Oppdag de skjulte perlene som finnes i Windows 7-kalkulatoren

Riktignok er standardkalkulator-applikasjonen som er funnet i hver versjon av Microsoft Windows-operativsystemet siden begynnelsen, vanligvis ikke ansett som sexy, men den nye versjonen som finnes i Windows 7 tjener rekvisita for å tilføre virkelig verdi. Ta en titt på noen av de nye funksjonene som er skjult i menytreet til denne ofte tildelte gratis appleten.

Dette blogginnlegget er også tilgjengelig i PDF-format i en gratis nedlasting fra TechRepublic og som et TechRepublic Photo Gallery.

Den gjemte

Kalkulator-appen ligger på det typiske stedet i Start-menyen - under Tilbehør. Selvfølgelig er den enkleste måten å komme til applikasjonen å skrive "calc" i søkefeltet Start Menu, som vist i figur A.

Figur A

Starter kalkulatoren
Klikk på kalkulator-applikasjonsikonet, så får du den kjente standardvisningen vist i figur B.

Figur B

Standard kalkulatorformat
Klikk på Vis-menyelementet ( figur C ), og en av de første tingene du bør legge merke til er at det er en mengde nye alternativer tilgjengelig foruten standard og vitenskapelig modus fra fortiden, inkludert den nye programmereren ( figur D ) og statistikk ( Figur E ) modus.

Figur C

Vis meny

Figur D

Programmeringsmodus

Figur E

Statistikkmodus
Historie er en funksjon jeg har ønsket meg lenge ( figur F ). Evnen til å få det som utgjør kalkulatorbånd appellerer til regnskapsføreren i meg.

Figur F

Historie
Men der de virkelige funksjonsendringene har funnet sted er i de lavere nivåene av Vis-menyen. Figur G viser konverteringsfunksjonen, der du kan konvertere en slags måleenhet til en annen måleenhet. Kategoriene av enheter du kan konvertere varierer fra vinkel til vekt / masse.

Figur G

Omdannelse
Datoberegningen vil fortelle deg hvor mange dager som skiller to datoer. Ja, det er mange dager ( figur H ).

Figur H

Datoberegning
Under Menyelementet for regneark ( figur I ) ser du fire ytterligere regneark for beregning:
  • boliglån
  • Leiekjøretøyer
  • Drivstofføkonomi i miles
  • Drivstofføkonomi i kilometer

Figur I

regneark
Jeg har brukt nettsteder for å beregne pantelånene til drømmehusene mine tidligere, men nå kan jeg drømme uten å involvere Internett ( figur J ).

Figur J

Panteberegning

Utnytte

De upåvirkte forbedringene til standard kalkulator-appleten som følger med Windows 7, har økt bruken av dette allestedsnærværende programmet ti ganger. Sjekk ut de nye funksjonene, og det kan hende du ender med å feste den på skrivebordet.

TechRepublics nyhetsbrev om Windows Vista og Windows 7, levert hver fredag, tilbyr tips, nyheter og skuttknapp på Vista og Windows 7, inkludert en titt på nye funksjoner i den siste versjonen av Windows OS.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com