Team for første linje arbeidere: samarbeidsverktøy for arbeidere, overalt

Windows XP dør endelig død etter hvert som Embedded POSReady 2009 når enden av livet Microsoft har avsluttet støtte for Point of Sale-versjonen av Windows XP Embedded. På grunn av endringer som kommer i Windows Update, har brukerne frem til juli til å bruke endelige oppdateringer.

Microsofts teams samarbeidsmiljø er en viktig del av sin tilnærming til produktivitet. Erstatter Skype for Business i Office 365-planer, blander team chat og telefoni med et knutepunkt for viktige samarbeidsapplikasjoner. Du kan gå fra en uformell teamprat til en videokonferanse med skjermdeling og tilbake igjen, eller bruke den som en måte å ha online møter med folk utenfor organisasjonen din.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Men det er ikke det eneste settet med brukssaker. Måten Microsoft kaller "kunnskapsarbeidere" har endret seg fundamentalt, og nå er det oppgaven til oppgavearbeiderne i frontlinjen. En stor andel av arbeidsstyrken, disse 'første linjearbeiderne' jobber på tvers av bransjer, i detaljhandel, innen felttjenester. De har ikke datamaskiner - i hvert fall ikke på pultene sine, selv om de kan dele en for å få meldinger fra hovedkontoret eller for å administrere skift. De vil sannsynligvis eie en smarttelefon, men den er deres, og de vil virkelig ikke bruke den til jobb.

Til tross for alt det, trenger de fortsatt tilgang til samarbeidsverktøy: å dele innsikt om nye produkter, nye måter å løse problemer, videreformidle kundeinformasjon og, selvfølgelig, styre skift og timer. Microsoft tilbød tidligere StaffHub, en nettbasert applikasjon og del av Office 365, som bidro til å gi et sentralt knutepunkt for arbeidere for å hjelpe dem med å styre arbeidet sitt. Selv om du fremdeles kan bruke StaffHub, blir den pensjonert 1. oktober 2019, der alle brukere blir bedt om å laste ned Teams.

Med Teams nye sentrale rolle i Office 365, og tilgjengeligheten i iOS- og Android-appbutikkene så vel som på Windows-PCer og nettet, er det ikke overraskende at StaffHubs erstatning er en Team-basert app, Shifts.

Bruke skift

En del av hvert eksemplar av Teams, Shifts er lett tilgjengelig. Det er opprinnelig aktivert fra en Office 365-administrasjonskonto, der du kan velge standardappene som er tilgjengelige for brukere. Hvis du planlegger å bruke Teams til førstegangsarbeidere, vil du sannsynligvis deaktivere de fleste andre apper, ettersom de neppe vil være relevante. Hvis du vil gjøre Skift til å vises foran og midt, kan du bruke en appinstallasjonspolicy for å feste Skift til appfeltet på siden av skrivebordsteamene. Mobilbrukere vil se det i nederste appfelt på kundene sine. En innebygd policy for førstelinjearbeidere setter opp Activity, Shifts, Chat og Calling som standardapper.

Når du har aktivert Skift og definert en programkonfigurasjonspolicy, kan du bruke den på brukerne dine. Dette betyr at alle brukere må være en del av Azure Active Directory (AAD). Ved å tilordne dem til en passende gruppe kan du automatisere distribusjonen av dine førstelinjepolitikk ved bruk av PowerShell.

Hvis du er en leder og trenger å bruke Skift i din kopi av team, klikker du på de tre prikkene som åpner menyen Flere apper for å åpne den og legge den til i forekomsten. Når dette er aktivert, kan ledere legge til Skift i et team, slik at de kan opprette og administrere teamplaner. Som alle teambrukere, kan de sende meldinger direkte til individuelle teammedlemmer, så vel som hele teamet. Det er mulig å bruke Shifts til å være vert for dokumenter og dele dem med teammedlemmer.

Shifts, som er en del av hvert eksemplar av Teams, er Microsofts erstatning for StaffHub.

Bilde: Simon Bisson / TechRepublic

Håndtere tid i skift

Shifts er innerst inne en kalenderapp. Den lar arbeidere på første linje se når de er planlagt, og hvem de er planlagt med. Hvert team er delt inn i grupper, som ledes av teamledere eller ledere. Du kan deretter legge til teammedlemmer i en plan, velge raden deres i kalenderen og deretter legge til et skift på en bestemt dag. Du kan gi skift deres eget navn, hvis bedriften bruker navn, ellers blir de merket med start- og sluttidspunkt.

Førstelinjearbeidere kan bytte turnus ved å bruke Skift: velg et tidsskift for skift, og velg Bytt - du må oppgi en grunn. Når teamlederen godtar skiftendringen, får du et varsel. Prosessen er lik for å tilby skift til et team og for å bestille fri.

Arbeidsflyten bak Shifts trenger ikke å være komplisert, noe som gjør Teams til en ideell vert for denne typen mikrooppgaver. Førstelinjearbeidere inngir forespørsler, og teamledere godkjenner eller avviser dem, med begge mulighet til å se fremragende forespørsler. Den kalenderbaserte brukeropplevelsen er kjent, og gjør det enkelt for alle å hente og bruke uansett om de er på en PC eller en telefon.

Lag og Kaizala

Kaizala leverer en WhatsApp-lignende opplevelse.

Bilde: Microsoft

Microsofts forretningsmessige meldingsverktøy Kaizala er også ment å støtte førstelinjer, og er tilgjengelig sammen med team i Office 365. Ved å håndtere tekstmeldinger, sammen med tale og video, gir det ansatte en kjent WhatsApp-lignende opplevelse (et verktøy mange har brukt som en alternativ til bedriftsmeldingstjenester).

Med adminverktøy og nettapper for å administrere grupper og sende handlinger til brukere, er det et fleksibelt og enkelt alternativ til mer komplekse verktøy som team, som bare trenger et telefonnummer for å registrere seg. Siden den ikke trenger en registrert e-postadresse, er den egnet for bruk av vikarer eller entreprenører som kanskje ikke er en del av en firmakatalog.

I løpet av det neste året har Microsoft tenkt å bringe Teams og Kaizala nærmere hverandre, og legge Kaizala-funksjoner til Teams. Bedrifter bruker allerede de to appene, og Microsoft sier at de vil avsløre mer om integreringsplanene sine i løpet av de neste 12-18 månedene når det fungerer på prosjektet.

Støtte førstelinjer er stadig viktigere for Microsoft. Det er allerede på pultene til en milliard kunnskapsarbeidere, så det er fornuftig å støtte de neste to milliardene - spesielt hvis det betyr å selge nok Office 365-lisenser til å dekke dem!

Det er ikke lett å ta metaforer som er lært på skrivebordet til arbeidere som jobber i frontlinjen, direkte samhandler med detaljhandelskunder eller håndterer felttjenestesupport. Verktøy som Shifts og Kaizala er en måte å nå disse brukerne på, enheter som HoloLens er en annen. Vi kommer til å se mange flere av dem, målrettet mot forskjellige typer arbeidere og forskjellige typer arbeid, noen av dem eksperimenter og noen produkter. Med Teams blander Microsoft det tradisjonelle og det nye publikummet, og det blir interessant å se hvordan den miksen utvikler seg.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com