Bygg en mobil arbeidsflyt med Adobe Acrobat Pro XI

Noen av de viktigste nyhetene rundt den nylige lanseringen av Adobe Acrobat Pro XI er forbedret støtte for mobilbrukere. Du kan ikke tenke på Adobe Acrobat som bare en desktop applikasjon lenger, fordi Adobe Acrobat XI raskt tilpasser seg dagens mobile arbeidsstyrke med sky og mobile verktøy for å lage, distribuere og administrere eForms og eSignatures.

Å lage en mobil arbeidsflyt med Adobe Acrobat XI krever ikke programmering eller kostbar hosting, bare følgende verktøy:

 • FormsCentral for elektroniske og mobile elektroniske skjemaer
 • Adobe Reader for iOS eller Android
 • EchoSign for elektroniske signaturer
 • Acrobat.com for lagring av dokumenter på nettet

Adobe har integrert disse verktøyene i Adobe Acrobat Pro XI desktop-applikasjonen så godt at de virkelig har blitt en forlengelse av skrivebordet. For Adobe Acrobat-brukere vil det å lære disse nye verktøyene være like rutinemessig som å lære seg de nye funksjonene ved programvareoppgradering.

Formscentral

Adobe FormsCentral lar deg lage elektroniske skjemaer som kan leses på både smarttelefoner og nettbrett. Å ta papirskjemaer ut av bedriften er miljømessig, sikkerhetsmessig og produktivitetsmart. Å lage skjemaer med FormsCentral krever ingen programmering - og inneholder faktisk en rekke maler for vanlige forretningsformer, for eksempel et kundespørreskjema, Forespørsel om tilbud og rekvisitaordre, som du kan endre for din egen interne bruk.

Du kan distribuere FormsCentral-skjemaer til mobile enheter bare ved å sende en e-post til en lenke. Brukere klikker deretter på lenken og har full tilgang til skjemaet via mobilnettleseren eller Adobe Reader.

Et av de viktigste designpunktene er at FormsCentral-skjemaer vil fremstå som de samme for mobil- og PC-brukere. Fra et trenings- og støtteperspektiv kan formdrevne organisasjoner dra nytte av denne standard brukeropplevelsen på tvers av enheter. Skjemaer du oppretter ved å bruke FormsCentral, har samme design og format på tvers av enheter. Figur A og figur B viser en FormsCentral-form i Mobile Safari og i en PC-nettleser. Figur A

Skjema opprettet i FormsCentral som sett i Mobile Safari.
Figur B

Den samme formen som du ser i Chrome på en Windows 7-PC.

Det FormsCentral ikke har ennå som virkelig kan hjelpe til med å forsegle avtalen er en mobil instrumentpanel-app, der en nettbrettbruker kan få tilgang til og se skjemasvar som du kan med nettgrensesnittet. For øyeblikket krever back-end-styring av skjemaer PC-tilgang.

Adobe Reader

På mobilsiden har Adobe gjort brukeropplevelsen (UX) forbedringer av både iOS og Android Adobe Readers ved å utforme dem for å være mer konsistente med PC- og Mac-klientene. Adobe la også til berøringsstøtte ( figur C ). Figur C

Adobe Reader for iOS.

Når du har et dokument åpent i Adobe Reader for iOS, kan du se det som et kontinuerlig dokument, en enkelt side eller automatisk. Det finnes også merknadsverktøy, som utenfor elektroniske skjemaer kan være viktige for organisasjoner som ønsker å bruke PDF-er som dokumentstandard for kontrakter og andre forretningsdokumenter.

Den siste utgivelsen av Adobe Reader for iOS og Android inkluderer nå støtte for å fylle ut og sende inn skjemaer fra FormsCentral.

Adobe Reader blir det primære grensesnittet for mobilbrukere som kan kommentere og signere PDF-filer. Både Android og iOS Adobe Readers har et komplett utvalg av kommentarverktøy for mobile brukere å kommentere og merke tekst i en PDF. Å bygge en dokument- eller kontraktsgjennomgangsprosess rundt disse funksjonene betyr at Adobe-brukere på nettbrett og PC-er kan delta i anmeldelser ved å sende dokumenter til e-postmeldere, sende PDF-en via EchoSign, bruke Acrobat.com eller annen delt skyplass. Eventuelle kommentarer eller merknader en mobil bruker legger inn i en PDF kan spores tilbake til dem.

Du kan også lagre og få tilgang til dokumenter på Acrobat.com, direkte fra både iOS og Android Adobe Readers.

eSignaturer med og uten EchoSign

Håndskrevne signaturer i en godkjenningsprosess åpner muligheten for å avspore arbeidsflyten, fordi papirdokumenter kan gå seg vill og noen ganger krever skanning før de sendes til personer utenfor selskapet. EchoSign er en skybasert elektronisk signaturløsning med sin egen arbeidsflytkomponent som kan administrere signaturprosessen helt online og tilgjengelig for iPad og andre nettbrettbrukere.

Sette opp EchoSign for en mobil arbeidsstokk må gjøres gjennom nettgrensesnittet ved å:

 • Sette opp brukeropplysninger (EchoSign er abonnementsbasert)
 • Sikre at mobilbrukere har lastet ned iOS-appen til iPad-en
 • Laste opp dokumenter, for eksempel standardkontrakter og andre forretningsdokumenter, til et EchoSign-bibliotek
EchoSign iOS-appen ( figur D ) inneholder følgende funksjoner:
 • Send dokument for signatur fra EchoSign-biblioteket eller fra enheten din
 • Vert for personlig signering når du møter en person som signerer
 • Signer dokumenter som krever signatur
 • Behandle og spore status for dokumenter
 • Vis dokumenter
Figur D

EchoSign på iPad.
Hvis du har en blandet arbeidsstyrke for iOS / Android, slipper ikke Android-brukerne å signere dokumenter med EchoSign. De må bare bruke "Send for signatur", og deretter følge instruksjonene for å laste opp PDF-en for signatur til EchoSign ( figur E ), der du kan signere dokumentet og spore fremdriften gjennom arbeidsflyten. Figur E

Last opp PDF-filen til EchoSign.

Bygg en plattform agnostisk arbeidsflyt

Den nye Adobe Acrobat Pro XI tilbyr organisasjoner med mobile brukere en liten hindring for tilgang til mobil arbeidsflyt. Hvis du søker etter en enkel å administrere mobil arbeidsflytløsning med verktøy som allerede er kjent for sluttbrukere, bør du ta en titt på hva Adobe Acrobat XI kan gjøre for dine mobile brukere.

Les også

 • Adobe Acrobat Pro XI: Adobe Acrobat møter skyen
 • Eksporter PDF-filer til PowerPoint med Adobe Acrobat Pro XI
 • Tre gratisapper for sikker signering av dokumenter med din iPhone
 • Fem lette og gratis PDF-seere
 • Ta bedriftens arbeidsflyt til nettbrett med Formotus Forms Central

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com