Beste fjernverktøy for Android-nettbrett

For enhver administrator kan det være en velsignelse (og en forbannelse) å ha muligheten til å fjerne maskiner til enhver tid. Nettbrett, spesielt de av 4G-sorten, gjør dette ganske enkelt. Med den utrolige bærbarheten og de stadig voksende hastighetene for nettverk av nettbrett, er disse enhetene gode verktøy for administratorer når det kommer til fjernarbeid.

Men med nesten alt er det en advarsel - med så mange verktøy tilgjengelig, er det vanskelig å vite hvilke alternativer som er best. La oss ta en titt på de eksterne løsningene for Android-nettbrettplattformen som jeg har hatt mest suksess med.

Kriteriene mine for å lykkes med disse appene er:

 • Må la brukeren enkelt koble seg til et skrivebord
 • Må være sikker
 • Må tillate flere tilkoblinger

Min favoritt fjernverktøy for Android

1. Remote Desktop Client av Xtralogic, Inc. Dette er en av de aller beste fjernløsningene for Android-plattformen. Det koster $ 14, 95 (USD) og gir deg muligheten til å installere Xtralogic RDC Companion-appen på et skrivebord og autentisere med Google-kontoen din for enkel, sikker tilgang ( figur A ). Når du har gjort det, vil du kunne få tilgang til skrivebordet, selv om det er bak en brannmur eller ruter. Figur A

Hvis maskinen din står bak en brannmur, er dette den beste metoden for tilkobling.

Når du har installert Companion-klienten, installerer du Android-appen med disse trinnene:

 1. Åpne Google Play Store
 2. Søk etter "xtralogic" (ingen anførselstegn)
 3. Trykk på Xtralogic Remote Desktop Client-oppføringen Merk: Det er en Remote Desktop Client (Trial) -app som lar deg teste funksjonene i 15 dager. Jeg anbefaler at du installerer gratis prøveversjon for å sikre at denne programvaren er akkurat det du trenger.
 4. Trykk på Last ned
 5. Trykk på Godta og last ned

Når du har installert alt, er det på tide å sette opp en tilkobling. Slik gjør du det:

 1. Åpne applikasjonen
 2. Trykk på menyknappen
 3. Trykk på Innstillinger fra menyen
 4. Trykk på Simple Connect-innstillinger fra Innstillinger-vinduet ( Figur B )
 5. Trykk på Aktiver enkel tilkobling
 6. Angi legitimasjonsbeskrivelsen til Google-kontoen din
 7. Klikk OK
Figur B

Fra dette vinduet kan du administrere innstillingene, men ikke tilkoblingene.

Når tilkoblingen er fullført, gå tilbake til hovedvinduet og trykk på tilkoblingen du nettopp opprettet for å koble til det eksterne skrivebordet.

2. TeamViewer for fjernkontroll

TeamViewer er min andre favorittmetode for å koble til et eksternt skrivebord fra Android. Android TeamViewer-appen er gratis, glatt og lar deg enkelt koble deg til dine stasjonære stasjonære datamaskiner (eller en klients eksterne skrivebord) med lite problemer. TeamViewer har også en partnerliste som vil huske forbindelsene dine. Følg trinnene nedenfor for å legge til en forbindelse til partnerlisten (husk at du trenger ID og passord - uten disse to informasjonsdelene vil du ikke kunne koble deg til):

 1. Last ned og åpne TeamViewer på Android-nettbrettet
 2. Trykk på datamaskiner og kontakter
 3. Trykk på "+ datamaskin" -knappen (midt ikonet i øverste høyre hjørne)
 4. Angi detaljene for datamaskinen ( figur C )
 5. Trykk på Lagre
Figur C

Du kan også opprette grupper som hjelper deg med å administrere alle forbindelsene dine.
For bruken er TeamViewer trolig den enkleste delen. Bare installer applikasjonen, start applikasjonen og skriv inn legitimasjon i tilkoblingsvinduet ( figur D ). Figur D

TeamViewer-grensesnittet er det reneste av gjengen.
3. android-vnc-viewer

Dette er en rett opp VNC-visning som lar deg koble til alle tilgjengelige stasjonære / servere som kjører en VNC-server. Den har ikke massevis av bjeller eller fløyter, men den er gratis, pålitelig og enkel å bruke.

Følg disse trinnene for å koble til en VNC-aktivert maskin:

 1. Installer og åpne deretter Android-vnc-viewer
 2. Angi informasjonen om den eksterne maskinen på tilkoblingsskjermen ( figur E )
 3. Trykk på Koble til

Det er det.

Figur E

Juster fargeinnstillingen for å øke hastigheten på en tregere forbindelse.

Når du har opprettet en forbindelse, vil den være tilgjengelig i rullegardinmenyen. Hvis du har flere maskiner på samme nettverksskjema, kan du bare lagre en kopi og deretter redigere den nye kopien i stedet for å måtte legge inn alle detaljene på nytt hver gang.

Hvert av disse fjernverktøyene fungerer bra. Avhengig av dine behov, vil en sannsynligvis tjene deg bedre enn de andre, men hver av dem kan stole på for å få jobben gjort.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com