Legg til en Exchange-konto på Windows Phone 7

Jeg liker måten Windows Phone 7 håndterer e-post - det er enkelt å lese og enkelt å administrere. Jeg har også lært at det er ganske enkelt å legge til en Microsoft Exchange-konto til Windows Phone 7-enheten din, så lenge du har nødvendig informasjon til hånden.

Før du kan følge denne listen over trinn for å legge til Exchange 2007- eller Exchange 2010-kontoen på telefonen, må du ha denne informasjonen tilgjengelig:

  • Ditt brukernavn.
  • Ditt passord.
  • Domenenavnet ditt.
  • Navnet på serveren som kjører Outlook Web App for organisasjonen din.

Windows Phone 7 og skjermbilder

En av de store frustrasjonene mine med Windows Phone 7 er at det ikke er noen måte å ta skjermbilder på enheten; faktisk, Microsoft har indikert at dette foreløpig ikke er en prioritet. Fra et bedriftsstøttende perspektiv kan dette gjøre enheten til en ikke-startpakke fordi det er umulig å lage tilstrekkelig dokumentasjon hvis du ikke kan ta bilder av enheten. Emulatoren som Microsoft leverer er mildest sagt grunnleggende. Jeg prøvde til og med en ikke-støttet, ulåst emulator uten nytte - den emulatoren inkluderer ikke muligheten til å legge til en e-postkonto.

For denne opplæringen tok jeg bilder av trinnene som ble skissert ved å bruke iPhone-kameraet mitt, og resultatene er dessverre ikke spektakulære.

Legg til Exchange-kontoen din på WP7-telefonen

1. Bla gjennom applisten fra startskjermen.

2. Velg Innstillinger.

3. Fra alternativet Innstillinger velger du alternativet E-post og kontoer ( figur A ). Figur A

Velg E-post og kontoer på dette skjermbildet
4. Velg alternativet Legg til en konto ( figur B ). Figur B

Legg til en ny konto
5. Legg til en Outlook-konto fra liste over tilgjengelige e-postkontotyper ( figur C ). Figur C

Legg til en Outlook-konto

6. Skriv inn din Exchange-vert e-postadresse i boksen E-postadresse.

7. Skriv inn passordet i passordboksen.

8. Trykk på påloggingsknappen ( figur D ). Figur D

Oppgi kontoinformasjon
Innstillingene for Exchange-serveren din blir kanskje ikke funnet - det avhenger av om telefonen kan finne Autodiscover-informasjon. Hvis informasjon om autodiscover blir funnet, er prosessen fullført, og informasjonen din blir synkronisert. Hvis informasjon om autodiscover ikke blir funnet eller er ufullstendig, må du gi mer informasjon ( figur E ). Hvis du har skrevet noe feil, kan du også endre det på neste skjermbilde. Figur E

Gi flere innstillinger som ønsket
I figur F og G vil du se informasjonen som er tilgjengelig når du kan få tilgang til de avanserte kontoinnstillingene. Det er egentlig alt en side, men siden det ikke passer på en enkelt side, viser jeg det som to bilder. Hvis det andre forsøket på å bekrefte innstillingene mislykkes, kan du få tilgang til dette skjermbildet ved å klikke på en knapp som heter Avansert. På denne siden legger du merke til at du manuelt kan angi navnet på serveren du vil ha tilgang til. I dette feltet må du oppgi adressen til Outlook Web App-serveren. Figur F

Side en av de avanserte innstillingene
Figur G

Side to av avanserte innstillinger

Flere Windows Phone 7-ressurser på TechRepublic

  • Windows Phone 7: Fordeler og ulemper for bedriftsbrukere
  • 10 ting nettverksadministratorer trenger å vite om Windows Phone 7
  • 10 ting å elske og hate om Windows Phone 7
  • Samsung Focus-anmeldelse: Den første fantastiske Windows Phone 7-enheten

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com