Tips for å få best mulig resultat med Apples nye Retina-skjerm

Apple har nylig tilbudt mer informasjon om neste generasjons MacBook Pro med Retina-skjerm via en oppdatering til den nye MacBook Pro's FAQ-siden for å hjelpe brukerne med å bedre forstå den nye Retina-skjermens funksjoner og hva de kan forvente når de kjører Windows på MacBook Pro.

Feilsøking av skjermproblemer

Dokumentet er relativt kort forklarer forskjellen mellom skalerte oppløsninger og Retina-innstillingen, samt bemerker at alle applikasjonene som følger med OS X Lion støtter Retina Display sammen med de nyeste versjonene av iPhoto, iMovie, iTunes, Aperture, Bevegelse og Final Cut Pro.

Brukere som opplever funksjonelle eller visuelle problemer med en applikasjon, blir instruert til:

  • Avslutt applikasjonen hvis den for øyeblikket er åpen
  • Finn applikasjonen i søkeren
  • Høyreklikk eller kontroll klikk på programmets ikon og velg Få informasjon
  • Merk av i boksen Åpne i lav oppløsning, som lar applikasjonen kjøre i lav oppløsningsmodus. Siden skjermen ikke har vært på markedet lenge, kan du forvente at de fleste apper kjører bedre i lavoppløsningsmodus.

For applikasjoner som bruker sine egne innstillinger, for eksempel 3D-spill, anbefaler Apple å bruke oppløsningen 1440x900. For det første foreslår jeg å leke med oppløsningsinnstillingene i spill for å se hva som ser best ut på skjermen. Noen spill som Blizzards Diablo III støtter allerede den opprinnelige oppløsningen 2880 x 1800, og flere vil sikkert følge.

Flere skjermer

For flere skjermoppløsninger ga Apple et tips for å få tilgang til flere skjermoppløsninger som ikke er til stede i skjerminnstillingene opprinnelig. Når du bruker flere skjermer, kan du holde inne alternativtasten når du klikker på skalert-knappen for å se tilleggsinnstillingene. I tillegg, når du speiler skjermen, har du nå muligheten til å optimalisere innstillingene for MacBook Pro-skjermen eller for den eksterne skjermen.

Å kjøre Windows 7 støttes på den nye MacBook Pro ved å bruke Boot Camp; Apple bemerker imidlertid at du må laste ned og installere Windows Support Software ved hjelp av Boot Camp Assistant. Apple nevner også at under Windows 7 kan ikoner se små ut og at den maksimale dpi Windows støtter er 144 dpi, eller 150% forstørrelse, som kan justeres ved hjelp av Windows Display Control Panel.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com