Hvordan få PowerPoint AI til å passe inn i virksomheten din

Unike presentasjonsverktøy du trenger å vite Vil du komme deg bort fra PowerPoint? Sjekk ut disse alternativene.

Microsoft har lagt AI til Office på en stund, som Excel-ideene som automatisk vil lage PivotTables. PowerPoint Designer viser seg å være populær: Så langt har brukere plukket ut en milliard av lysbildekonstruksjonene det antyder, noe som kan være en tidslinje, smart kunst, ikoner eller bilder som passer inn i teksten på lysbildene. Du kan til og med tegne et lysbildeoppsett med en digital penn og få en glatt versjon av den.

Den siste versjonen av Designer kan gjøre det ikke bare for et enkelt lysbilde, men hele presentasjonen, ved å foreslå temastiler og komplementære farger samt fotografier som samsvarer med emnet for lysbildeteksten (som alle har full lisens for kommersiell bruk) . Det kan nå også foreslå sammenligninger som setter store tall i perspektiv - for de fleste, å vite at kommersielle jetfly flyr i samme høyde som Everest, er mer informativ enn bare å høre at cruisehøyde er 40 000 fot, og det er mer sannsynlig at de vil huske den.

PowerPoint Designer uses your text to guide the design and images for your slide.

" data-credit="Image: Microsoft" rel="noopener noreferrer nofollow">

PowerPoint Designer bruker teksten din til å guide design og bilder for lysbildet.

Bilde: Microsoft

Populær som Designer er, så langt, de designene har ikke nødvendigvis passet veldig godt med firmamaler som har retningslinjer for merkevarebygging, så du kan ha interessante lysbilder eller firmalogoen din på rett sted hver gang, men ikke nødvendigvis begge deler. Nå vil Designer bruke oppsett i Slide Master av en mal samt lysbildets innhold for å velge oppsett, foreslå ikoner og bilder og beskjære bilder for å få mest mulig utslag.

30 ting du aldri bør gjøre i Microsoft Office (gratis PDF)

Når du oppretter Slide Master, må du sørge for at bakgrunnsbilder (som logoen din) blir komprimert, fordi de blir streamet opp til Designer-tjenesten slik at store filer vil gjøre tjenesten treg for brukerne. Hvis du angir temafarger, må du sørge for at det er nok kontrast mellom dem - sjekk det for hovedfargene for lyse og mørke varianter, og for aksentfargene mot hovedtemafargene slik at ikoner skiller seg ut. Bruk bakgrunnsstiler i stedet for å angi en bakgrunnsfarge, så Designer kan velge riktig tekstfarge. Husk at et bilde kan ha mye hvit bakgrunn hvis det viser et produkt, så unngå hvit tekst i plassholdere som overlapper et bilde (eller oppretter et alternativ med mørk tekst).

You need a lot of layouts in the Slide Master for Designer to work with your own templates.

" data-credit="Image: Microsoft" rel="noopener noreferrer nofollow">

Du trenger mange oppsett i Slide Master for at Designer skal fungere med dine egne maler.

Bilde: Microsoft

Du må ha minst 15 oppsett i en Slide Master for Designer for å jobbe med det, og minst tre alternativer hver layout for å få forslag (og hvis du bare vil ha lyse eller mørke forslag til lysbildeutforming, må du ha separate lys og mørke lysbildemestere med flere oppsett i). Minst en layout trenger å ha en tittel og en stor innholdsplassholder for forslag til SmartArt og ikoner, og du trenger eksempler på alle de andre layoutene du ønsker Designerforslag for. Det betyr at lysbilder med bare en tittel eller med flere bilder trenger layouteksempler med plassholdere. Designer jobber ennå ikke med lysbilder som har diagrammer eller tabeller. Hvis du vil at lysbildene skal ha bunntekst, trenger du en bunntekstplassering på hver layout, eller Designer vil ikke foreslå en layout når en bruker legger til en bunntekst (i tilfelle det ikke fungerer bra med designet).

Du kan bruke formatering på form og bildeholdere, og du kan bytte fra standard 'Krympe tekst på overløp' til 'Endre størrelse på form for å passe til tekst' så lenge du gjør det på tekstplassholderne på selve Slide Master, ikke individuelle oppsett. Uansett, sørg for å stille plassholderen til den største størrelsen du vil se, så Designer vet hvor mye plass den har til å jobbe med.

Designer kan definitivt bidra til å få organisasjonen din til å lage mer interessante lysbilder, i tillegg til å spare brukerne tid, men det er en god mengde å lage tilpassede maler å bruke med Designer. Det passer best for organisasjoner som har et designteam og mange eksempler på presentasjoner for å teste malene på ekte innhold. Microsoft planlegger å legge til alternativer for regler som å kontrollere bildestørrelser (slik at firmalogoen din ikke kan beskjæres eller krympes før den er uleselig), men det er mer et langsiktig veikart. Hvis du lager maler for å jobbe med Designer og vil foreslå flere kontroller som det, vil Microsoft gjerne høre fra deg).

