Lage fliser og skjermbilder for markedsplassen WP7 App Hub

En nøkkel for å få Windows Phone 7 (WP7) -applikasjonen til App Hub-markedet er å ha riktig grafikkmateriale til det. App Hub krever en rekke grafikk, og foreslår noen flere til for oppføring. Det er mulig å bare smelle noen ting sammen og kalle det om dagen, men jeg har funnet noen triks for å få ting til å bli jevnere.

Det er tre hoveddeler av grafikk som du bør vurdere eller trenger å lage for søknadsinnsending: fliser, skjermbilder og et bakgrunnsbilde. For å sende inn en app, trenger du minst den lille mobilappflisen (99 x 99), en stor PC-appflis (200 x 200) og ett skjermbilde.

fliser

Flisene er det mest synlige stykket, siden det er det brukeren ser i App Hub og representerer applikasjonen din på telefonen. Noe av det fine med WP7s ganske unike kunstneriske stil kalt Metro, er at det ikke er vanskelig å lage en flis som er Metro-esque. Jeg har prøvd å bruke tegneserie-lignende fliser tidligere, men de stikker ut som en sår tommel. Nå holder jeg meg til Metro-esque fliser.

For å lage en god flis bruker jeg Microsoft Expression Design. Du kan bruke Illustrator eller et lignende program i stedet, men Design er det jeg har, og som "verdens minst fantasifulle grafiske designer" er det mer enn tilfredsstiller mine behov. For min nyeste Lifter Calculator-applikasjon, her er hva jeg gjorde:

  1. Jeg startet med et lerret på 200 x 200, siden det er den største flisen som brukes i en WP7-applikasjon (den "store PC" -brikken er det en bruker ser når han surfer fra en datamaskin).
  2. Jeg lagde et bakgrunnslag, og fylte det med ønsket farge. Gitt temaene på WP7 og Metro-stil generelt, anbefaler jeg å prøve å velge noe som ikke er for "høyt" og ikke er en pastell, men heller en ren, lys farge. Jeg tok en av fargene fra firmaets logo.
  3. Jeg opprettet et lag for hvert uavhengig designelement. Designet mitt var å ha en kvadrant, og i hver kvadrant, et symbol fra en kalkulator (legge til, trekke fra, multiplisere, dele), men for trekke fra symbolet, gjør det til en vektstang i stedet for bare bindestrek. Som sagt er jeg verdens minst fantasifulle grafiske designer. Dette ga meg fire lag.
  4. Jeg opprettet formene for lagene. Design gjorde posisjoneringen veldig enkel; du velger et objekt, og nederst på skjermen kan du skrive inn pikselposisjoner manuelt. Å gjøre mine kvadranter og få gjenstandene mine i posisjon var et blunk. Jeg var også i stand til å lage de grove formene, og deretter bruke numeriske innstillinger for å finjustere de faktiske størrelsene (lengde, bredde osv.), Som tok gjetningene ut.
  5. Jeg laget et "skiverlag" slik at jeg kunne eksportere flisene som PNG-er, JPEG-er, osv. Etter behov for App Hub. Jeg eksporterte følgende fliser: 200 x 200 (stor PC-flis), 173 x 173 (stort mobilapp-ikon) og 99 x 99 (lite mobilapp-ikon). Avhengig av design, kan det være lurt eller trenger du å endre designet litt for at det skal se bedre ut på de mindre størrelsene. En ting jeg liker med vektorkunststilen til Metro er at den skalerer veldig fint uten å måtte droppe elementer som du ofte trenger å gjøre med rasterisert kunst.
Figur A

Jobber med flisen min i Expression Design

Skjerm

Skjermdumpene er mye mindre arbeid, heldigvis. I det siste trengte du å kjøre emulatoren og bruke ALT + Print Screen for å ta tak i skjermdumpen, og deretter jobbe med bildet. Med 7.1 SDK kan emulatoren ta skjermbilder på egen hånd.

For å få tilgang til skjermdumpverktøyet klikker du på "pilen" -ikonet nederst på verktøylinjen i emulatoren, som viser et vindu med flere verktøy. Der inne har du en skjermbilde-fane. Klikk på Capture-knappen og deretter Lagre ... for å lage skjermdumpen. Skjermbildet er til og med riktig størrelse (480 x 800), men det har feilsøkingsdataene fra emulatoren i seg. Jeff Wilcox skrev en artikkel om hvordan du deaktiverer denne skjermen. Selv om det bare er behov for ett skjermbilde, er det best å gjøre noen få som virkelig viser frem funksjonaliteten.

Bakgrunnskunst

Den siste delen av kaken er bakgrunnskunsten, som bare er nødvendig hvis søknaden din er valgt til å bli vist på markedet. Disse bildene skal visstnok være 1000 x 800. Fra det jeg har sett, kan et fint, gjengitt bilde fungere bra, men fargene skal dempes slik at de ikke overmanner innholdet. Jeg har aldri brydd meg om å lage en av disse, og jeg ser ikke det som et must å ha foran, selv om appen din er valgt til å bli vist, vil det være et hyggelig, profesjonelt preg. Uten å ha laget en selv, kan jeg ikke tilby mye hjelp til dem spesifikt.

J.Ja

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com