Microsoft har som mål å forbedre kommunikasjonen om Windows-testing og oppdateringer

Hvordan kan Microsoft fikse Windows 10-oppdateringsproblemene? ZDNet-bidragsytere Ed Bott og Mary Jo Foley snakker med ZDNet-sjefredaktør Larry Dignan og tilbyr forslag som kan hjelpe Microsoft med å løse Windows 10-versjonen 1809-problemene fremover.

Microsoft har startet utrullingen av Windows 10-oppdateringen 1809 og Windows Server 2019 på nytt for å sammenfalle med denne månedens Patch Tuesday. Det er også opptatt av å forbedre kommunikasjonen med brukere og IT-proffe ved å gi mer detaljer om kvalitetsprosessene som brukes av Windows-teamet og innholdet i spesifikke oppdateringer.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Windows-teamet lover å fokusere ikke bare på nye utgivelser, men også den pågående kvaliteten på operativsystemet mellom større oppdateringer (for eksempel å unngå en gjentakelse av de nylige feilene i aktiveringstjenesten). Dette er hva det kaller "vedvarende kvalitet"; teamet vil også vurdere mer omfattende endringer i hvordan det sikrer kvalitet på lengre sikt.

Noe av denne kommunikasjonen vil være blogger som forklarer hvordan Microsoft tester Windows 10 og kvalitetsresultatene den ser fra live-distribusjoner - som hvordan antallet støttehendelser både Microsoft og PC OEMs som Dell og HP har falt jevnt og trutt de siste to årene. . Den mer materielle informasjonen for IT-proffene vil være mer detaljert og oversiktlig informasjon om ikke bare 1809-oppdateringen, men også om statusen for fremtidige serviceoppdateringer for å hjelpe dem med å planlegge fremover.

Som et ledd i å forbedre kvaliteten, er det et økende fokus på sjåfører og sjåførkvalitet. Dette kan bygge på initiativer som den nylig åpne Component Firmware Update-modellen som OEM-maskiner kan bruke til å pakke firmwareoppdateringer, slik at de kan leveres gjennom Windows Update og brukes på PCer uten å starte på nytt (som noen av Surface firmware-oppdateringene allerede er).

Hvis du har følt at du har måttet distribuere flere driveroppdateringer nylig til PCene du administrerer, er det faktisk sant. Volumet av driveroppdateringer for Windows-enheter har økt betydelig, på grunn av brikkenesikkerhetsproblemer som ble avslørt tidligere i år: de vanlige 5.000 nye driverne i måneden økte til 10.000 i april og 15.000 i juni.

En av bekymringene Microsoft håper å ta opp, er hvordan den tester for kvalitet og stabilitet på PC-er med lengre oppetid - noe som blir stadig mer vanlig på stasjonære og bærbare datamaskiner, så vel som på servere. Med tidlig, intern testing utført på bygg som oppdateres daglig og Insider raske ringbygg kommer ofte, spesielt mot slutten av en utviklingssyklus, kan det være vanskelig å oppdage problemer som tar litt tid å dukke opp. I løpet av våren 2017-oppdateringen, vedvarte en kombinasjon av problemer som fikk UWP-apper til å åpne som små hvite firkanter i stedet for full applikasjon Windows gjennom forhåndsvisning av Insider og inn i utgivelsen, delvis fordi synlige symptomer ikke forekom før timer eller dager etter første krasj som forårsaket problemet, noe som gjorde det vanskelig å spore opp.

Microsoft gjør "sugetesting" på forskjellige bygg, ved hjelp av stresstester som går over tid for å se etter minnelekkasjer og ytelsesforringelse. Den langsomme ringen Insider buildene kommer også en gang i måneden og kjøres ofte på maskiner som bare starter på nytt en gang i måneden. Mange av disse kundene oppfører seg nok som livekunder ved utgivelsesbygg for at de kan fungere som en fullmakt for å måle ytelse, krasjer og batterilevetid på enheter med lang oppetid.

