Gå inn for å vinne * en ulåst iPhone X fra TechRepublic

Apples WWDC årlige konferanse starter i dag (arrangementet går fra 4. - 8. juni) og TechRepublic kommer til å gi et heldig medlem en sjanse til å vinne * en ulåst iPhone X, pluss en TechRepublic swagbag.

IPhone X ble lansert i fjor for å feire 10-års jubileum. IPhone X har en A11-prosessor, 5, 8-tommers OLED-skjerm, 12MP hovedkamera, og har Apples Face ID-teknologi. IPhone X var den bestselgende telefonen tidlig i 2018, og i følge noen undersøkelsens Apples mest tilfredsstillende iPhone ennå.

For å komme inn i konkurranser, for din sjanse til å vinne * en Apple iPhone X pluss en TechRepublic swag-bag, er alt du trenger å gjøre å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet nedenfor:

Hvilken app (eller apper) er på listen din "må laste ned" når du setter opp en ny smarttelefon?

Kreditt: Jason Cipriani / ZDNet

Husk å bare legge igjen en kommentar for å unngå å bli diskvalifisert og gå inn før kl. 23:59 PT 25. juni 2018. Lykke til!

Les nøye gjennom de komplette reglene nedenfor for mer informasjon.

regler:

  • Legg igjen bare en kommentar. Hvis du skriver inn mer enn en kommentar, blir du automatisk inhabil.
  • Vinneren (e) vil bli valgt tilfeldig. Én (1) storprisvinner ("Grand Prize") vil bli tildelt en (1) iPhone X 64 GB ulåst telefon og en (1) TechRepublic Swag Bag med en samlet ARV på 1030 dollar. Hver andre pris består av en (1) TechRepublic Swag Bag med en ARV på 50 dollar.
  • Hvis du blir valgt, vil du bli varslet via e-post (sørg for at e-postmeldingen din er gyldig). Vinneren (e) må svare innen tre dager etter slutten av konkurransen. Hvis du ikke svarer i løpet av den perioden, vil en annen vinner bli valgt.
  • Oppføringer kan sendes inn til mandag 25. juni 2018, klokken 23:59:59 PT.

Og vi må ikke glemme å fortelle deg om lovlighetene:

  • * INGEN KJØP NØDVENDIG. Åpen for lovlige innbyggere i USA, Puerto Rico eller Canada (unntatt Quebec) 18 år og eldre, og en registrert bruker av zdnet.com. Gyldig der det er forbudt. Slutter kl. 23:59 PT 25. juni 2018. Se komplette regler for detaljer.

Hvis du har spørsmål om denne konkurransen, kan du kontakte - Tammy Cavadias, ZDNet / TechRepublic Community Manager.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com