Hvordan aktivere tilgang til Microsoft Whiteboard for Windows 10

5 samarbeidsverktøy du bør vite om Det har skjedd en eksplosjon av verktøy for arbeidssamarbeid nylig. Her er en håndfull bemerkelsesverdige eksempler.

Noen av de beste ideene, forretningsrelaterte eller på annen måte, har kommet fra en gruppe motiverte, idéduglige mennesker samlet på et konferanserom og spiser pizza foran en tavle. Den kollektive utvekslingen av ideer i fri form ser ut til å stimulere til kreativ tanke som ingen annen samarbeidsøvelse og er en vanlig og velprøvd praksis i mange forretningsforetak.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Selvfølgelig betyr den mobile og spredende virksomheten i disse dager at mange team ikke klarer å samles på et enkelt sted for å kaste ideer på en fysisk tavle. Det er her teknologien trer inn med mobilbevisste enheter og systemer som lar teammedlemmer møte og samarbeide med en digital versjon av den vanlige tavlen - dessverre har den også ta med din egen pizza.

23. mai 2018 kunngjorde Microsoft at sin versjon av det digitale tavlen ville rulle ut av sin offentlige forhåndsvisning og utgitt som fullverdig produkt. En gang i løpet av sommeren 2018 vil den oppdaterte versjonen av Digital Whiteboard for Windows 10-appen gjøres tilgjengelig for nedlasting fra Microsoft Store.

For å gi tilgang til Whiteboard-appen, må Office 365-administratorer aktivere den, og brukerne må laste ned den. Denne artikkelen forklarer hvordan du aktiverer tilgang og hvordan du finner Whiteboard-appen i Microsoft Store.

(Tech Pro Research)

Aktiver tilgang i Office 365

Bryteren som gir tilgang til forhåndsvisningsversjonen av Whiteboard, ligger gravlagt dypt i innstillingsmenyen for Office 365 Admin Center, og den er satt til Av som standard. Når appen er sluppet fra forhåndsvisningen, vil standardinnstillingen bli endret til , og brukerne vil da ha tillatelse til å laste ned og installere Whiteboard-appen. Hvis organisasjonen ikke gjør hva det skal skje av en eller annen grunn, må bryteren endres tilbake til Av .

Åpne og logge på Office 365 og åpne Admin Center. Naviger til og utvid deretter Innstillinger-menypunktet, og klikk på Tjenester og annonser . Nederst på listen over lenker finner du innstillingssiden for tavlen. Når du klikker på den, skal du se et kontrollpanel som ligner på figur A.

Figur A

Endre innstillingene på eller av, avhengig av dine preferanser. Merk at innstillingen blir satt til når Digital Whiteboard er utpekt til å være utenfor offentlig forhåndsvisning.

Finn Whiteboard-appen

Selv om det kan endres, er den eneste måten brukere kan få Whiteboard-appen å laste den ned fra Microsoft Store. Av en eller annen grunn kommer ikke denne appen til å være en del av den normale Office 365-pakken med produktivitetsapplikasjoner - i det minste i utgangspunktet.

For å finne appen, åpner du Microsoft Store, naviger til Apps-delen og søker etter begrepet "Microsoft Whiteboard." Den øverste oppføringen i resultatene skal være appen du leter etter, klikke på den og du skal komme til nedlastingssiden ( figur B ).

Figur B

Klikk på Get- knappen, og appen vil laste ned og installere på mindre enn et minutt. Du kan feste Whiteboard-appen til oppgavelinjen eller Start-menyen og starte den for din neste idédugnad. Hvem vet hvilke gode ideer du og teamet ditt kan komme på med å bruke kraften i denne teknologien ( figur C ).

Figur C

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les også:

  • Samsung Flip er en tavle med Minority Report-esque for å øke møteproduktiviteten (TechRepublic)
  • Kast ut tavlen: 3 måter å forbedre det tekniske intervjuet (TechRepublic)
  • Hvordan velge et kommunikasjons- og samarbeidsverktøy på arbeidsplassen (TechRepublic)
  • Undersøkelsen bekrefter samarbeidet og appene som følger med suger fremdeles (ZDNet)
  • Microsoft åpner Windows 10 Whiteboard-appen sin for offentlig forhåndsvisning (ZDNet)

Dine tanker:

Hvilke gode ideer har teamet ditt kommet med å bruke en tavle? Del dine tanker og meninger med jevnaldrende på TechRepublic i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com