Oppdatering til 1809

For brukere som får oppdateringene sine direkte fra Microsoft, er 1809 tilgjengelig igjen, for Windows 10-PCer og andre Windows 10-enheter som Surface Hub og HoloLens. I motsetning til oppdateringen i April 1803, som hadde den raskeste utrullingen av Windows 10-utgivelser, vil utrullingen av 1809 starte sakte og vil bare øke hastigheten når telemetri viser at installasjoner er sunne og ikke skaper problemer. Det betyr at spesifikke PC-modeller bare vil bli tilbudt oppdateringen hvis telemetri fra lignende enheter er positiv, inkludert applikasjonskompatibilitet. Omtrent 5, 9 millioner maskiner har allerede mottatt 1809-oppdateringen, og telemetri fra disse viser gode helseindikatorer. Men hvis du har BYOD Windows 10-PCer der brukere administrerer oppdateringer, kan ankomst 1809 i organisasjonen din være noe sporadisk.

For å gjøre det enklere å holde oversikt over, vil Microsoft legge til et spesifikt statusoppdateringspanel for Windows 10 i fremtiden. Men for utrullingen av 1809 vil oppdateringsinformasjonen være på Windows 10-oppdateringshistoriksiden.

For bedrifter og personer med volumlisenser er 1809 nå tilgjengelig gjennom Windows Server Update Services, Windows Update for Business og System Center Configuration Manager sin faserede distribusjon.

Som vanlig vil oppdateringshastigheten være opp til IT-administratorer, og Microsoft anbefaler å bruke Windows Insider Program for Business for å administrere flighting ut til pilotgrupper. Flere virksomheter begynner å bruke det - opp med 43 prosent de siste 6 månedene, sier Microsoft. Det er også en ny versjon av 'Olympia' testlaboratorium som bedrifter kan bruke til å evaluere distribusjon av Windows 10 Enterprise-utgivelser i et Microsoft 365-miljø, inkludert System Center Configuration Manager. Bedriftskunder må søke om Olympia-påmelding, og du kan deretter distribuere testlaboratoriemiljøet på dine egne systemer.

En rekke bedriftskunder har allerede startet evalueringen av 1809, men det har ikke vært noen bredskala utrullinger utover Microsofts interne ansattegrunnlag.

Windows Server 2019 og SAC Windows Server 1809-utgivelsen er nå også tilgjengelig; media via VLSC (Volume Licensing Service Center) og lisenskoder fra Visual Studio-abonnement. Windows Server 2019-bildet kommer til Azure Marketplace i løpet av neste uke, og evalueringen av Windows Server 2019 er allerede tilgjengelig i Microsoft Eval Center (inkludert Windows Server 2019 Essentials og Microsoft Hyper-V Server 2019).

IT-proffe kan finne lenker til 1809-versjonene av Windows Assessment and Deployment Kit, Windows Preinstallation Environment (Win PE er nå atskilt fra ADK), sikkerhetsgrunnlaget med GPOs i både regneark og ADMX-formater og referanse for innstilling av gruppepolitikk her . Fra 1809 er fjernserveradministrasjonsverktøyene inkludert i Windows 10 under Funksjoner etter behov (i Innstillinger velger du "Administrer tilleggsfunksjoner" og velger "Legg til en funksjon").

På grunn av den forsinkede utrullingen vil service-tidslinjen for Halvårlig kanal (eller målrettet) utgivelse av 1809 og Windows Server 2019 løpe fra 13. november 2018. Kunder til Enterprise og Education volum får 30 måneders støtte for septemberoppdateringene av Windows 10 og for 1809 som starter fra denne utgivelsesdatoen.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Se også

 • Microsoft fortsetter utrullingen av Windows 10 versjon 1809, lover kvalitetsendringer (ZDNet)
 • Microsoft gir ut Windows Server 2019 (ZDNet) på nytt
 • Last ned: 12 tips for å få mer ut av Windows 10 (TechRepublic)
 • Microsoft: 10-års supportlivssyklus (ZDNet)
 • Windows 10: Et jukseark (TechRepublic)
 • Microsoft slipper verktøy for å skjule eller blokkere uønskede Windows 10-oppdateringer (ZDNet)
 • Windows 10 1809: Microsoft avslører funksjoner som det synker i oktober 2018-oppdateringen
 • Topp ti funksjoner i Windows 10. oktober 2018-oppdateringen
 • Fem grunner til å oppgradere til Windows 10 (TechRepublic)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com