Bruk Excel's Find-funksjon for å finne og velge celler

Ved hjelp av Gå til-funksjonen i Microsoft Office Excel kan du raskt velge celler med vanlige attributter. Det finnes en rekke Go To-triks, for eksempel å fylle tomme celler, men denne funksjonen vil ikke alltid fylle regningen. For eksempel kan det være lurt å velge alle cellene som inneholder et bestemt format, slik at du kan endre dem. Gå til takler ikke det. Betinget formatering vil markere disse cellene, men det vil ikke velge dem. Når du trenger å finne og velge, kan du prøve Excel-funksjonen Finn.

La oss anta at du vil endre fargen på de blå cellene i arket nedenfor. Du kan velge hvert område individuelt eller bruke Finn til å velge dem alle, som følger:

  1. Klikk på kategorien Hjem.
  2. Velg Finn fra rullegardinlisten Finn og velg. Eller trykk på Ctrl + F. I Excel 2003 er Find på Rediger-menyen.
  3. Klikk Alternativer i den resulterende dialogen.
  4. Klikk på rullegardinmenyen Format og velg Velg format fra celle.
  5. Klikk på hvilken som helst celle med det aktuelle formatet. I dette tilfellet klikker du på B5.
  6. Klikk på Finn alle, og Excel viser alle cellene, men du er ikke ferdig.
  7. Trykk på Ctrl + A for å velge alle refererte celler i listen.
  8. Klikk deretter Lukk for å velge cellene.

Med de valgte cellene bruker du ganske enkelt det nye formatet. I dette tilfellet, for å endre fyllfargen på alle de valgte cellene, velger du en ny farge fra rullegardinmenyen Fyllfarge. Se nøye - cellene mistet formateringen du sannsynligvis hadde tenkt å beholde (noen grenser). Jeg gjorde det med vilje fordi denne funksjonen er veldig bokstavelig, så vær forsiktig med hvordan du bruker den. Ikke glem at du kan trykke på Ctrl + Z for å angre endringen.

Du kan også bruke denne funksjonen til å finne funksjoner. Eksempelarket har flere SUM () -funksjoner. For å raskt finne og velge disse cellene, bruker du den samme funksjonen. I stedet for å spesifisere et format, skriver du inn SUM () i Find What-kontrollen, trykker på Ctrl + A for å velge hele listen og deretter klikke Lukk. (Legg merke til at jeg har tømt formatet.)

Denne funksjonen vil søke i formler, verdier og kommentarer. Formler er standard, så vi slapp å endre alternativet Innsjekking i forrige oppgave. Du kan bruke denne funksjonen til å finne alle kommentarene fra en bestemt person eller alle verdiene som inneholder et spesifikt tegn. Bare husk å velge alle elementene som ble funnet før du lukker.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com