Gjennomgang: Citrus Alarm Clock and Egg Timer

På grunn av hvor robuste og fleksible datamaskiner har blitt, har vi gjort dem integrert i vår daglige livsrutine. For Windows-brukere er det to enkle, men nyttige verktøy som gir oss bare dødelige forbedringer av tidsstyring som kan gjøre hvordan vi jobber bedre. De er Citrus Alarm Clock av Orangeline Interactive og Egg Timer av Mike Robertson.

Sitrus vekkerklokke

Citrus Alarm Clock er nettopp det: en vekkerklokke-applikasjon som vil vekke deg om morgenen eller varsle deg om andre hendelser du velger. Det jeg liker med denne praktfulle applikasjonen er at i motsetning til din typiske vekkerklokke, er ikke lyden skurrende eller plutselig, men snarere gradvis og vekker deg forsiktig i løpet av et minutt eller så. Når den spiller av lydfilen du velger, starter den med absolutt stillhet og hever deretter lydvolumet sakte i trinn til du er våken.

Du kan også hoppe over dager på forhånd, slik at en alarm ikke høres på bestemte tidspunkter, generere tilpassede spillelister slik at du ikke trenger å høre det samme hver morgen, og bruke en praktisk vekke-fra-søvn-evne slik at du ikke trenger ikke å la PCen ligge på full damp over natten. Med andre ord kan du stille alarmen og sette systemet i hvilemodus, og når tiden nærmer seg vil datamaskinen automatisk slå seg på igjen før alarmen forventes å gå av.

Egg klokke

Neste gang har vi Eggetimer. Dette verktøyet kan komme til nytte når du trenger å holde tritt med de daglige aktivitetene. Det kan være veldig enkelt å bli distrahert eller overveldet med et prosjekt på jobben og miste oversikten. Eggetimeren, selv om det er ganske forenklet av natur, er fint for en rask og skitten timer. Noen ganger kan fyring av Outlook for å lage en hendelsesforekomst med en dato og klokkeslett være enten overdreven eller overflødig, avhengig av arten av det som blir oppnådd. Dette verktøyet er også fint som et studiehjelp for å styrke konsentrasjonen. For eksempel var Eggetimeren nyttig for meg å fortsette å stimulere meg når jeg studerte til alle eksamenene mine.

Så langt som prisen går, kan Citrus Alarm Clock kjøpes for $ 12, 95 etter 30-dagers prøveversjon, mens Egg Timer er tilgjengelig for $ 5.

Les også:

  • Cool Timer (CNET-nedlastinger)
  • Egg Timer Plus (nedlastinger av CNET)
  • Egg (CNET-nedlastinger)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com