Dra og slipp mobilappbyggere for SMB-er

Det var en tid da en bedrift ønsket å opprette og publisere selv det mest forenklede nettstedet, det måtte ringe de rare karene som heter utviklere som forsto arkane språk som heter HTML og JavaScript. Men så kom Dreamweaver, Blogspot og WordPress, og til syvende og sist skybaserte nettstedkonstruksjon og hosting-tjenester som gjør det mulig for noen å dra og slippe seg til en pålitelig tilstedeværelse på nettet.

Og ville du ikke vite det, skjer det igjen - denne gangen med mobilapper.

CNETs Roger Cheng tilbyr en omfattende oversikt over en ny bølge av skybaserte DIY-mobilapptjenester, komplett med case-studier av små bedrifter og til og med en kirke som var i stand til å lage planleggings- og publiseringsapper på bare noen få timer.

Bedrifter som Didmo med Magmito-tjenesten, Apps Builder, Conduit Mobile (som allerede var i markedet for nettskybygger) og Tiggzi tilbyr den komplette pakken med appverktøy, fra ledelse til DB-layout til Content Management for publiseringslaget. Disse tjenestene er neste trinn i en progresjon startet av cloud backend-tjenester som Applicasa (du kan få en fin oversikt over denne tjenesten fra Jack Wallen på TechRepublic).

HTML5 brukes ofte for iPhone-apper på toppen, med eksport til Android og andre plattformer som et alternativ. Tjenestene er avhengige av jQuery eller andre dra-og-slipp-teknologier for datakartlegging og oppretting av brukergrensesnitt. De fleste har et malbibliotek, for eksempel Magmito-galleriet du ser i figur A. Figur A

Magmito maler

Prisene varierer, men disse tjenestene er tydelig målrettet for små bedrifter. Apps Builder starter for eksempel på $ 19 for den mest grunnleggende tjenesten per app, med et alternativ på $ 49 for støtte for nettverksannonsering. Volumprising er tilgjengelig for forhandlere som ønsker å kaste ut applikasjoner ved hjelp av verktøysettet, og tjenestene kan hyrde en app gjennom godkjenningsprosessen for appmarkedet - mot betaling.

En Didmo exec forteller til CNET at transportører er interessert i å distribuere selskapets app-byggeplattform som del av et servicenivå som er målrettet for små bedrifter.

Så det er et annet tilfelle hvor en mus ser ut til å erstatte koding. WordPress har selvfølgelig ikke drept utviklere - langt fra det, faktisk; den har nettopp lagt til en ny CV-linje for kyndige kodere, og gjort det litt tøffere å differensiere arbeidet ditt.

Hvordan tror du fremveksten av skybaserte, dra-og-slipp-mobilappbyggere påvirker markedet for virkelig innovative app-designere?

Merk: CNET og TechRepublic er CBS Interactive-merker.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com