Hvorfor et TechNet-abonnement er verdt investeringen

Forfatterens merknad: Siden den opprinnelige publiseringen av denne artikkelen, endret jeg alle TechNet Plus-referanser for å lese TechNet. Jeg beklager forvirring dette kan ha forårsaket.

En av hovedårsakene til at jeg lykkes som Windows Server-administrator er fordi jeg bruker et testmiljø. Jeg opprettholder et lite privat testlaboratorium hjemme, der jeg bruker omfattende virtuelle maskiner og evalueringsprogramvare.

Evalueringsprogramvare er fint fordi det i de fleste situasjoner er fullt funksjonelt. I mitt hjemmelaboratorium er det største hinderet med å evaluere forskjellige programvare bruk av lisensierte Windows Server-installasjoner. Jeg har faste regler for ikke å blande lisenser fra hjem og hjem, så jeg trenger en løsning for Windows Server-produktlinjen. Microsoft TechNet-abonnementet har vært svaret for meg å øke Windows Server-ferdighetene mine på en lisensiert måte og eliminere byrden ved utløpet av evalueringsinstallasjoner. TechNet-abonnementet lar meg også kjøre andre Microsoft-produkter, inkludert SQL, Exchange og mer.

Et TechNet-abonnement gir deg en produktkatalog der du kan laste ned installasjonsfiler for produktet eller en høyere plan vil sende ut installasjonsmedier direkte til deg. Abonnementet lar deg ha et riktig lisensiert kjøretøy for å forfølge sertifiseringsmålene dine, lære nye produkter eller vedlikeholde en privat lab.

Figur A viser onlineportalen for mitt TechNet-abonnement. Figur A

Klikk på bildet for å forstørre det.

TechNet Direct-abonnementet er $ 349, og TechNet Single User-abonnementet er $ 599. I løpet av 31. mars 2010 tilbyr Microsoft 28% rabatt på TechNet Direct-abonnementet (bruk kampanjekode TNWIN7L). Se TechNet-nettstedet for alle vilkår og betingelser. Ytterligere rabatter kan være tilgjengelige ved å kjøpe et TechNet Plus-abonnement gjennom en kanalpartner eller forhandlerkanal.

For mitt personlige laboratorium har TechNet-abonnementet vært en livredder. Jeg spurte om å kjøpe en enkelt per-prosessor-lisens for Windows Server Datacenter-utgaven for å dra nytte av ubegrensede virtualiseringsrettigheter, men dette er langt på vei.

Avsløring: Jeg fikk et rabattert TechNet-abonnement fra Microsoft.

Hold deg oppdatert om de siste tipsene og triksene for Windows Server 2003 og Windows Server 2008 med vårt gratis Windows Server-nyhetsbrev, levert hver onsdag.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com