Åtte raske tips til Motorola Xoom-nettbrettet

Jeg bruker mesteparten av nettbrettetiden min på en Samsung Galaxy, ganske enkelt fordi det er praktisk og alltid Lukk. En gang imellom har jeg imidlertid lyst til å dra tilbake til favorittbrettet mitt, Verizon 4G Motorola Xoom. Den er tyngre enn Galaxy, men den føles solid i hendene mine. Jeg har også nylig lagt merke til at Xoom endelig fikk 4.0.4-oppgraderingen - og tar den fantastiske til elleve!

Mange Android-tips gjelder på tvers av maskinvarespekteret, men noen er spesifikke for leverandør og maskinvare. Xoom er ikke annerledes, så jeg ønsket å tilby noen tips for deg som eier det Verizon-merkede 4G Motorola Xoom-nettbrettet. Når det er sagt, la oss komme i gang.

Ta skjermbilder

Før Ice Cream Sandwich, tok Android-programvaren utviklerutstyr for å ta et skjermbilde. Det var en problemfri og de fleste brukere ville ikke bry seg med. Flertallet av Galaxy-eiere har en fin liten skjermdumpknapp på panelet til standardhemmeskjermen. Dette er ikke slik med Xoom. I stedet, for å ta skjermbilder, må du bruke en tastekombinasjon for å få jobben gjort. Kombinasjonen er Volume Down + On / Off. Det er en vanskelig kombinasjon, og du må passe på at du trykker på begge knappene samtidig (ellers slutter du bare å slå av nettbrettet eller skru ned volumet).

Installer apper som normalt ikke passer på skjermen

Noen ganger installerer du en app som ikke passer riktig på skjermen. Disse appene kan primært brukes til smarttelefoner eller apper som utvikleren ganske enkelt ikke optimaliserte for Xoom-skjermen. Hvis du synes at dette er tilfelle for noen apper du virkelig vil bruke, gjør du følgende:

 1. Last ned og installer Spare Parts-appen fra Google Play Store
 2. Bla ned til kompatibilitetsmodus
 3. Fjern merket for boksen Kompatibilitetsmodus, og sjekk den deretter på nytt
 4. Tilbake fra appen
 5. Gå tilbake til Reservedeler, fjern merket for Kompatibilitetsmodus igjen
 6. Start Xoom på nytt

Nå skal du kunne bruke appene som ikke passer perfekt på skjermen.

Flere popup-vinduer

Hvis du må besøke et nettsted som krever at du bruker flere popup-vinduer, er det faktisk en måte å gjøre dette på. Du må bruke nettleseren din i portrettmodus. Av en eller annen grunn vil Xoom-nettleseren bare tillate en pop-up i liggende modus. Men når du har kommet gjennom den første pop-up-en, kan du noen ganger bytte til liggende modus og fortsatt få det til å fungere.

Raskere bytte av skjerm

Hvis du bor i det utålmodige landet og trenger en raskere, mer effektiv måte å bytte hjemmeskjermer på, har jeg løsningen. I stedet for å sveipe til venstre eller høyre, bare trykk på kanten av startskjermen du vil bytte til. Med andre ord, hvis du vil flytte ett skjermbilde til høyre, trykker du på høyre kant av startskjermen. Det samme gjelder for å flytte til venstre - bare trykk på venstre kant av skjermen.

Hard tilbakestilling

Det kan komme en tid hvor Xoom-enheten din reagerer ikke. I dette tilfellet må du gjøre en hard tilbakestilling. Bare trykk og hold inne Power og Volume Up-tastene samtidig. Dette vil starte Xoom på nytt.

Nettleser laster alltid skrivebordsnettsted

Er du ikke en fan av mobilversjonene av nettsteder? Slik laster du alltid inn skrivebordsversjonen av nettsteder:

 1. Åpne Android Honeycomb-nettleseren på nettbrettet ditt
 2. Skriv inn om: feilsøk i adressefeltet og trykk Enter
 3. Åpne nettleserens innstillinger ved å trykke på ikonet helt øverst til høyre på skjermen
 4. Trykk på Innstillinger fra rullegardinmenyen som vises
 5. På venstre side av skjermen trykker du på delen merket Debug
 6. På høyre side av skjermen trykker du på elementet merket UAString, og velger deretter Desktop
 7. Trykk på tilbake-knappen (i nedre venstre hjørne av skjermen) for å avslutte nettleserens innstillinger

Hvis du vil returnere nettleseren til standardtilstanden, skriver du om: feilsøking.

Micro SD

Du vet kanskje ikke dette, men Xoom har et spor for et Micro SD-kort. For å få tilgang til dette, trekk ut den lille SIM-kortskuffen i øverste kant av nettbrettet. Du vil merke et andre spor øverst på SIM-kortsporet. Dette andre sporet er for Micro SD-kortet. Sett inn kortet og få ekstra lagringsplass.

Bytt varsler

Når du har varslingsvinduet synlig (trykk på klokken i nedre høyre hjørne), kan du bytte frem og tilbake mellom appvarsler og innstillingsvarsler (for eksempel trådløs, lysstyrke, automatisk rotering osv.) Ved å bare trykke på tiden igjen (bare denne gangen med varselvinduet synlig).

Hvilke triks har du lært mens du brukte Motorola Xoom? Del tipsene dine i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com