Hvordan Word bruker Bing for å fortelle deg mer om forfatterskapet ditt

Bør bedriften din velge Microsoft Office 365 som produktivitetssuite? Googles G Suite er ikke den eneste skybaserte programvarepakken. Microsofts Office 365 tar Word, Excel, Outlook og mer inn i skyen.

Google pekte på de 100 påfølgende månedene med vekst i Bing-markedsandeler for å antyde for EU at søkemotormarkedet ikke er et en-hestersløp, mens Bing Ads plasserer en halv million annonsører foran en halv milliard brukere. I Storbritannia har Bing 25% markedsandel.

Men for Microsoft er Bing faktisk et AI-kraftverk med andre Microsoft-produkter som utnytter teknologien den utvikler (som er den virkelige grunnen til at Microsoft aldri kom til å kvitte seg med søkemotoren, selv når markedsandelen ikke så lovende ut). "Bing er en usung helt, " sa konserndirektør for søkeprodukter og tjenester Jordi Ribas for nylig til TechRepublic: "Du vet ofte ikke at alt dette API-arbeidet i Azure Cognitive Services drives av Bing. I Windows og Office vil du finner Bing er innebygd og gir mye av opplevelsen. Den mest avanserte dyp læringsteknologien starter her, og så tar vi den med til andre steder i selskapet. "

The Researcher pane in Word tells you that it is powered by Bing.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">

Forskerruten i Word forteller deg at den drives av Bing.

Bilde: Mary Branscombe / TechRepublic

Word er et av de stedene hvor mer og mer AI som startet i Bing dukker opp. Det er ganske åpenbart at Researcher-funksjonen bruker Bing Knowledge Graph for å gå og slå opp innhold fra nettet som du kan sette inn i dokumentet ditt med en sitasjon (det står faktisk Bing ved siden av søkefeltet). Smart oppslag er enda tydeligere: høyreklikk på et ord eller en frase for å søke på nettet med Bing og Word Help-systemet på samme tid. Igjen bruker dette kunnskapsgrafen for å prøve å finne enheten du leter opp, under forutsetning av at du refererer til en ganske kjent person, sted eller ting, og du får forhåndsvisninger av innholdet i stedet for bare lenker .

Smart Lookup is just a Bing search.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">

Smart oppslag er bare et Bing-søk.

Bilde: Mary Branscombe / TechRepublic

Den nye søkeboksen øverst i Word og andre Office-applikasjoner er Microsoft Search, som er en dedikert versjon av Bing spesielt for Office. "Vi har bokstavelig talt tatt Bing-teknologien og noen av Bing-menneskene og lagt dette inn i det vi pleide å kalle Exchange-stoffet", forklarte Office 365-konserndirektør Jeff Teper på Build i år.

Enterprise-søk har alltid vært vanskeligere enn nettsøk fordi du ikke har de samme samarbeidssignalene for selskapets dokumenter som for offentlige websider: Millioner av mennesker som søker etter tekstene til den nye Taylor Swift-sangen er et mye sterkere signal enn den håndfulle av folk som har søkt etter organisasjonens retningslinjer for å anbefale familiemedlemmer for en jobb. Forbindelsene mellom mennesker og dokumenter i Microsoft Graph gjør det enklere for maskinlæringen som gjør at Bing kan finne relevante dokumenter, og det er derfor Microsoft Search nå er overalt på Office. Imidlertid gjør det litt forskjellige ting forskjellige steder.

I Word heter det Tell Me-boksen, og den finner kommandoer først - det er lettere å skrive 'research' inn i boksen enn å finne Researcher-ikonet på Referanser-fanen i Word-båndet - etterfulgt av forekomster av ordet i det gjeldende dokumentet. Hvis ingen av disse er det du vil, kan du klikke for å kjøre et smart oppslag-søk. Hvis du leter etter et dokument du har arbeidet med, kan du bruke søkeboksen i Fil-menyen i stedet.

20 pro-tips for å få Windows 10 til å fungere slik du vil (gratis PDF)

Søk i Outlook bruker Bing-teknologi, men det har ennå ikke gått over til Microsoft Search. Måten Outlook finner nyttig informasjon i e-posten din - som varsel om pakkelevering, flybestillinger og forpliktelser du har gjort til folk som den kan minne om deg - kjører også på Bing-plattformen. LinkedIn-profilen på noens kontaktkort i Outlook bruker Bing til å finne den rette personen og hente informasjonen deres (en rask måte å sjekke nøyaktig hvem som har sendt deg en e-postmelding og ber om noe).

Hvis du ser på dokumentene dine i forretningsversjonen av OneDrive, er det Microsoft Search, og det inkluderer nyttige funksjoner som å søke i teksten på bilder; hvis du søker etter dem på forbruker OneDrive, er det Bing Search - og Bing kjører også folkesøk i Skype og alt søket i Microsoft Teams.

Thanks to Bing, Word can now help you with spelling mistakes when two words are joined together.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">

Takket være Bing kan Word nå hjelpe deg med stavefeil når to ord er satt sammen.

Bilde: Mary Branscombe / TechRepublic

Hvordan stave nettet det?

Andre Word-funksjoner handler mindre synlig om søk, men bruker fortsatt Bing. Du vil kanskje ikke legge merke til at Editor stavekontroll, som erstattet det forrige Office stavekontrollverktøyet i 2016, er basert på arbeidet som Bing ser på hvordan ord blir brukt og stavet på nettsteder, med mindre du er en utvikler som jobber med Bing Søk i APIer i Azure Cognitive Services. Bing Stavekontroll-API kan kontrollere og korrigere stavemåten til et søkeord, på samme måte som Bing gjør når den automatisk søker etter hva innholdet på websider gjør det sannsynlig er den 'riktige' rettskrivningen, i stedet for de nøyaktige bokstavene du skrev i.

Hvis du leter etter noe veldig nytt eller uvanlig, kan det hende at korreksjonen ikke er nyttig, men det er mer nyttig for ord der stavemåten ikke endres ofte. Word bruker ikke nøyaktig samme API som utviklere kan bygge inn i applikasjonene sine, men det er et veldig likt system basert på Bing-teknologien, kombinert med noen av standard stavekontrollsteknologier fra Office. Det betyr at hvis du skriver inn et ord som er riktig stavet, men ikke i Word-staveordboken, hvis Editor kan finne det høyt nok opp i Bing-resultatene til å klassifisere det som vanlig, vil du ikke få den røde krøllen til å klage på at ordet er galt.

Og når du stave noe galt, eller mer sannsynlig feil skriver det fordi du har det travelt, er listen over forslag til hva du mente å skrive ofte mye bedre enn den pleide å være - spesielt for lengre ord, mer uhyggelig feil stavemåter og når du gjør en feil i ordet og heller ikke treffer mellomromstasten hardt nok slik at du ender opp med to ord som er sammenføyd og feil i begge deler. I det siste, hvis du treffer for mange av gale taster når du skriver i en hast, ville Word stavekontroll bare gi opp. I disse dager er det mye mer nyttig. Hvis du kan finne det rette ordet på Editor-menyen, er det i hvert fall delvis takket være at folk slo feil tastene da de søkte på Bing.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com