Gjennomgang: Protected Folder from IObit

Beskyttet mappe lar deg gjøre deler av filsystemet ditt helt usynlig og utilgjengelig for andre.

Merk: Denne anmeldelsen er basert på den offentlig tilgjengelige gratis prøveversjonen av Protected Folder.

spesifikasjoner

 • Firma: IObit
 • Produkt: Beskyttet mappe
 • Krav: Windows XP eller 2003 eller høyere, 300 MHz CPU, 256 MB RAM, 30 MB stasjonsplass
 • Pris: 19, 95 dollar
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted

Hvem er det for?

Beskyttet mappe er målrettet mot personer som er bekymret for lokal filsikkerhet. Det er av spesiell interesse for personer som har en delt datamaskin eller lagrer sensitive data på sin lokale PC.

Hvilke problemer løser det?

Funksjonaliteten innebygd i Windows for å gjøre omtrent det samme (NTFS filtillatelser) er klønete å bruke for den gjennomsnittlige personen. Protected Folder leverer en lignende type beskyttelse for data uten å være så komplisert å bruke.

Utrolige funksjoner

 • Brukervennlighet: Det er veldig minimalt med oppsett å utføre, og bruk av applikasjonen er et blunk.
 • Fungerer som annonsert: Jeg la litt albue fett i å se om jeg kunne få tilgang til de beskyttede dataene, og jeg ikke kunne komme inn. Jeg er neppe en profesjonell hacker, men jeg vet utrolig mye om Windows-administrasjon, filsystemer, etc. og jeg tror at Protected Folder vil avverge de fleste angrep (oppstart av en Linux live CD kan for eksempel gjøre susen).

Hva er galt?

Ikke nok granularitet: Du kan bruke innstillingene (nekte å lese, nekte å skrive og skjule) på alle filene / mappene du beskytter, men ikke bare noen av dem.

Konkurransedyktige produkter

 • BitLocker
 • NTFS-tillatelser
 • TrueCrypt
 • GoldLock
 • CryptoForge

Ergo for virksomheten

Protected Folder er et interessant program fordi det gjør noe du kan gjøre med eksisterende, innebygde OS-verktøy, men gjør det veldig enkelt og veldig bra. Det er alltid bra! Jeg liker at det gir et ekstra beskyttelsesnivå utover de vanlige verktøyene, og det vil sikkert folieforsøk fra nysgjerrige bærbare tyver, kolleger, barn og ektefeller (ikke at jeg vil skjule noe for min kone, Jeg sverger!).

Jeg er ikke helt sikker på hvordan Protected Folder fungerer sin magi; selv når mappen er "skjult", kan du navigere til den manuelt i Windows Utforsker, men selv når du kjører som administrator, nektes tilgang selv om du har tillatelse på NTFS-nivå til å få tilgang til den. Jeg er ikke sikker på om Protected Folder vil forstyrre normale sikkerhetskopier, men det kan være en bekymring. Selv om Protected Folder sannsynligvis ikke passer perfekt for et selskap med en sentral server (der viktige data skal lagres og sikres), er det et utmerket alternativ for et lite / hjemmekontor-scenario eller bare hjemmebrukers bruk, spesielt for bærbare datamaskiner.

Ved første rødme virker prislappen på $ 19, 95 litt høy for funksjonaliteten. Den første reaksjonen min var, "er det det?" Men jo mer jeg vurderte bruksområdene for dette, og sammenlignet vanskeligheten med å gjøre det samme med NTFS og BitLocker, jo mer syntes jeg Protected Folder var en god verdi. Hvor mye er dataene mine verdt for meg? Hvis jeg hadde sensitive "bare øynene" -dataene på datamaskinen min, koster 19, 95 dollar for en løsning som jeg vil bruke, en mye bedre avtale enn et gratis alternativ som jeg ikke kunne forstå eller var for mye å bruke. Hvis du er den typen bruker som Protected Folder er designet for, vil det være verdt tiden å ta noen minutter å prøve det.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Protected Folder? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight , levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com