Windows Phone 7 enterprise funksjoner oversikt

På TechEd 2010 utforsket Scott Lowe noen av de IT-relaterte mulighetene til den kommende Windows Phone 7. Finn ut hvorfor han er optimistisk med at Microsoft bygger et bedriftsverdig mobil OS.

-------------------------------------------------- ------------------------------------------------

Med Windows Phone 7 har Microsoft flyttet bort fra sitt gamle mobile operativsystem til det som utgjør et helt nytt produkt med sikte på å gjenvinne markedsandeler fra iPhone og Android-baserte enheter.

På TechEd 2010 i New Orleans forrige uke hadde jeg en mulighet til å se på noen Windows Phone 7-baserte enheter, og jeg ble ganske imponert. Dette er funksjonene som Microsoft har innebygd i Windows Phone 7 som jeg tror vil være av mest interesse for IT-fagfolk:

  • Støtte for flere Exchange-postbokser. Windows Phone 7 lar brukere synkronisere med flere Exchange-servere på det som ser ut til å være en lett å håndtere måte. (Denne muligheten er også på vei inn i iOS 4.)
  • Ta Office (Hub) med deg. Som tilfellet var med Windows Mobile, kan du forvente å finne en slanket utgave av Microsoft Office på Windows Phone 7s Office Hub, stedet for alt arbeidsrelatert på enheten. Fordelen for Microsoft er at Office-pakken brukes av et flertall selskaper, noe som gjør den unikt posisjonert for å mest mulig kopiere brukeropplevelsen i den mobile formfaktoren. På enhetene som jeg så på TechEd 2010, så Outlook helt fantastisk ut. Det ser ut til at Microsoft migrerte de beste delene av skrivebordsopplevelsen til en jevn flytende mobilformfaktor. Jeg syntes også grensesnittet var imponerende. (Dessverre fikk jeg ikke se Word, Excel og PowerPoint i aksjon i løpet av TechEd 2010, men ut fra det jeg har lest, forventer jeg at de vil få lignende behandling som Outlook.) Windows Phone 7 vil også gi tilgang til OneNote, samt mobil tilgang til SharePoint-baserte ressurser.
  • Valg av transportør og enhet. Microsoft har allerede inngått partnerskap med alle de store operatørene. Selv om dette ikke strengt tatt er en bedriftsfunksjon, er transportørfrihet kritisk viktig for mange organisasjoner som ikke ønsker å bli låst inn i én transportør. Når det gjelder enhetsprodusenter, fikk jeg beskjed om at Microsoft hadde til hensikt å ta en mer aktiv rolle i produksjonsprosessen. Selv om det virket som om leverandører (dvs. enhetsprodusenter og transportører) kunne gjøre hva de ville til Windows Mobile-baserte enheter (inkludert deaktivering av viktige funksjoner når som helst), tar Microsoft et hardere standpunkt med det nye operativsystemet og vil insistere på spesifikk grunnlinje funksjonalitet og design. Noen organisasjoner likte valg, men ønsket ikke nødvendigvis å få to forskjellige Windows Mobile-enheter som hadde helt forskjellige funksjoner.

Microsoft jobber aktivt med System Center Configuration Manager v.Next, selv om det ikke blir utgitt før i god tid etter Windows Phone 7. Jeg vil bli lamslått hvis selskapet ikke inkluderer administrasjonsmuligheter for det nye mobile operativsystemet. På denne skal jeg på lystene mine.

Bunnlinjen

Fra et forretningsmessig synspunkt forblir Windows Mobile-baserte enheter et sikkert spill, med utmerket støtte for Exchange-integrasjon, sentralisert distribusjon og administrasjon av enheter og bred applikasjonsstøtte.

Jeg ser frem til å få hendene på en Windows Phone 7-basert enhet slik at jeg kan sette den gjennom tempoene. Selv om Microsoft absolutt har gjort sitt arbeid for å overvinne momentumet som Apple og Google nyter, kan selskapet, hvis selskapet utfører på en måte som er fornuftig, gjenopprette mobilmarkedet.

Som et tidligere Windows Mobile-tilhenger som til slutt så iPhone-glorie, er jeg optimistisk for at Microsoft vil få Windows Phone 7 riktig.

Mer dekning av Windows Phone 7 på TechRepublic

  • Windows Phone 7 jukseark
  • Windows Phone 7 Series ønskeliste
  • Podcast: Er Windows Phone 7 Microsofts siste stand på mobil?
  • Hvis historien gjentar seg, vil Microsoft dominere mobile plattformer
  • Inne i Windows Phone 7 (bilder)
  • Galleri: Windows Phone 7 Series
  • Galleri: Test apper for Windows Phone 7
Få tips og nyheter om smarttelefoner i innboksen din TechRepublic Smartphones nyhetsbrev, levert hver torsdag, inneholder tips om hvordan du distribuerer og administrerer smarttelefoner i bedriften, produktanmeldelser, nyhetsoppdateringer, fotogallerier og mer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com