SingTel sin LTE-distribusjon på 1, 8 GHz og 2, 6 GHz, med 80 prosent dekning forventet innen utgangen av 2012 og full øydekning i begynnelsen av 2013.

Ericsson vil også oppgradere sitt eksisterende 3G-nettverk for å tilby topphastigheter på 42 Mbps ved å bruke dual carrier-teknologi (DC-HSPA). For å tilby større differensiering, sa Yuen Kuan Moon, konsernsjef i SingTel, Consumer Singapore, at denne raskere toppfarten på 42Mbps bare vil være tilgjengelig for sine 4G-kunder som et tilbakevendende tilkoblingsalternativ.

Merkelig er at Rival-transportøren M1 allerede har lansert sitt landsdekkende 4G-datanettverk i Singapore, og StarHub har sagt at de vil rulle ut 4G-tjenester i det sentrale forretningsdistriktet og Changi lufthavn senere i år.

Implikasjoner på BYOD

I motsetning til i Nord-Amerika, er mobile enheter kjøpt i regionen vanligvis "ulåst." Dette betyr at brukere kan bytte mellom leverandører med letthet, og den begrensende faktoren er den avtalte minimumstjenesteperioden for de som kjøper smarttelefonene sine til subsidierte priser. Brukere som bytter til en ny operatør umiddelbart etter eller før utløpet av sine gamle servicekontrakter, kan forklare omfanget av mobilabonnement observert av Ericsson.

Med mulige endringer i prisplaner som tilbydes av transportører under LTE og den ustabile transportørens lojalitet i tankene, kan bedrifter som omfavner BYOD, ønsker å ta i bruk mer fleksible metoder for å støtte mobile enheter. I stedet for å registrere seg for mobilplaner under selskapet, for eksempel, kan det være lurt å subsidiere ansatte identifisert som mobilarbeidere med en månedlig kontantutbetaling.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com