Microsoft for oppstart: $ 500 millioner engasjement skaper et vinn-vinn-scenario for Azure

Microsoft Azure ... på mindre enn to minutter Lurer du på hva som gjør Microsofts Azure skyplattform unik? Finn ut på mindre enn to minutter!

Den samlede suksessen til Microsofts Azure-plattform og intelligente skytjenester kan ikke nektes. Microsofts skytjenestesegment rapporterte omsetningen på 7, 8 milliarder dollar i løpet av andre kvartal 2017, en økning på 15% i forhold til 2016s resultater. I følge konferansesamtalen som diskuterer resultatene, vokser Azure med en akselerert rate på 98% år over år.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Til tross for mange tilgjengelige tjenester er Microsoft Azure fremdeles bare en plattform. Azur og intelligente skytjenester gir bare rammen for banebrytende teknologisk innovasjon og beste praksis. Foretak, spesielt små gründerbedrifter, er den sanne nøkkelen til suksessen til Microsoft Azure, fordi det er de som bygger innovative, salgbare og ønskede forretningsløsninger.

Dette er grunnen til at Microsoft har pantsatt 500 millioner dollar de neste to årene til Microsoft for Startups-programmet. Initiativet vil gi gründerske skytjenester foretak tilgang til teknologi, markedsføring og samfunnsfordeler som vil hjelpe dem å utvide sin kunde- og inntektsbase. Til gjengjeld øker Microsoft antall Azure-brukere og fremmer den påviste nytten av deres økosystem og plattform.

(Tech Pro Research)

Microsoft for oppstart

Kvalifiserte selskaper i Microsoft for Startups-programmet vil kunne benytte seg av Microsofts eksisterende salgsstyrke og kanalpartnere for å koble seg til nye kunder. Det vil bli gitt dedikerte ressurser for å hjelpe disse startups markedsførings- og salgsteam for å forberede seg på å selge skyløsningene sine effektivt til andre virksomheter som allerede bruker Microsoft skyprodukter som Azure.

Microsoft for Startups vil også tilby kvalifiserte gründerbedrifter med opptil $ 120 000 dollar i gratis Azure-kreditter, teknisk support for bedriftsklasse og utviklingsverktøy. Microsoft vil også få tilgang til produktivitet og forretningsapplikasjoner, inkludert Office 365 og Dynamics 365.

I tillegg kan oppstart også få tilgang til andre småbedriftsutviklingsprogrammer som Microsoft Reactors, Microsoft ScaleUp og Microsoft Ventures. Alle disse programmene er designet for å vokse små krevende virksomheter til store lønnsomme bedrifter som bruker Microsoft-produkter og -tjenester.

(TechRepublic)

Bunnlinjen

Skytjenester-virksomheten blomstrer, og Microsoft, med Azure-plattformen og intelligente skytjenester, er en av bransjens ledere. Men uansett hvor teknologisk avansert og sofistikert en skyplattform kan være, kan dens virkelige suksess bare måles etter hvordan den brukes i den virkelige verden. Skyplattformer som ikke løser virkelige verdensproblemer er dømt til å mislykkes uavhengig av deres underliggende teknologi.

Med Microsoft for Startups-programmet, og en økonomisk forpliktelse på 500 millioner dollar, søker Microsoft etter nye gründerpartnere som ikke bare kan utvide brukerbasen for produktene sine, men også avansere de teknologiske fundamentene til Azure. Til tross for hva den har oppnådd med sine nåværende skytjenester, kan ikke Microsoft forutsi eller forutse hvilke innovative forretningsløsninger bedrifter vil trenge i fremtiden.

Imidlertid kan Microsoft tilby rammene i Azure som bedrifter kan bruke til å utvikle de forretningsmessige løsningene, og med Microsoft for Startups-programmet oppmuntre til vekst og utvikling av de løsningsøkende foretakene. Så lenge de nye løsningene er avhengige av Microsofts produkter og tjenester, er det innbegrepet i et vinn-vinn-scenario.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les også:

  • Ikke gå glipp av Microsofts siste sikkerhetsoppdatering: Den lapper to store Outlook-feil (TechRepublic)
  • Sammenligningstabell: Kontorpakker (Tech Pro Research)
  • Microsoft 365 legger til databeskyttelsesverktøy for å hjelpe kunder med å forbli GDPR-kompatible (TechRepublic)
  • Microsoft målretter oppstart med $ 500 millioner dollar i Azure-relaterte ressurser (ZDNet)
  • Microsoft bringer Scale-Up til Sydneys nye start-hub (ZDNet)

Dine tanker:

Har du en innovativ idé til en skybasert virksomhet som kan bruke litt økonomisk støtte? Del dine tanker og meninger med jevnaldrende på TechRepublic i diskusjonstråden nedenfor.

Microsoft News

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com