Microsofts kraftplattform gir IT mer kontroll og mer Team-integrasjon

Microsoft Ignite 2019 i gjennomgang: Azure Arc, HoloLens 2, Edge, Quantum og Teams Med omtrent 26 000 mennesker til stede på Microsoft Ignite 2019 i Orlando, har selskapet kunngjort dusinvis av nye funksjoner, produkter og oppdateringer.

Selv om det vanligvis blir sett på som en konkurrent til Slack, er ikke Teams en chat-klient. Du kan bruke den til chat- og videomøter, men på mange måter er det virkelig et mye bedre grensesnitt å jobbe med SharePoint. Den nye filvisningen i Teams inneholder samme forhåndsvisning av filer som i OneDrive, slik at du kan se en PDF eller en 360-graders video uten å måtte åpne filen. Det er også en ny oppgavevisning fra Teams som viser oppgaver du oppretter i Teams, Planner og Microsoft To Do, alt på samme sted.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Men Teams er også et praktisk grensesnitt for noen av de andre Office 365-tjenestene som ikke passer inn i de velkjente desktop-appene, som Power BI.

Fra lanseringen av Teams har du vært i stand til å feste Power BI-dashbord som faner, noe som gjør dette til en praktisk måte å få tilgang til et av verktøyene du trenger. Det kan være fordi noen ber deg om noe i chat, og du trenger å slå det opp, eller fordi du bare trenger å slå det opp, og hvis du uansett vil ha det åpent, er Teams et hendigere sted å feste det enn Start meny eller oppgavelinje. Det er fordi det kan sitte ved siden av dokumentbiblioteket for teamet ditt, og OneDrive-mappene og relevante forretningsområder.

I dag må du kjenne URL-adressen til et Power BI-dashbord du vil legge til som fane i Teams. Men snart, når du legger til en ny Power BI-fane til Teams, vil du se en liste over alle Power BI-dashbordene som brukes i teamet ditt eller deles med deg av andre mennesker.

Du vil også kunne legge til flere av Power Platform-verktøyene til Teams. Hvis du har laget en Power Apps-app, kan den vises i team sammen med apper som Planner og Trello som har offisielle integrasjoner. For å unngå at det blir overveldende, kan IT-avdelingen opprette et Teams-appbibliotek og ansatte som oppretter Power Apps, kan publisere dem fra Power-portalen direkte til appbiblioteket, der IT kan godkjenne dem, og andre ansatte kan finne og bruke dem.

De fleste IT-team har ikke tid eller ressurser til å lage alle de tilpassede appene som forretningsteam trenger, og Power Apps er en enkel nok 'lavkodetjeneste' som den ansatte som er ekspert i en prosess kan lage sin egen app i stedet for venter på at IT skal komme seg rundt det. Men IT-team er også ukomfortable med ideen om 'skygge-IT' som de ikke vet om, men kan fremdeles ende opp med å måtte støtte hvis virksomheten kommer til å være avhengig av det - Excel-regneark opprettet av medarbeidere med lang avgang som mange avdelinger kjører fortsatt, for eksempel. På denne måten kan de se hva som er i appbiblioteket, og hvis noe får mye bruk, kan de få øye på at det blir et viktig verktøy de trenger å ta hensyn til.

Microsoft sees Teams as a hub for an array of business processes, apps, tasks and communication channels.

" data-credit="Images: Microsoft" rel="noopener noreferrer nofollow">

Microsoft ser på Teams som et knutepunkt for en rekke forretningsprosesser, apper, oppgaver og kommunikasjonskanaler.

Bilder: Microsoft

"Verden der hvem som helst kan publisere hvilken som helst app i et selskap, miljø - det er ikke en bærekraftig en, " påpeker Karan Nigam, konsernsjef for produktmarkedsføring for Teams. "Så vi må finne ut hvordan vi kan lage enkle, enkle strømlinjeformede verktøy for IT for å kunne ha denne muligheten og gi tillatelse. Og vi vil også gi utviklere muligheten til å gi detaljer om applikasjonen og hva slags informasjon de ' bruker du i disse applikasjonene proaktivt til IT-administratorer, slik at de har synlighet og kan føle seg trygge de vet hva det gjør. "

På lignende måte kan sensitive data i Power BI nå merkes ved hjelp av de samme Microsoft Information Protection-verktøyene som håndhever styring på e-poster og Office-dokumenter: etikettene blir stående på dataene hvis de brukes i et PowerPoint- eller Excel-diagram, eller til og med en PDF, slik at organisasjoner kan være sikre på at de holder seg i samsvar. Og hvis du bruker Microsoft Advanced Threat Protection, sjekker den nå lenker i Teams for skadelig programvare.

Forutsatt at en IT-avdeling ikke er for drakonisk om appgodkjenning, kan det bety at selskaper får flere apper som fungerer i Teams, og Teams brukere har flere apper som de vil bruke. For å gjøre det enklere å få tilgang til disse appene, vil du innen slutten av 2019 kunne feste opptil elleve apper til "skinnen" av verktøyene til venstre for Teams-vinduet.

