Windows Phone 7: Fordeler og ulemper for bedriftsbrukere

I desember 2010 avslørte Microsoft at mer enn 1, 5 millioner Windows Phone 7-enheter ble solgt i løpet av de første seks ukene av å være tilgjengelige. Mens disse tallene høres lovende ut for Microsoft, har iPhone og Android-baserte enheter fremdeles en betydelig ledelse over Windows Phone 7. Jeg tror de fleste bedrifter venter på å se hva Microsoft gjør med systemet med de første par oppdateringene, spesielt siden den første lansering av produktet har et konsumentfokus.

Hvis organisasjonen planlegger strategien for mobilenheter og Windows Phone 7 er et alternativ, er her noen hensyn du bør ta hensyn til.

Pros

 • Mobile Office-apper. Microsoft produserer en utmerket produktivitetssuite i form av Microsoft Office. Med Windows Phone 7 har en miniversjon av den pakken kommet seg til mobile enheter, og den ser veldig bra ut. Operativsystemet gir også tilgang til SharePoint-baserte dokumenter.
 • Valg av transportør. Selv om Windows Phone 7 ennå ikke har gitt ut til CDMA-baserte transportører (Verizon og Sprint), har enheten fortsatt bredere støtte enn iPhone når det gjelder valg av transportør. På den annen side slår Android Windows Phone 7 og iPhone hendig i dette tilfellet, siden forskjellige leverandører støtter alle de store trådløse leverandørene på noen måte. For de som ikke vil eller ikke kan bruke AT&T og ikke vil flytte til Android, kan Windows Phone 7 være en passform.

Ulemper

 • Begrenset ActiveSync-støtte. Windows Phone 7 støtter ikke hele spekteret av Exchange ActiveSync-policyer. Ta en titt på Microsofts fantastiske Exchange ActiveSync-klient-sammenligningstabell for å se hvilke ActiveSync-funksjoner som støttes av Windows Phone 7. (Tabellen inneholder også en rekke plattformer for mobile enheter, inkludert Windows Mobile 6.5, iOS 4.2, Android, Web OS og mer.) Se også Microsofts Wiki med tittelen Exchange ActiveSync Vurderinger når du bruker Windows Phone 7-klienter, som gir mer informasjon om Windows 7 når det gjelder ActiveSync.
 • OS er konsumentfokusert. Microsoft uttalte at Windows Phone 7 startet livet som et forbrukerprodukt, og det var det som ble utgitt som en innledende versjon av produktet. Fra et bedriftsperspektiv er det ikke en god ting. Jeg tror en grunn til at iPhone og Android-baserte enheter skyrocketed i popularitet er fordi disse enhetene kan dekke behovene til forbrukere og bedrifter. Trenden er å få din egen enhet til å fungere, så jeg forstår hvorfor Microsoft valgte å fokusere på forbrukerfunksjoner først, men de må gjøre enterprisefunksjoner til et seriøst fokus ganske snart.
 • Ingen kryptering på enheten. (Merk: Dette vil ikke være en "con" for alle.) Fra et sikkerhetsperspektiv er kryptering på enheten ganske viktig og kan lage eller ødelegge en enhet. Hvis du trenger kryptering, er du heldig med den nåværende utgivelsen av Windows Phone 7, siden systemet ikke støtter datakryptering ennå, og heller ikke støtter flyttbar lagring. Mangel på støtte for flyttbar lagring kan imidlertid være en sikkerhetsfunksjon for noen.

Nøytral

 • Flere Exchange-postbokser. Muligheten til å koble en mobilenhet til flere Exchange-postbokser har blitt nesten allestedsnærværende med nylig utgivelser av iOS og Android. Windows Phone 7 gir denne muligheten, så det er egentlig ikke en proff eller ulemper sammenlignet med andre plattformer, men for organisasjoner som vurderer Windows Phone 7, skader det ikke. Selv om produktet støtter flere Exchange-postbokser, presenteres de ikke som en enhetlig innboks, men jeg kan ikke se hvor dette verken vil være bra eller dårlig.

Konklusjon

Hvis Microsoft fokuserer mer på bedriftsfunksjoner for Windows Phone 7, vil det være interessant å se hva som skjer på mobilområdet. Forbrukerfokuset kan fungere i Microsofts favør hvis selskapet kan generere nok buzz over tid og finne ut en måte å hoppe på med din egen enhet båndtvang.

Mer om Windows Phone 7

 • Solid start: Windows Phone 7 har anstendig salg og mange apper
 • 10 ting å elske og hate om Windows Phone 7
 • Samsung Focus-anmeldelse: Den første fantastiske Windows Phone 7-enheten

Hold deg oppdatert på Scott Lowes innlegg på TechRepublic

 • Registrer deg automatisk på smarttelefonens nyhetsbrev
 • Abonner på RSS-feed for smarttelefoner
 • Følg Scott Lowe på Twitter

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com