Endelig pris for Microsoft Windows 7 avsløres og analyseres

Nå, Windows 7-prissaga er kommet til en slutt. Fredag ​​31. juli bandt Microsoft de løse endene ved å avsløre prisene for resten av Windows 7-produktene sine - Windows Anytime Upgrade and Family Pack Pricing - på Windows 7-bloggen. La oss se på detaljene.

Dette blogginnlegget er også tilgjengelig i PDF-format i en gratis nedlastning av TechRepublic.

Prisstruktur for Windows Anytime Upgrade

Selv om det var fire Windows Vista Windows Anytime Upgrade-pakker, ser det ut til å være bare tre Windows 7 Windows Anytime Upgrade-pakker:

 • Starter to Home Premium: $ 79.99
 • Hjem Premium til profesjonell: $ 89.99
 • Hjem Premium til Ultimate: $ 139.99

Når du ser på oppgraderingen Starter to Home Premium først, er sjansen stor for at det eneste systemet du vil kunne kjøpe en kopi av Windows 7 Starter på, er på en netbook. Som sådan vil Windows 7 Starter på netbooks hjelpe netbookprodusenter med å holde prisene nede på et akseptabelt nivå, mens $ 80 Starter to Home Premium-oppgraderingen vil gi sluttbrukere en rimelig oppgraderingsbane.

Sjansen er også god for at flertallet av de nye PCene som er tilgjengelige i detaljhandelskanalen kommer med Windows 7 Home Premium. Når du ser på prisene her, virker kostnadene for å flytte fra Home Premium til Professional som en god avtale, men flyttingen fra Home Premium til Ultimate ser ikke ut til å være mye av en avtale - spesielt når du vurderer kostnadsforskjellen. mellom hele pakkene.

MSRP for full versjon av Professional koster $ 299.99, og MSRP for full versjon av Home Premium koster $ 199.99. Det er en forskjell på $ 100, så $ 89.99 for overgangen fra Home Premium til Professional er en rabatt.

MSRP for full versjon av Ultimate koster $ 319.99 og MSRP for full versjon av Home Premium koster $ 199.99, som er en forskjell på $ 120. Så til $ 139.99 koster det faktisk $ 19.99 mer for å få Ultimate via Windows Anytime Upgrade enn det ville være å kjøpe den fullstendige versjonen av Ultimate.

Likevel vil du se at denne Home Premium til Ultimate Windows Anytime Upgrade er billigere enn den var med Vista som nevnt i Windows 7-bloggen:

"Du vil merke at vi har redusert prisen for å flytte fra Home Premium til Ultimate 12% i USA sammenlignet med Vista-priser."

Som jeg nevnte, basert på informasjonen som ble avslørt på Windows 7-bloggen, ser det ut til å være bare tre Windows Anytime Upgrade-pakker for Windows 7. Imidlertid indikerer flere andre anerkjente kilder, inkludert Paul Thurrott's SuperSite for Windows og Ars Technica at det kan være andre.

 • Starter to Professional: $ 114.99
 • Starter to Ultimate: $ 164.99
 • Profesjonell til Ultimate: $ 129.99

Disse tilleggspakkene er fornuftige, og prisene ser ut til å være konsekvente; Imidlertid vil jeg avstå fra ytterligere kommentarer på dette tidspunktet.

Windows 7 familiepakke

Windows 7 Family Pack viste seg å være langt billigere enn jeg hadde estimert i min siste blogg, "RTM-versjonen av Windows 7 er klar, men er du klar for det?" Jeg hadde regnet med at Microsoft, som det gjorde med Vista, ville få deg til å betale full pris for minst en av lisensene og deretter gi deg en dramatisk rabatt på de to andre. Men det er ikke tilfelle med Windows 7. Faktisk tilbyr hele pakken en dramatisk rabatt. Prisen for Windows 7 Family Pack, som vil inneholde tre Windows 7 Home Premium-oppgraderingslisenser, er $ 149.99.

Det brytes ned til omtrent 49, 99 dollar per lisens, som er nøyaktig samme pris som Microsoft siktet for Windows 7 Home Premium Upgrade under den spesielle Windows 7 forhåndsbestillingskampanjen som gikk fra 26. juni til 11. juli.

Husk at Windows 7 Family Pack inkluderer oppgraderingslisenser og ikke full installasjonslisenser. Dette er fornuftig når du tenker på at mange som har tre datamaskiner som kan kjøre Windows 7, allerede kjører Windows XP eller Windows Vista.

Det eneste rare med Windows 7 Family Pack er at tilgjengeligheten beskrives som "... inntil rekvisita varer ...", noe som tydelig indikerer at dette er et produkt med begrenset tid. Jeg vil tro at det ville være bedre å ha Windows 7 Family Pack som et vanlig produkt og løpende prisendring fra den dramatiske rabatten på $ 49.99 per lisens til en mindre dramatisk rabatt, for eksempel $ 89.99 per lisens, etter en første periode på tid.

Hele enchilada

Jeg vet at jeg har listet opp de vanlige pakkeprisene før, men nå som vi har alle sammen, tenkte jeg at det ville være fint å ha dem alle i en artikkel.

 • Windows 7 Home Premium (Full): 199.99 dollar
 • Windows 7 Home Premium (oppgradering): $ 119.99
 • Windows 7 Professional (full): $ 299.99
 • Windows 7 Professional (oppgradering): 199.99 dollar
 • Windows 7 Ultimate (Full): $ 319.99
 • Windows 7 Ultimate (oppgradering): $ 219.99

Hva tar du?

Nå som du vet prisen for Windows 7 Family Pack, vil du sannsynligvis kjøpe den pakken? Har du brukt noen av Windows Vista Windows Anytime Upgrade-pakker? I så fall, hva var din opplevelse? Som alltid, hvis du har kommentarer eller informasjon å dele om disse emnene, kan du ta et øyeblikk til å komme innom TechRepublic Community Forum og la oss høre fra deg.

TechRepublics nyhetsbrev om Windows Vista og Windows 7, levert hver fredag, tilbyr tips, nyheter og skuttknapp på Vista og Windows 7, inkludert en titt på nye funksjoner i den siste versjonen av Windows OS.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com