Legg til avmerkingsbokser for et Word-dokument

Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2012.

Du kan bruke Word til å lage en enkel oppgaveliste. Hvis du vil, kan du til og med skrive ut kontrollene i avmerkingsboksen ved siden av hvert element. Det er to måter å legge til avmerkingsbokser og hvordan du bruker dem bestemmer hvilken metode du vil bruke.

Bare for utskrift

Hvis du planlegger å skrive ut listen og bruke en penn eller blyant til å merke hvert element mens du fullfører den, kan du legge til avmerkingsbokser i stedet for kuler, som følger:

 1. Velg listen.
 2. Klikk på Hjem-fanen om nødvendig.
 3. Klikk på rullegardinmenyen Bullets i avsnitt-gruppen. (Ikke bare klikk på alternativet; hvis du gjør det, vil du automatisk sette inn standardbullet.)
 4. Velg Definer ny kule fra rullegardinlisten.
 5. Klikk på Symbol i den resulterende dialogboksen.
 6. Velg Wingdings fra rullegardinmenyen Font.
 7. Merk av for den første raden.
 8. Klikk OK to ganger.

I Word 2003 velger du høyreklikk på listen og velger Bullets and Numberings fra den resulterende hurtigmenyen. Velg hvilken som helst kulestil og klikk Tilpass. Klikk på Tegn i den resulterende dialogboksen. Fortsett med trinn 6 ovenfor.

Word erstatter standardkuletegnet med den valgte avkrysningsruten. Dette spesielle symbolet lar deg ikke sjekke noe i selve dokumentet, men det er flott for utskrift.

Innholdskontroll

Hvis du vil ha muligheten til å merke av i boksen i Word-dokumentet, bruker du en innholdskontroll (i Word 2003, bruk et skjema-felt). Disse kontrollene er tilgjengelige i kategorien Utvikler, som ikke er synlige som standard. Gjør følgende for å vise kategorien Utvikler:

 1. Høyreklikk hvor som helst på båndets bakgrunn og velg Tilpass båndet.
 2. Sjekk utviklerelementet i listen til høyre.
 3. Klikk OK.

Når Utvikler-fanen er tilgjengelig, kan du legge til en kontrollboks innholdskontroll, som følger:

 1. Plasser markøren der du vil ha den første kontrollen. (Ikke velg hele varen. Hvis du gjør det, slettes elementet).
 2. Klikk på kategorien Utvikler.
 3. Klikk på Innholdskontrollen i avkrysningsboksen i gruppen Kontroller.

Dessverre kan du ikke sette inn innholdskontroller i hele gruppen varer, som en gruppe, på samme måte som du vil legge til kuler. Du må sette inn hver kontroll individuelt. Hvis du velger avmerkingsruten for innholdskontroll, veksler du mellom avkrysset og ikke avmerket. Ikke begrens avmerkingsbokser til bare å gjøre-lister - når du har et valg om to stater, kan du vurdere å bruke en avkrysningsrute.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com