BlackBerry Curve 9320: En techies førsteinntrykk

RIM lanserte BlackBerry Curve 9320 i Singapore 25. juli 2012. Smarttelefonen har signaturhevede tastene som finnes i alle andre modeller av Curve-familien og en lavere oppløsning (320x240) 2, 44-tommers skjerm. I motsetning til BlackBerry Bold 9900 og BlackBerry Bold 9790, er BlackBerry Curve 9320 ikke berøringsaktivert. For en liten avveining er BlackBerry Curve 9320 tilgjengelig for den lave utsalgsprisen på $ 328 dollar (~ US $ 260) uten kontrakt, med noen lokale telekoder som tilbyr den under SG $ 100 etter subsidier.

RIM fortalte meg at BlackBerry Curve 9320 for øyeblikket er tilgjengelig i Singapore, Indonesia, Malaysia og Filippinene. I Thailand er smarttelefonen introdusert, men den er ikke kommersielt tilgjengelig ennå. Tilsvarende av BlackBerry Curve 9320 i det amerikanske markedet er BlackBerry Curve 9310, selv om den har en annen batterilevetid på grunn av radiomaskinvaren.

Sammenligner BlackBerry Curve 9320 med Bold 9790

Jeg har vært BlackBerry-bruker i mer enn fem år, og jeg brukte en av de første fargemodellene før byttet fra klikkehjulet. Min forrige BlackBerry-enhet var en Fet 9790, som jeg brukte på en BIS-tjeneste koblet til Office 365 og BlackBerry Cloud. Sammenlignet med BlackBerry Bold 9790, føles BlackBerry Curve 9320 litt tykkere og har en underordnet plaststøtte (Bolds underlag er metall).

Å bytte til BlackBerry Curve 9320 var ganske grei. Siden BlackBerry Cloud ikke støtter trådløs Enterprise Activation, koblet jeg smarttelefonen til den bærbare datamaskinen min for å initialisere enheten fra BlackBerry Cloud-administrasjonsportalen. De nødvendige tjenestene ble raskt overført, som inkluderte synkronisering av e-postmeldinger, kalender, kontakter og andre konfigurasjonsdata.

Jeg bruker BlackBerry-en mye for meldinger, bruker BlackBerry Messenger, WhatsApp og Trillian; Jeg stoler også på at enheten raskt kan sjekke sosiale medier og å svare på e-post på en riktig måte. For disse oppgavene oppdager jeg ingen forskjell fra BlackBerry Bold 9790 når det gjelder respons, til tross for den budsjettvennlige prissettingen av BlackBerry Curve 9320; Jeg synes dette er imponerende og tilskriver det til OS 7.1 og tilstedeværelsen av tilstrekkelig maskinvare. På baksiden er den veldig lille teksten på Trillian IM ikke så nær skarp som på BlackBerry Bold 9790 - et direkte resultat av BlackBerry 9320s lavere oppløsning.

Jeg har blitt vant til berøringsskjermen som er i fakkelen og de nylige fetmodellene, og mangelen på en berøringsskjerm på BlackBerry Curve 9320 føltes tungvint til å begynne med - og begrenses til den optiske styreflaten. På den lyse siden betyr det å ikke ha berøringsskjerm at jeg ikke lenger trenger å koble inn nøkkellåsen før jeg sklir BlackBerry Curve 9320 inn i lommen på jeansene mine. Jeg tror de fleste brukere ville venne seg til skjermen i løpet av et par dager.

Konklusjon

Totalt sett er jeg imponert over BlackBerry Curve 9320 og synes det er et utmerket budsjettapparat for bedrifter som venter på ankomst av BlackBerry 10-enheter i januar 2013. Heller enn å være bundet til en restriktiv Telco-kontrakt eller bli tvunget til å betale topp dollar for en dyrere erstatning, mindre bedrifter bør finne BlackBerry Curve 9320 et svært rimelig og brukbart alternativ.

Foto med tillatelse fra RIM

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com