Slutt å snakke om Windows 8-grensesnittet

Først, la meg gjenta stemningen til tittelen: Slutt å snakke om Windows 8-grensesnittet. Windows 8 er ikke en gang i beta enda, så det å slite med hvordan grensesnittet til slutt vil se ut er bare ikke sunt. Ta pusten dypt, telle til ti, ro deg selv, og vurder deretter de siste nyhetene om Windows 8-grensesnittet.

I en nylig bygning av Windows 8-bloggen (du bør følge denne bloggen hvis du virkelig ønsker å få tak i hva Microsoft gjør med Windows 8), forklarer Steven Sinofsky hvordan utviklingsteamet hans har hørt dine, noen ganger uanstendige, klager på bortfallet av Start-menyen og fremveksten av Start-skjermen. Han forklarer også noen av endringene som er gjort i Metro-grensesnittet for å løse dine bekymringer.

Hvis du tar en titt på den nye Windows 8-appskjermen, vist i figur A, kan du se at det mest aktuelle grensesnittet vil tillate deg å klynge apper sammen i kategorier i stedet for bare alfabetisk rekkefølge som opprinnelig ble vist i Developers Build. Du kan også se at applikasjonsikonene vises i en strammere formasjon for å maksimere bruken av skjermeiendommer.

Figur A

Dette er den siste titten på Windows 8-appskjermen.

Jeg foreslår at du leser Building Windows 8-blogginnlegget veldig nøye og i sin helhet for å forstå hva Microsoft-utviklingsteamet tenker og hvordan de nærmer seg bygget av grensesnittet. På dette tidspunktet er det en betydelig grad av fleksibilitet i den overordnede tilnærmingen, og de lytter til bekymringene dine, så vær så beskrivende som du kan når du presenterer ideene dine.

Og for de mange medlemmene som har klaget på at Microsoft aldri lytter, ser det ut til at de faktisk lytter, bare sørg for at det de hører er verdt å lytte til og gir litt retning for dem å følge. Det er din tid å bli hørt, så gjør det beste ut av det.

Les også:

  • Microsoft svarer på misfornøyde brukere, avslører endringer i Windows 8 UI (Engadget)
  • Den flotte og kraftige Windows-startmenyen er ikke lenger relevant
  • Microsoft markedsfører Windows 8 for utviklere ikke for meg og deg
  • Microsoft-fans trenger å bli fyrte og entusiastiske

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com