Gjennomgang: Bruk Laplink PCmover for å gå fra XP til Windows 7

Laplinks PCmover-produkt lar deg overføre innstillinger, filer og applikasjoner fra en maskin til en annen, inkludert å flytte opp i versjoner.

Merk: Denne anmeldelsen ble utført basert på en gjennomgangskopi av programvaren levert av leverandøren.

spesifikasjoner

 • Firma: Laplink Software, Inc.
 • Produkt: PCmover Professional Edition
 • Krav: 200 MB diskplass, Windows 2000 og oppover
 • Pris: $ 59.95 (Professional Edition), $ 39.95 (Home Edition)
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted

Hvem er det for?

PCmover er for alle som leter etter en enklere måte å flytte sine gamle PC-konfigurasjoner og brukerinnstillinger til en ny PC. Det er også en Enterprise Edition for IT-avdelinger som trenger funksjoner som flyttemal og sentralisert kontroll.

Hvilke problemer løser det?

Å flytte fra en PC til en annen er en enorm mengde problemer. Det tar alt fra noen få timer til en dag eller to, og det er en god mulighet for å miste data underveis, spesielt for apper som begraver filer på ikke-åpenbare steder.

Utrolige funksjoner

 • Pris: Prisen er god, med tanke på tiden du vil bruke til å gjøre dette arbeidet selv.
 • Dokumentasjon: "Hurtigstart" -guiden er flott og gjør det enkelt for selv en mindre kyndig bruker å gjøre et trekk.
 • Alternativer: Det er mange forskjellige måter å utføre flyttingen på (jeg testet over nettverket), inkludert USB-stasjoner og en spesiell overføringskabel. Du kan spesifisere mange forskjellige tilpasninger for overføringen også.
 • Brukervennlighet: Selv om det ikke er den enkleste applikasjonen jeg noen gang har brukt, er den veldig enkel å bruke med tanke på hva den gjør.

Hva er galt?

Feil holder overføringen oppe: I testingen mine måtte noen mindre feil bekreftes før flyttingen kunne fortsette, selv om jeg hadde valgt å bli varslet når det ble gjort og trodde det var i en "gåtur unna og ta en lur" -modus .

Konkurransedyktige produkter

 • Windows enkel overføring
 • Symantec Ghost Solution Suite
 • Enkel datasynkronisering

Ergo for virksomheten

Laplink har drevet med å koble PCer sammen for overføringer helt siden jeg kan huske. Deres nyeste versjon av PCmover-produktet bygger på denne opplevelsen for å skape en flott pakke for både bedrifter og hjemmebrukere.

Å gjøre et PC-trekk er full av fare. Jeg vet av personlig erfaring hva som kan skje når du går glipp av en kritisk fil eller innstilling under et trekk, spesielt en oppgradering på stedet. Og det er veldig enkelt, når applikasjoner som Outlook og Outlook Express skjuler dataene sine på uvanlige steder! Etter at flyttingen er fullført, kjører PCmover en oppstartsappbehandler som lar deg velge hvilke overførte apper fra den gamle PCen som skal få lov til å starte ved oppstart og pålogging. Det er velkommen!

PCmover dekker mange forskjellige scenarier. Så lenge den nye datamaskinen ikke har et eldre operativsystem enn den opprinnelige, og du har en måte å få dataene over (USB, disker, kabel, nettverk og på stedet oppgraderinger), kan flyttingen gjøres.

Jeg ble imponert over noen av konfigurasjonsvalgene, som å kunne utelate visse brukere eller kartlegge dem til nye profiler. Jeg elsket muligheten til å sende meg en e-post når flyttingen var fullført, noe som ga travle IT-proffs muligheten til å starte et trekk og gjøre noe annet, men ikke kaste bort tid på at det satt der ferdig.

For større IT-organisasjoner tilbyr Laplink en Enterprise Edition, som legger til sentralisert styring og oppretting av maler slik at du kan standardisere migrasjonene. Selv om du bare bruker PCmover en gang, er listeprisen på 59, 95 dollar for Professional Edition et godt kjøp sammenlignet med verdien av tiden det sparer.

Bruker vurdering

Har du satt bort flytten fra XP til Windows 7 på grunn av det forventede bryet? Tror du Laplinks PCmover kan hjelpe deg med migrering? Foretrekker du en annen måte?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com