Hands-on med Windows Phone 8X og Windows Phone 8S av HTC

HTC presenterte tidligere denne måneden fire nye telefoner i Sør-Asia: Windows Phone 8X, Windows Phone 8S, den Android-baserte HTC One X +, og HTC One SV. Jeg deltok på et eget arrangement som ble holdt på Microsofts regionale hovedkvarter i Singapore forrige uke der HTC og Microsoft-representanter demonstrerte noen av telefonens funksjoner og lot meg få tak i Windows Phone 8X og Windows Phone 8S. Her er mine første inntrykk av enhetene.

Windows Phone 8X, Windows Phone 8S

Windows Phone 8X (Fotokreditt: HTC)

Windows Phone 8X tilbyr en 4, 3-tommers LCD-skjerm som HTC frontet av en lett Gorilla Glass 2 og LTE-mobil; ifølge selskapet hjelper optisk laminering med å redusere refleksjoner og gjenskinn. Windows Phone 8S kommer med en 4-tommers LCD-skjerm med Gorilla Glass.

Begge smarttelefonene har Bluetooth 3.1, 802.11 b / g / n, og intern GPS med GLONASS og bruker en MicroSIM. Windows Phone 8X er NFC-kapabel og har en F2.0-blenderåpning for bedre bilder under lite lysforhold og 1080p videoopptak. Totalt sett er Windows Phone 8S en nedre ende; den har en mindre skjerm, en tregere prosessor og 720p videoopptak.

Smarttelefonene bruker innovasjoner som finnes i HTC One X, for eksempel vannavstøtende mikrohull i polykarbonatkroppen for høyttaleren, samt Beats Audio under panseret. Windows Phone 8X leveres med en innebygd forsterker for å øke kvaliteten på hodetelefonutgangen i det som kan være en første for en smarttelefon.

Tilgjengelighet

I Singapore vil Windows Phone 8X av HTC være tilgjengelig i California Blue og Graphite Black, sendes i slutten av november og selge for 828 USD. Windows Phone 8S av HTC vil være tilgjengelig i Fiesta Red og Atlantic Blue, sendes i desember og vil selge for 418 dollar. (Prisene som er oppgitt er utsalgspriser uten avtalevilkår.)

Bedriftsvinkelen

Selv om begge smarttelefonene har funksjoner som vil appellere til forbrukere, er det tydelig at HTC er opptatt av å gjøre sin tilstedeværelse kjent for bedrifter. For eksempel var HTC ivrig etter å demonstrere hvordan det vidvinkelfrontkameraet på Windows Phone 8X gir en større opplevelse for videosamtaler. HTC er spent på hva Windows Phone 8 kan levere til bedrifter, og siterer samtaler med regionale administrasjonssjefer og IT-ledere som hadde problemer med BYOD-trenden.

Henvisningen til BYOD ble sannsynligvis gjort for å trekke oppmerksomhet til datasynkroniseringen og ekstern tørkeevnen til Exchange ActiveSync. Basert på min samtale med en Microsoft-representant ser det ut til at Microsoft har gått et steg lenger og integrert Windows Phone 8 med SkyDrive for å synkronisere preferanser (for eksempel det nåværende temaet) når du bytter til en ny enhet.

Konklusjon

HTC fortsetter å skyve konvolutten på smarttelefonens maskinvarefront. HTCs appell til forbrukere og forretningsbrukere gjenstår å se, og suksessen er uten tvil knyttet til den totale adopsjonsfrekvensen for Windows Phone 8-plattformen.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com