Asus PadFone forankrer smarttelefon

Asus har tidligere denne måneden lagt PadFone og PadFone Station til salgs i Singapore. PadFone er en fullverdig Android Ice Cream Sandwich-smarttelefon med en 4, 3-tommers skjerm. Det som er unikt med PadFone er at den legger seg inn i PadFone Station-nettbrettet i opptil 64 timers utvidet bruk. PadFone Station kommer med sitt eget tastaturtilbehør (Asus Transformer-stil) som også kalles PadFone Station Dock. Med PadFone Station forankret, tilbyr hele den bærbare datamaskinlignende kontrasten svimlende 102 timers bruk og fleksibiliteten til USB-porter og en kortleser som finnes i dock-delen. (PadFone Station kommer ikke med sin egen mikroprosessor og vil ikke fungere uten en forankret PadFone-smarttelefon.)

Figur A viser batterimåleren sett på PadFone-stasjonen, og figur B er et bilde av en forankret PadFone med bakdekselet åpent. Figur A

PadFone Stasjons batterimåler (Fotokreditt: Paul Mah)
Figur B

En forankret PadFone med bakdekselet åpent (Fotokreditt: Paul Mah)

Specs

PadFone-smarttelefonen veier 129 gram og er like slank som iPhone 4S og litt høyere og bredere for å få plass til den større 4, 3-tommers skjermen. I min begrensede hands-on med det, utførte enheten som du forventer av en moderne Android-smarttelefon; Jeg ble imponert over PadFones krystallklare Super AMOLED-skjerm. I figur C oppsummerer jeg noen av PadFone-smarttelefonens viktigste spesifikasjoner. Figur C

PadFone smarttelefons nøkkelspesifikasjoner (Fotokreditt: Paul Mah)

PadFone Station har en 10, 1-tommers kapasitiv berøringsskjerm med en oppløsning på 1280 x 800. Den er beskyttet av det samme Gorilla Glass med HCLR-film som PadFone, og har et 6 600 mAH litium-ion-batteri bortgjemt under panseret. Nettbrettet har ikke mobile datafunksjoner i seg selv - det har en telefon og GPS-antennesystem for å hjelpe en forankret PadFone med å opprettholde mottakelsen. Ifølge Asus veier PadFone Station 724 gram, noe som betyr at en forankret PadFone-smarttelefon vil tippe skalaen på en ganske heftig 853 gram.

PadFone Station Dock har også et eget batteri. Asus ga også beskjed om tilgjengeligheten av et PadFone Stylus Headset, som er et Bluetooth-hodesett i den vanskelige formen som en pekepenn som gjør det mulig å ringe med PadFone-smarttelefonen når den er forankret. Det er ingen grunn til at et vanlig Bluetooth-headset ikke fungerer for dette formålet.

Asus hevder sin dynamiske skjermteknologi gir mulighet for en sømløs overgang mellom frittstående og forankrede modus for PadFone-smarttelefonen. I hovedsak vil appen (dette inkluderer å kjøre filmer og spill) som for øyeblikket ligger i forgrunnen til PadFone, vises på den større skjermen til PadFone Station ved dokkingstasjon. I praksis må Dynamic Display først være aktivert på det individuelle appnivået, og ha blitt hikke med noen apper under demonstrasjoner - for eksempel når PadFone settes inn i liggende PadFone Station med en app som kjører i portrettmodus.

Bunnlinjen

Konseptet bak Asus PadFone er interessant, selv om det ikke nødvendigvis er praktisk. Ingen kan beskylde Asus for å skimpe på maskinvare (PadFone Station har sitt eget sett med kamera foran og bak), men en PadFone med PadFone Station og forankret med PadFone Station Dock-tastaturet er klumpete og tungt. Jeg lurer på om en reisende leder ville ha det bedre med et eget nettbrett og smarttelefon eller en bærbar PC og en smarttelefon.

Basert på samtalen med en Asus-representant, er det min forståelse at Singapore er det første landet utenfor Taiwan der PadFone lanseres. Det gjenstår å se om PadFone blir gjort mer tilgjengelig.

Asus PadFone selger for $ 800 ($ 625), PadFone Station koster $ 328 ($ 256), og PadFone Station Dock koster $ 228 ($ 178). Prisene på PadFone Stylus Headset er $ 128 (100 $).

Mer om PadFone

  • Video: Asus PadPhone: Hvor ingen telefoner har gått før (CNET)
  • Er smarttelefon-tablet-laptop hybrid fremtiden for databehandling? (TechRepublic)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com