Apple for å la små og mellomstore bedrifter og ideelle organisasjoner bygge iOS-apper fra maler

Hva utviklere trenger å vite om avgifter, prosenter og utbetalinger for appbutikker Vet du hvor mye av salget ditt som går til app store? Finn ut nøyaktig hvor pengene går og når du får betalt.
  • Apple vil nå tillate ideelle organisasjoner, SMB og andre organisasjoner å bygge apper med en mal eller gjennom en appopprettingstjeneste, som tidligere var begrenset.
  • Et forbehold er at appen må publiseres av organisasjonen selv, ikke av malleverandøren eller appskaperen.

Apple har oppdatert sine App Store-retningslinjer, og lar nå SMB, ideelle organisasjoner og andre organisasjoner bruke templatingtjenester og tilpassede appbyggere for å lage og publisere iOS-apper. I et kontroversielt trekk hadde Apple tidligere forbudt bruk av slike tjenester.

Ved å tillate bruk av disse verktøyene gir Apple flere muligheter for mindre selskaper, grupper og andre organisasjoner som kanskje ikke har ressurser til tilpasset apputvikling for å opprettholde en tilstedeværelse på iOS. Slike tjenester forenkler prosessen for disse organisasjonene, noe som gjør det raskere og enklere for dem å komme seg inn i Apple App Store.

Apple forbød opprinnelig bruk av maler og app-opprettingstjenester i et forsøk på å kutte ned på copycat-apper og spam-apper. Men det hadde en negativ innvirkning på legitime apper, ettersom de første retningslinjeforandringene utslettet også mange småbedriftsapper.

Nå er det OK for selskaper å bruke maler igjen, men det er ett stort påminnelse: Virksomheten i seg selv (eller den som eier appens innhold) må være den som publiserer appen i butikken, opplyser retningslinjene. Det betyr at en maltjeneste eller appopprettingsplattform ikke kan publisere appen på vegne av organisasjonen.

Hvis appen ikke sendes inn av innholdsleverandøren, blir den avvist i henhold til retningslinjene. Apple bemerket også at appopprettelsestjenestene "burde tilby verktøy som lar kundene lage tilpassede, innovative apper som gir unike kundeopplevelser."

I tillegg oppgir de reviderte retningslinjene at et annet alternativ for disse appmalleverandørene vil være "å lage en enkel binær for å være vert for alt klientinnhold i en samlet eller" plukker "-modell, for eksempel som en restaurantfinner-app med separate tilpassede oppføringer eller sider for hver klientrestaurant, eller som en hendelsesapp med separate oppføringer for hvert klientarrangement. "

Selv om noen kunne hevde at de opprinnelige retningslinjene var Apples måte å opprettholde en god brukeropplevelse for kundene sine, bruker bruken av appmaler sannsynligvis ubemerket av mange brukere.

Motstandere av de opprinnelige retningslinjene inkluderte California-kongressmedlem Ted W. Lieu, som skrev et brev til Apple-administrerende direktør Tim Cook som sa at Apple, i sitt forsøk på å luke ut de dårlige skuespillerne, "kastet for bredt nett og ugyldiggjorde apper fra langvarig og legitime utviklere som ikke utgjør noen trussel for App Stores integritet. "

Ettersom retningslinjene nå er oppdatert, ser det ut til at Apple trekker litt tilbake fra sin harde holdning mot maler, noe som kan gjøre at mindre organisasjoner lettere kan kapitalisere på mobil gjennom App Store.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com