A report from Presenter Coach.

" data-credit="Image: Microsoft" rel="noopener noreferrer nofollow">

En rapport fra Presenter Coach.

Bilde: Microsoft

PowerPoint kan nå også bruke AI for å hjelpe deg med å presentere lysbildene dine bedre, ved å lytte til deg øve presentasjonen og gi deg tilbakemelding - du ser popup-vinduer mens du trener og en fullstendig rapport på slutten. Den nye Presenter Coach vil spore tempoet ditt (hvis du snakker for sakte eller mye for raskt), fanger fillerord som "i utgangspunktet" og "faktisk" så vel som "ums", "ers" og "ahs" hvis du vil ha hjelp til å tone dem ned. Det vil også advare deg om 'følsomme setninger' som banning eller kjønnsuttrykk som 'den beste mannen for jobben'.

Velge din exit 7-strategi for Windows 7: Fire alternativer (Tech Pro Research)

Mange mennesker er nervøse og holder presentasjoner, og denne typen coaching kan være en stor hjelp. Publikum overalt vil være takknemlige hvis advarslene du får når du bare leser lysbildet, fraråder flere presentatører å gjøre det.

PowerPoint AI trenger Office 365

Perspektivmotoren er basert på arbeid utført av Microsoft Research New York-laboratoriet for å gjøre tall i nyhetene mer forståelige. Noen Bing-søk i USA har lagt til sammenligninger for å sette informasjon i sammenheng - som at Syria har omtrent samme størrelse som Florida, eller hvor lenge du måtte løpe for å bruke opp kaloriene i en smultring - siden sent i 2017. Dette er et annet godt eksempel på at Microsoft ikke vil bli kvitt søkemotoren: det er det ideelle stedet å prototype tjenester som dette.

Number perspectives will match your geography instead of only giving US examples.

" data-credit="Image: Microsoft" rel="noopener noreferrer nofollow">

Tallperspektiver vil matche geografien din i stedet for bare å gi amerikanske eksempler.

Bilde: Microsoft

Å legge til perspektiver til PowerPoint er en stor utvidelse av tjenesten: den dekker allerede flere emner enn Bing-resultatene (som opprinnelig var håndskrevet, basert på undersøkelser av hva sammenligninger ga mening med mennesker). Det vil også dekke forskjellige geografier: Hvis du er i Europa, vil PowerPoint foreslå land der i stedet for amerikanske stater for størrelsesammenligning (noe Bing fremdeles ikke gjør); den vil også bruke lokal valuta og kilometer hvis det er den lokale standarden. Det er imidlertid bare tilgjengelig på engelsk til å begynne med.

Både perspektiver og tilpasset malstøtte er tilgjengelig i PowerPoint på Windows, Mac og via PowerPoint Online, så lenge du har et Office 365-abonnement. Som vanlig vil de komme til Office Insider-bygningene først, og Designer for merkemaler er allerede i innsiderringen for Windows- og Mac-abonnenter. Presentator Coach vil imidlertid starte i PowerPoint Online senere i sommer (så en gang før september), "som en måte å iterere på det og gi tilbakemelding, " ifølge Derek Johnson, som driver PowerPoint AI-teamet. Det betyr at du må lagre lysbildene dine i OneDrive, SharePoint Online, Dropbox eller et annet sted som PowerPoint Online har tilgang til for å bruke det.

Coachingverktøyet vil være tilgjengelig i Windows- og Mac-versjonene av PowerPoint i tide, og i de mobile Android- og iOS-klientene også, men du må alltid være online for å bruke den, fordi den bruker Azure Cognitive Services for å gjenkjenne tale og komme med sine forslag. Du kan ikke tilpasse Presenter Coach for ditt firma til å begynne med, men det vil absolutt være nyttig å la PowerPoint advare deg hvis du bruker det interne kodenavnet for et produkt i stedet for det endelige navnet, hvis du nevner et produkt som ikke lenger i salg, snakke om en konkurrent du kanskje ikke burde nevne, eller diskutere sensitiv økonomisk informasjon i din virksomhets stille periode.

Johnson antydet at slike funksjoner kan være tilgjengelige i fremtiden. "Vi har en lignende funksjon som kalles 'innholdsnivåbeskyttelse' tilgjengelig i Word nå, for å beskytte ting som personnummer og kredittkortnummer, " påpekte han.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli skyingeniør: Et jukseark (TechRepublic)
  • 50 tidsbesparende tips for å gjøre arbeidet ditt raskere i Microsoft Office (gratis PDF) (TechRepublic nedlasting)
  • Slik legger du til en rullegardinliste til en Excel-celle (TechRepublic)
  • Kalkulator for kostnadssammenligning: G Suite vs. Office 365 (Tech Pro Research)
  • Microsoft Office har endret seg, hvordan du bruker det også (ZDNet)
  • Beste skytjenester for små bedrifter (CNET)
  • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
  • Mer må-lese Microsoft-relatert dekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com