10 antivirusprogrammer for Windows 7

Windows 7 tilbyr noen nye sikkerhetsfunksjoner, men et godt antivirusprogram kan gi ekstra beskyttelse. Greg Shultz satt sammen en liste med 10 solide Windows 7-kompatible valg.


Nå som Windows 7 er ute, er sjansen stor for at ondskapsfolk over hele verden busetiserer og drømmer opp ny og fryktelig malware for å målrette det nye operativsystemet i enda et forsøk på å bringe dataverdenen på kne.

Selvfølgelig kan man si at Windows 7 sannsynligvis er et av de mest sikre operativsystemene som noen gang har kommet ut av Redmond; det betyr imidlertid ikke at Windows 7 ikke trenger den ekstra beskyttelsen som tilbys av et antivirusprogram. Og på grunn av suksessen med Windows Ecosystem Readiness Program, er det mange programmer som kjemper om muligheten til å beskytte Windows 7. Her er 10 antivirusprogrammer som har tjent kompatibel med Windows 7-logoen.

Merk: Denne artikkelen er også tilgjengelig som PDF-nedlasting.

1: AVG

AVG har nettopp gitt ut flere utgaver av sin versjon 9.0 produktlinje: AVG Antivirus Free ( figur A ) og de vanlige årlige abonnementsutgavene, AVG Antivirus, AVG Internet Security og AVG Internet Security Business Edition (som gir lisenspakker for forskjellige størrelser). Gratisutgaven tilbyr grunnleggende antivirus- og antispionvarevern, men mangler automatisk oppdatering - du blir varslet når nye virusdefinisjoner og andre oppdateringer er tilgjengelige, men du må klikke manuelt på oppdateringsknappen. Abonnementsutgavene gir samme beskyttelse som gratisutgaven og legger til flere andre funksjoner, for eksempel phishing-beskyttelse og anti-rootkit-beskyttelse. AVG Internet Security legger til antispam og en brannmur til blandingen.

Figur A

AVG 9.0 Free-utgaven tilbyr grunnleggende antivirus- og antispywarevern.

2: avast!

Avast! Produktlinjen, som nå er i versjon 4.8 (versjon 5 rett rundt hjørnet), inkluderer en gratis Home Edition og en abonnementsbasert Professional Edition, samt en rekke pakker på forretnings- og bedriftsnivå. Home Edition, som kun er beregnet for ikke-kommersiell hjemmebruk, gir beskyttelse mot virus og antispionvare, anti-rootkit-beskyttelse og automatiske oppdateringer. Professional Edition inneholder antivirus, anti-spyware, anti-rootkit og mye mer.

3: McAfee

McAfees produktlinje fra 2010 gir tre utgaver på hjemmekontor og hjemmekontor: VirusScan Plus, Internet Security og Total Protection, sammen med en rekke forretnings- og bedriftspakker. Hver utgave gir beskyttelse mot antivirus, anti-spyware, anti-phishing og brannmur. Hver påfølgende utgave legger til flere sikkerhetsfunksjoner.

4: Norton

Norton hevder at versjonene fra 2010, Internet Security og AntiVirus, ble bygget fra grunnen av for Windows 7. Begge produktene blokkerer virus, spyware, trojanske hester, ormer og rootkits. Internet Security-pakken legger til en toveis brannmur og en rekke andre sikkerhetsfunksjoner.

5: Kaspersky

Kasperskys antivirus 2010- og Internet Security 2010-produkter er tilgjengelige for nedlasting med en 30-dagers prøveversjon. Begge tilbyr beskyttelse mot virus, spionprogrammer, trojanere, ormer og roboter, i tillegg til å tilby funksjoner for phishing og identitetstyveri. Internet Security inkluderer avanserte funksjoner, for eksempel Safe Run, som lar deg kjøre applikasjoner og nettlesere i en isolert modus som forhindrer tilgang til private data eller datamaskinressurser, og Security Analyzer, som skanner alle applikasjoner for å sikre at du kjører det siste og sikreste versjoner.

Figur B

Kaspersky Internet Security 2010 gir beskyttelse mot virus og spionprogrammer og inkluderer ekstra sikkerhetsverktøy.

6: Trend Micro

Trend Micro tilbyr et mangfold av produktpakker, alt fra hjem til bedrift. De tre viktigste Trend Micro-produktene er Antivirus + Antispyware, Internet Security og Internet Security Pro, som alle tilbyr gratis prøveversjon. Hvert produkt gir antivirus- og antispionvarevern. Internet Security legger til nett-, e-post- og foreldresikring, og Internet Security Pro legger til online handel og avansert trusselbeskyttelse samt ytelsesfunksjoner, bare for å nevne noen.

7: Panda Security

Panda 2010-produktene, Antivirus Pro, Internet Security og Global Protection, tilbyr antivirus-, antispionprogramvare-, antifishing- og brannmurbeskyttelse. Internet Security-pakken legger til anti-spam, foreldrekontroll og sikkerhetskopiering, mens Global Protection legger til premium sikkerhetskopiering og PC-innstillingsfunksjoner.

8: PC-verktøy

Spyware Doctor with Antivirus 2010 kan oppdage, blokkere og fjerne virus, spyware, adware, trojanere, ormer, keyloggers og mange andre typer trusler. Internet Security 2010-pakken legger til en brannmur, spambeskyttelse og mer.

9: Sunbelt Software

Sunbelt Software's VIPRE (Virus Intrusion Protection Remediation Engine) Antivirus + Antispyware-produkt er kompatibel med Windows 7. Hvis du planlegger å bruke Windows XP Mode i Windows 7, vil du undersøke denne sikkerhetspakken, ettersom produktbeskrivelsen hevder at den er også kompatibel med XP Mode og at det ikke er behov for noen ekstra lisenser for det.

10: Microsoft Security Essentials

Den nye ungen på blokken, Microsoft Security Essentials, er en gratis nedlasting som tilbyr beskyttelse mot virus, spyware og annen skadelig programvare, for eksempel rootkits og trojanere. Security Essentials gir sanntidsskanninger av nedlastinger og vedlegg, overvåker mistenkelig fil- og programaktivitet, kjører uten tilsynsskanninger og vil automatisk laste ned definisjoner av virus og spyware.

Figur C

Microsoft Security Essentials er selvfølgelig kompatibel med Windows 7.

Bonus

Hvis du besøker siden Consumer Security Software Providers på Microsofts Windows-side og bruker de koblede logoene nederst på siden, vil du oppdage at mange av selskapene tilbyr spesiell pris til besøkende som kommer via disse koblingene. Du vil også oppdage at selv om jeg har dekket 10 sikkerhetsprodukter i listen min, vises 10 flere på siden for leverandører av programvareleverandører. (Husk at ikke alle pakkene som er oppført på siden har logoen Kompatibel med Windows 7.)


Sjekk ut 10 Things ... nyhetsbrevet

Få de viktigste fakta om et bredt spekter av teknologier, teknikker, strategier og ferdigheter ved hjelp av de kortfattede behov-til-kunnskap-listene som er omtalt i TechRepublic's 10 Things-nyhetsbrev, levert hver fredag. Registrer deg automatisk i dag.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com