Microsoft Office 365 vil nå opprettholde minimum 100 versjoner av dokumentene dine

Hvilken kontorpakke skal du bruke? Vurder disse fem alternativene Bedriftsbrukere er ikke bare begrenset til Microsoft Office lenger.

Digital samarbeid mellom en mobil arbeidsstokk er et av kjennetegnene til Microsofts Office 365 markedsstrategi. Mange av funksjoner og applikasjonsforbedringer implementert av selskapet i løpet av de siste årene har blitt gjort for å tilfredsstille troen på at en yngre arbeidsstokk er vant til å prestere i et samarbeidende, digitalt samarbeidende miljø.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

For dette formål kunngjorde Microsoft i mai 2018 at det rullet ut en subtil ved betydelig endring i måten dokumentversjon vil fungere både for OneDrive for Business og for SharePoint Online. I slutten av juli vil alle SharePoint- og OneDrive-dokumentbibliotek være satt til å beholde minimum hundre hovedversjoner av hvert dokument. Viktigere er det i kunngjøringen tydelig at "med disse endringene vil innstillingssiden for dokumentbibliotek ikke lenger støtte muligheten for å deaktivere versjon eller konfigurere den til å beholde færre enn hundre versjoner."

(Tech Pro Research)

versjons~~POS=TRUNC

Vedlikehold av flere versjoner av et dokument slik at de kan hentes når det er nødvendig, er en viktig funksjon i samarbeidssituasjoner der den kreative prosessen kan bli kaotisk. Noen ufullstendige tanke som ble forkastet for 50 versjoner siden, kan være bare den ininspirasjonen som trengs for å fullføre prosjektet. Uten versjon kunne produktiv innsikt gå tapt for alltid, og produktiviteten kunne lide.

Å holde et minimum av 100 versjoner av hvert dokument som er bosatt i OneDrive eller SharePoint kan imidlertid ta betydelig mer lagringsplass enn noen administratorer har planlagt. Denne endringen i lagringsatferd kan ha negative effekter i noen situasjoner.

I henhold til det nye regelverket, hvis du har versjonering aktivert for OneDrive- og SharePoint-forekomstene, vil du ikke lenger kunne begrense antall versjoner under minimum 100. Det betyr at eksisterende grenser automatisk økes til 100 når den nye versjonsinnstillinger rulles ut. Administratorer bør være forberedt på å justere lagringsfordelingen under disse nye innstillingene.

For å hjelpe i denne forbindelse øker Microsoft SharePoint Online per brukerlisens lagringsallokering til 1 TB pluss 10 GB per kjøpt brukerlisens. Den forrige tildelingen var 1 TB pluss .5 GB per brukerlisens. For de fleste bedrifter vil endringen i versjonering sammen med økningen i lagringskapasitet ha liten eller ingen innvirkning på driften, men alle virksomheter er forskjellige og Office 365-administratorer bør merke seg denne utrullingen og planlegge deretter.

(TechRepublic)

Finne versjonerte dokumenter

For mange brukere er det ikke sikkert å få tilgang til versjonerte dokumenter lagret på OneDrive og SharePoint som en oppgave som de tror. De versjonerte dokumentene lagres ikke i den lokaliserte stasjonen på Windows 10-arbeidsstasjonen - versjonerte dokumenter er strengt tatt en online-funksjon.

For å finne et versjonert dokument på SharePoint eller OneDrive, start nettleseren, naviger til Office 365 og logg inn. Åpne biblioteket der du har et versjonert dokument, som i dette eksemplet ( figur A ) er mitt SharePoint Online Team-bibliotek.

Figur A

Klikk på alternativknappen ved siden av dokumentet, eller høyreklikk på dokumentnavnet for å få tilgang til den avanserte menyen og navigere til versjonshistorikk-lenken ( figur B ).

Figur B

Når du klikker på den lenken, vil du bli presentert en liste over tilgjengelige versjoner av det dokumentet ( figur C ). Hver versjon kan vises, slettes eller gjenopprettes for å erstatte den gjeldende versjonen (mister alle endringene, husk.)

Figur C

Bunnlinjen

Enten det er Windows 10, Office 365 eller Azure, overvåker Microsoft kontinuerlig, endrer, oppdaterer og oppgraderer programvaren for virksomhetsproduktivitet. Det er en av deres viktigste forretningsstrategier for å holde kundene fornøyde. For de fleste av disse kundene er dette en god ting, men det betyr også at IT-administratorer flittig må følge Microsofts annonserte endringer og justere når det er nødvendig. Å heve minimum antall versjonsdokumenter for OneDrive og SharePoint er bare det siste eksemplet.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com