Yammer er fortsatt et eget verktøy fra Teams fordi det er for hele virksomheten samtaler snarere enn team-samtaler, men det får et nytt flytende grensesnitt, og du kan nå feste Yammer til venstre jernbane i Teams.

Og fordi e-post aldri kommer til å forsvinne, er det en ny Team-knapp i Outlook som du kan klikke for å hoppe fra en e-post-samtale der du går rundt i sirkler inn i et chattevindu hvor du kan sortere noe raskt.

Følg strømmen

Microsoft Flow får nytt navn til Power Automate, for å vise at det er en del av Power-plattformen og for å gjøre det klart at du ikke kan bygge bare enkle arbeidsflyter, men hele prosesser. Disse inkluderer nå robotprosessautomatisering av UI Flows, som skjermskraper eldre applikasjoner som ikke har et API å programmere mot ved å kopiere handlingene som et menneske tar (på omtrent samme måte som du kan lage Excel-makroer med makroen Opptaker så vel som ved å skrive kode).

Power BI er i økende grad neste generasjons skyversjon av Excel, og å legge til makroopptak til den er en viktig del av å hjelpe den til å ta over fra Excel-oppgavene. Men Excel får en av de store Power BI-funksjonene: du kan stille spørsmål om samme type naturlige språk om et regneark som du kan i et Power BI-dashbord, i stedet for å skrive formler (dette bruker Excel Ideas-teknologien). Og hvis du fremdeles trenger å bruke Excel, kan du bruke den nye skriptsfunksjonen i Excel til å registrere handlingene dine og lagre dem som et skript som du kan kjøre som en del av en Power Automate-flyt. Dette er en mye sikrere måte å håndtere automatisering på enn å aktivere makroer i Excel og åpne systemet ditt for malware distribuert i phishing-e-poster.

Du kan allerede opprette Power Automate-arbeidsflyter som inkluderte lag - som å lage påminnelser i To Do hver gang sjefen din nevner navnet ditt i Teams eller legge ut en melding i Teams-chat når noen laster opp et nytt dokument til et bestemt dokumentbibliotek. Det er nye utløsere og handlinger for Power Automate for Teams-oppgaver, som å automatisere dokumentgodkjenninger, og noen forhåndsbygde maler for vanlige forretningsprosesser som å be om support eller sende en Teams-melding til nye ansatte med den informasjonen de trenger om selskapet.

"Si at jeg jobber på PC-en min, og PC-en min går i stykker, eller at jeg trenger en slags IT-hjelp. IT kan lage en tilpasset 'Create Ticket' -flyt ved hjelp av Power Automate, og deretter som en IT-administrator kan jeg legge det inn i Lag, så når som helst av de ansatte har problemer med sine enheter eller applikasjoner, kan de bare trykke på Flere alternativer, og de har den tilpassede Create Ticket flow for å få støtte, "forklarer Nigam.

"Et annet scenario kan være, vi har en ny ansatt som nettopp har blitt med i teamet vårt. Akkurat nå slik det fungerer, lager jeg denne manuelle meldingen for å ønske dem velkommen til teamet og gi dem alle disse ressursene. Bruke Power Automate, bare med noen få klikk, kan jeg opprette en opprette en egendefinert melding, så når en ny ansatt melder seg inn det er en tilpasset melding som går ut til dem, som inneholder alle ressursene som informasjon om kafeer og all dokumentasjon de måtte trenge, så jeg ikke må gjøre denne aktiviteten manuelt hver gang noen går videre eller noen kommer til teamet - alt er bare automatisert. "

Og neste år vil du kunne lage interaktive kort i et Power BI-dashbord som vises i team. Det lar deg ikke velge et delsett av et dashbord, men det gjør det lettere å sikre at alle kan se visualiseringen du diskuterer, på samme måte som du ville gjort hvis du projiserte den i et møterom eller tegnet diagrammet på et tavle.

Team er ikke der bare slik at folk kan ha en annen måte å snakke med hverandre på jobben: det er designet for å gjøre det lettere å få tilgang til informasjonen du trenger for å ha en diskusjon om arbeidet.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Mer om Power BI og Microsoft

  • Microsofts Power BI Premium leverer funksjoner og bulkrabatter i bedriften (ZDNet)
  • Power BI og Azure som fremtiden for bedriftsanalyse (TechRepublic)
  • Oppkjøp av Datazen kan bringe Microsoft Power BI til iOS og Android (TechRepublic)
  • Å bygge en bank som kan overraske og glede med Power BI (TechRepublic Resource Library)
  • Lag datavisualiseringer og analyser med Google Fusion Tables (TechRepublic)
  • Microsoft Office 365: Den smarte personens guide (TechRepublic)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com