BlackBerry Storm2 9550 har mange forbedringer

Paul Mah tilbyr en kort evaluering av BlackBerry Storm2 9550. Finn ut hvorfor han mener denne smarttelefonen er hva BlackBerry Storm burde vært.

-------------------------------------------------- --------------------------------------------------

Jeg vurderte BlackBerry Storm for TechRepublic i mai 2009, så jeg var nysgjerrig på å se hvilke forbedringer RIM gjorde i BlackBerry Storm2 9550. RIM var snill nok til å sende meg en vurderingsenhet av BlackBerry Storm2 9550 til å evaluere.

Etter at jeg byttet ut SIM-kortet fra BlackBerry Bold, testet jeg BlackBerry Storm2 9550 ved å bruke det som arbeidstelefon. Her er et øyeblikksbilde av enhetens spesifikasjoner og forbedringer.

spesifikasjoner

 • 480 x 360-skjerm med høy oppløsning, 3, 25 "(diagonalt målt)
 • 3, 2 MP kamera med autofokus
 • 256 MB Flash-minne
 • Mål: Høyde: 4, 4 tommer, Bredde: 2, 4 tommer, Dybde: 0, 55 tommer
 • Vekt: 5, 64 gram
 • 802.11b / g aktivert
 • Bluetooth v2.1 + EDR1
 • Les om alle spesifikasjonene på BlackBerry-siden.
 • Se på BlackBerry-nettstedet for hvor du kan kjøpe enheten og for prisinformasjon (for eksempel i USA, prisen varierer avhengig av operatør).
 • Ta en titt på BlackBerry Storm 2 fotogalleri.

forbedringer

Her er en titt på noen av forbedringene i BlackBerry Storm2 9550.

Standardknapper på displayet

Ved første øyekast gir integrasjonen av standardknappene (Call, End Call, Menu, Back) på hoveddisplayet en mer raffinert følelse og reduserer hvor mye støv og lo som blir fanget.

Minne Det ser ut til at RIM plasserte BlackBerry Storm2 9550 som en avansert enhet, og pakket den med 256 MB flashminne. Minne som går lavt er definitivt ikke noe bekymring her; selv etter å ha installert favorittprogrammene mine, forble det ledige minnet resolutt på 30-40 Megabyte. Berøringsskjermtastatur Som svar på kritikk av at den opprinnelige SureType-skjermen var for vanskelig å skrive på, har RIM finjustert BlackBerry Storm2 9550 slik at den klikkbare "haptiske" skjermen er lettere å klikke på. Jeg var i stand til å skrive mye raskere takket være den forbedrede taktile responsen; Jeg likte spesielt å skrive med QWERTY-tastaturet i liggende stilling.

BlackBerry Storm2 9550-tastaturet har også et alternativ som heter Popup Keys. Som navnet antyder, vil denne funksjonen vise et popup-vindu som viser tasten du trykket på.

Jeg nøler med å si at enhetens berøringsgrensesnitt er bedre enn iPhone, men det er tydelig at det er gjort store fremskritt i samhørigheten til berøringsskjermens UI-elementer. Med mindre du har tenkt å lage korrespondanse i full lengde mens du er på farten, tror jeg du definitivt vil glede deg over opplevelsen og større skjerm som berøringsskjermen gir.

Berøringsskjerm i høy oppløsning Med BlackBerry Storm2 9550 kan jeg ganske enkelt trykke på forskjellige elementer på standard startskjermbildet i stedet for å kaste bort plassen på applikasjonsikoner. Jeg klarte å administrere den trådløse tilkoblingen, stille alarmen og bytte profiler bare ved å trykke på indikatorikonene - dette er standardelementer på hver BlackBerry. Tilpasninger til valgfrie sosiale nettverksapplikasjoner som fulgte med BlackBerry Storm2 9550 (som inkluderer Facebook og UberTwitter) var også berøringsskjermvennlige.

Jeg likte den ekstra skjermen eiendom for å lese tekstmeldinger og e-post; ofte kunne jeg lese disse meldingene uten å måtte rulle ned. Med betautgivelsen av Kindle-appen for BlackBerry-programvare savnet jeg faktisk den store berøringsskjermen da jeg byttet tilbake til BlackBerry Bold, som har mindre skjerm.

Konklusjon

På grunn av de mange forbedringene i BlackBerry Storm2 9550, tror jeg enheten er hva BlackBerry Storm burde ha vært da den ble utgitt i fjor. Før du puster på BlackBerry Storm2 9550, må du imidlertid huske på at de forskjellige programvareforbedringene sannsynligvis vil komme seg inn i BlackBerry Storm.

Flere BlackBerry-ressurser på TechRepublic

 • BlackBerry 9650 lager Bold RIMs nye flaggskipssmartphone
 • RIM kunngjør BlackBerry Pearl 3G; satser at mange forbrukere ikke trenger full QWERTY
 • Første blikk: Hva du kan forvente i BlackBerry OS 6.0
 • Fem grunner til at BlackBerry fremdeles vinner i bedriften
 • En titt på BlackBerry Push Service for tredjepartsapper
Få tips og nyheter om smarttelefoner i innboksen din TechRepublic Smartphones nyhetsbrev, levert hver torsdag, inneholder tips om hvordan du distribuerer og administrerer smarttelefoner i bedriften, produktanmeldelser, nyhetsoppdateringer, fotogallerier og mer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com